BANNER_WEBSITE_1170X115---------------------11111_.jpg

σημερα
Λειτουργία γραφείων ΠΑΕ ΑΕΛ 09:00-17:00

Δήλωση Αλέξη Κούγια

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021

 

Για αυτή την δήλωση του Σημαιοφορίδη, για την οποία με ενημέρωσαν οι συνεργάτες μου σήμερα και αφορά την ποιότητα των νομικών μου απόψεων στην υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – ΞΑΝΘΗΣ, έχω να δηλώσω τα εξής:

Σε όσα δικαστήρια για αυτή την υπόθεση ήμουν παρών, δύο Πρόεδροι Πρωτοδικών, οι οποίοι είναι και σήμερα οι Δικαστές που δικάζουν τις υποθέσεις στο Πρωτοβάθμιο Δικαστικό της Super League και ανώτεροι Δικαστές της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, έκαναν απόλυτα δεκτές τις νομικές και ουσιαστικές απόψεις που ανέπτυξα και υποστήριξα περί δεσμευτικότητας του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής και Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού της οποίας τα μέλη επιλέγονται από τα κόμματα της Βουλής και τον εκάστοτε Υφυπουργό Αθλητισμού.

Τις νομικές απόψεις κατά συντριπτική πλειοψηφία επί 47 χρόνια τις κάνουν δεκτές και όλα τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα Δικαστήρια εις όλη την Ελλάδα και οι Δικαστές που τα συγκροτούν από το Μονομελές Πρωτοδικείο μέχρι τον Άρειο Πάγο.

Τον κύριο Σημαιοφορίδη δεν είχα την τύχη, ούτε την τιμή να τον συναντήσω σε κανένα από αυτά τα χιλιάδες Δικαστήρια, στα οποία συμμετείχα, ούτε ως ομόδικο, ούτε ως αντίδικο, ούτε καν στους διαδρόμους.

Από όσο γνωρίζω ασχολήθηκε και ασχολείται με τις οικονομικές διαφορές ποδοσφαιριστών και ΠΑΕ και πάντοτε από την σίγουρη πλευρά των ποδοσφαιριστών.

Δεν έχω καμία διάθεση να στραφώ εναντίον του είτε σε ποινικό, είτε σε αστικό, είτε σε πειθαρχικό επίπεδο, γιατί αφενός μεν δεν προλαβαίνω, αλλά γιατί αυτός που τα είπε είναι αυτός, αν τα έλεγε κανένας άλλος συνάδελφος που με ενδιαφέρει η γνώμη του θα ασχολιόμουν.

Χωρίς να θέλω να θίξω κανένα και με ό,τι σημαίνει αυτό, εγώ δεν ήμουν ούτε στην συζήτηση στο CAS, ούτε στην συζήτηση στην Επιτροπή Εφέσεων λόγω άλλων ανειλημμένων υποχρεώσεων, ειδικά στη συζήτηση στην Επιτροπή Εφέσεων οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ επέμεναν να μην αναβληθεί η συζήτηση και να γίνει η δίκη χωρίς εγώ να συμμετέχω, το ίδιο είχαν ζητήσει και έγινε δεκτό, κατά τη γνώμη μου λάθος, και στην συζήτηση ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Το θέμα της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – ΞΑΝΘΗ είναι καθαρά αποκλειστικά θέμα εμπορικού – εταιρικού δικαίου και δεν γνωρίζω αν αυτή η κορυφαία νομική προσωπικότητα, ο κύριος Σημαιοφορίδης, που με αυτόν τον παράνομο και αμετροεπή τρόπο αναφέρθηκε σε έναν συνάδελφό του, ο οποίος έχει κάνει συνώνυμο το όνομα του με το δικηγορικό λειτούργημα περίπου 50 χρόνια, και έχει συμμετάσχει έστω και για μία φορά στην ζωή του σε τέτοιου αντικειμένου σοβαρή δίκη.

Είμαι περίεργος να δω ένα δικόγραφό του, σε οποιαδήποτε διαδικασία, εκτός αυτών που εκδικάζονται στην Επιτροπή Επιλύσεων Οικονομικών Διαφορών και τότε θα χαρώ ιδιαίτερα.

 

interwetten_30.jpg

floga.jpg

ΥΛΙΚΟ ΕΝΔΥΣΗΣ

  

ACERBISimage007.png

 

 

 

 

 

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

AEL_RADIO_-_LOGO_CR.jpg

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ: Κύπρου 72, 5ος Όροφος, 41222, Κεντρική Πλατεία Λάρισας  |  Τηλ.: 2410 259000, Fax: 2410 259001  |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

JoomShaper