BANNER_WEBSITE_1170X115---------------------11111_.jpg

σημερα
Λειτουργία γραφείων ΠΑΕ ΑΕΛ 09:00-17:00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Προσωπική δήλωση κ.Αλέξη Κούγια

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

 

Με πληροφόρησαν ότι το αφεντικό του εργοδηγού – αντιπροέδρου της Καλαμάτας, αυτός που ήρθε στο Πόρτο Χέλι με τα δύο κοριτσάκια του μπροστά στα παιδιά μου και με παρακαλούσε να τον βοηθήσω στο Koriopolis για να μην πάει φυλακή και δυστυχώς το έκανα, του έγραψε μία χυδαία ανακοίνωση που δείχνει το χαμηλότατο επίπεδο τους.

Εγώ σε όλους αυτούς θέλω να τους πω ότι το τέλος τους και του μεγάλου αφεντικού και το δικό τους είναι πολύ κοντά και την επόμενη φορά λόγω της αγνωμοσύνης τους δεν θα υπάρχει έλεος.

Εμείς στην Λάρισα σε αυτούς που μας προκαλούν απαντάμε στο γήπεδο.

Όσο για τον εργοδηγό που κάνει τα θελήματα, θέλω να πιστεύω ότι θα είναι στην Καλαμάτα την άλλη Τετάρτη για να τον στέλνω στο περίπτερο να μου φέρνει νερό, όπως έκανε και στο δικαστήριο με τους συναδέλφους του στο Ναύπλιο.

Δεν θα επανέλθω και τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

 

 

Πληροφορήθηκα πριν από λίγη ώρα ευρισκόμενος σε πολύ σοβαρό δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη, ότι ο εργοδηγός του Μελισσανίδη, πρώην «περίεργος» υπάλληλος του ΣΔΟΕ, παρών για συμπαράσταση σε δίκες υπαλλήλων του ΣΔΟΕ που κατηγορήθηκαν στο παρελθόν για δωροδοκία,τους οποίους υπερασπίστηκα, και σημερινός αντιπρόεδρος της ιστορικής Καλαμάτας (έμαθα ότι βρίσκεται εκεί μετά τους Αγίους Αναργύρους και τον Διαγόρα των πολλών στημένων από τον συνάδελφο μου κ. Ράλλη και ότι τον πήγε εκεί ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος) έκανε δηλώσεις, φαντάζομαι κατ’ εντολή του αφεντικού του, περί του ότι ήθελε (αλήθεια, ποια είναι αυτή πορδή του ποδοσφαίρου που εκφράζει προσωπικά "θέλω", αφού άλλος κάνει κουμάντο;) σαν αντίπαλο την ομάδα μου την ΑΕΛ και ότι θα μας ξεβρακώσει από την Τρίπολη.

Θα του δώσω μια συμβουλή:

Πρώτον να φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος του, δηλαδή τη θέση του εργοδηγού και να μην ασχολείται με άλλα μεγέθη και δεύτερον να προσέχει τα μεγάλα λόγια, γιατί στα ποδοσφαιρικά γήπεδα δεν παίζουν οι εργοδηγοί, ούτε τα αφεντικά τους, αλλά οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές.

Εάν η Καλαμάτα μπορέσει να κερδίσει και να αποκλείσει την ΑΕΛ θα στεναχωρηθώ, αλλά θα τους χειροκροτήσω.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε όταν θα κατέβω την ημέρα του αγώνα στην Καλαμάτα.

Μετά την πρώτη συζήτηση στη Καλαμάτα θα τα πούμε στη ρεβάνς στη Λάρισα, όπου όπως γνωρίζουμε όλοι εμείς δεν ξεβρακώνουμε, αλλά φιλοξενούμε.

 

Ανακοίνωση

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019

Ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα 14/10 η 3η φάση της εγκατάστασης του νέου αποστραγγιστικου συστήματος στο AEL FC ARENA και από αύριο ξεκινούν οι χωματουργικές εργασίες της 4ης φάσης με τη μεταφορά και τοποθέτηση του βασικού υποστρώματος, οι οποίες θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη, όπου θα γίνει και το τεστ του υφισταμένου αρδευτικού συστήματος με την επαναλειτουργία του.

Ανακοίνωση

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής η 2η φάση των εργασιών και χωρίς χρονοτριβή το συνεργείο των εργολάβων πέρασε στην 3η φάση της ανάπτυξης του νέου αποστραγγιστικού συστήματος.

Η ανάδοχος εταιρεία Hellasod εκτιμά ότι έως άυριο Δευτέρα 14/10 θα έχει ολοκληρωθεί η 3η φάση και εν συνεχεία θα ξεκινήσει η 4η φάση με τις νέες χωματουρικές εργασίες και τη μεταφορά άμμου για τη δημιουργία του υποστρώματος, φάση που θα διαρκέσει το αργότερο έως την Πέμπτη 17/10.

Ανακοίνωση

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019

 

Ολοκληρώθηκε συντομότερα από το χρονοδιάγραμμα σήμερα το απόγευμα η 1η φάση της απομάκρυνσης του παλαιού χλοοτάπητα, αλλά και τμήματος του υπεδάφους και χωρίς χρονοτριβή άρχισε από απόψε κιόλας η 2η φάση της εξομάλυνσης του υπάρχοντος εδάφους με εξειδικευμένα γεωργικά και χωματουργικά μηχανήματα, προκειμένου με τεχνολογία laser να δημιουργηθούν με απόλυτη ακρίβεια οι απαραίτητες κλίσεις του υπεδάφους.

Η κορυφαία στην Ελλάδα, αλλά και στις Βαλκανικές χώρες, ανάδοχος εταιρεία Hellasod και οι Λαρισαίοι συνεργάτες της εργάζονται πυρετωδώς από το πρώτο φως της ημέρας έως αργά τη νύχτα προκειμένου να ολοκληρώνονται οι φάσεις του έργου συντομότερα.

Με την ολοκλήρωση της 2ης φάσης θα ξεκινήσουν οι εργασίες της 3ης φάσης που περιλαμβάνει την ανάπτυξη του νέου αποστραγγιστικού συστήματος, προκειμένου να περάσουμε στην 4η φάση όπου θα πραγματοποιηθούν νέες χωματουργικές εργασίες, ώστε στην 5η φάση να ξεκινήσει η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα.

 

Ανακοίνωση

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι από σήμερα το πρωί άρχισαν οι εργασίες για την αλλαγή του χλοοτάπητα του AEL FC ARENA και συνεχίζονται πυρετωδώς μέχρι και αυτή την ώρα.

Αύριο θα ολοκληρωθεί η αποκομιδή του παλιού χλοοτάπητα και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι χωματουργικές και αποστραγγιστικές εργασίες, καθώς και οι εργασίες διαμόρφωσης του υποστρώματος για την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς.

 

Ανακοίνωση

Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019

 

Για ακόμη μια φορά ο κ. Νίκος Τσόγιας, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας "AUTO ΤΣΟΓΙΑΣ - 250 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ" αποδεικνύει την αγάπη και την σύνδεση του με την ομάδα της πόλης μας.

Συνεχίζοντας τις παροχές στα πλαίσια του φετινού χορηγικού πακέτου προς την ΠΑΕ ΑΕΛ, αυτή τη φορά παρέδωσε το αυτοκίνητο για τις καθημερινές του μετακινήσεις στο διεθνή Ισλανδό τερματοφύλακα μας Όγκμουντουρ Κρίστινσον.

Ο βασικός τερματοφύλακας μας επισκέφθηκε το κεντρικό κατάστημα της έκθεσης "AUTO ΤΣΟΓΙΑΣ - 250 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ" και ξεναγήθηκε στους χώρους της, ενώ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον κ. Νίκο Τσόγια για τη φετινή πορεία της ομάδος μας.

Παραδίδοντας τα κλειδιά του πολυτελούς αυτοκινήτου στον Όγκμουντουρ Κρίστινσον ο κ. Τσόγιας του ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες, τόσο με τη φανέλα της αγαπημένης μας ΑΕΛ, όσο και με αυτή της Εθνικής ομάδας της Ισλανδίας και φωτογραφήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο της έκθεσης. 

 

 
 
 

 

 

Από σήμερα η αθλητική δημοσιογραφία σε καμιά περίπτωση δεν είναι ίδια.

Είναι φτωχότερη.

Πέθανε ο Αποδυτηριάκιας.

Πέθανε ο πραγματικός δημιουργός της ιστορικής αθλητικής εφημερίδας «Φίλαθλος».

Πέθανε αυτός που την έκανε διαφορετική.

Πέθανε ο φίλος μου.

Πέθανε αυτός που το καλοκαίρι στις Σπέτσες μαζί με τον Κώστα τον Μυλωνά και τον παλιό καθηγητή του Κολλεγίου τον Κάζη αναλύαμε όλα τα πολιτικά και ποδοσφαιρικά θέματα, αλλά μιλούσαμε και για τα παιδιά μας.

Συλλυπητήρια στον Θέμη και τη Γιώτα.

Όταν πεθαίνει ο Καίσαρης και μένουν πίσω κάτι πληρωμένα σκουπίδια της δημοσιογραφίας, ειδικά στη Λάρισα, πραγματικά νιώθεις κατάθλιψη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

 

Πριν από λίγα λεπτά επικοινώνησε μαζί μου ο Υπουργός κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο μοναδικός λόγος που επικοινώνησε μαζί μου ήταν η άμεση συνάντηση μας το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδος για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την άμεση ανακατασκευή του ΑΛΚΑΖΑΡ.

Συγχαίρω τον Υπουργό για τα αντανακλαστικά του και την άμεση αντίδραση του στις χθεσινές και σημερινές τοποθετήσεις μου, για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΛ μας.

Ο κ. Υπουργός εξεπλάγη μόλις πληροφορήθηκε για τα πόσα χρήματα έχω δαπανήσει για την χρήση του AEL FC ARENA και εξέφρασε τις απορίες του γιατί τόσο ο προηγούμενος Υπουργός κ. Βασιλειάδης, όσο και οι άλλοι αρμόδιοι φορείς δεν έχουν κάνει τίποτα εδώ και χρόνια για την ανακατασκευή αυτού του ιστορικού σταδίου.

Από τον τρόπο που μου μίλησε ο Υπουργός, γνωρίζοντας την αποφασιστικότητα του και την ταχύτητα με την οποία ολοκληρώνει τους στόχους του, είμαι βέβαιος ότι μία καινούργια ημέρα ξημερώνει τόσο για την ΑΕΛ μας, όσο και για τα άλλα αθλήματα των οποίων οι αθλητές χρησιμοποιούν το ιστορικό ΑΛΚΑΖΑΡ.

 

 

Τα όσα συνέβησαν με τα αγωνιστικά διαιτητικά λάθη, που όλα ήταν εις βάρος μας, δικαίωσαν δυστυχώς τις ανησυχίες μας, για τις οποίες μάλιστα έχουμε κληθεί να απολογηθούμε για δήθεν δυσφήμηση του αθλήματος.

Εγώ θα σταθώ μόνο σε μία φάση και θα κάνω κι ένα ερώτημα:

Γιατί κ. Κουμπαράκη στη φάση του πέναλτι στον Ουάρντα, που το δέχθηκαν όλοι ότι έγινε, δεν πήγατε στο VAR, αφού σας ειδοποίησε ο κ. Ζαχαριάδης, για να αποφασίσετε εσείς ως μόνο αρμόδιος τι θα καταλογίσετε;

Είμαι βέβαιος ότι δεν θα πάρω ποτέ απάντηση.

Όμως εμείς χάσαμε άλλους 2 βαθμούς και την ευκαιρία να ισοβαθμήσουμε με την ΑΕΚ, στην προσπάθεια μας να μπούμε στην εξάδα και να έχουμε και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία μέχρι τουλάχιστον το παιχνίδι του δευτέρου γύρου.

 

 

Ντρέπομαι ιδιαίτερα γιατί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού, και δεν μιλάω για τον κ. Αυγενάκη που ανέλαβε πριν από λίγες μέρες, η πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και ο Δήμος Λαρισαίων έχουν εγκαταλείψει τους οπαδούς μας χωρίς να έχει η ΑΕΛ, η ομάδα που έχει κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα, και που φέτος μετά από πάρα πολλά χρόνια πρωταγωνιστεί στο Πρωτάθλημα, ένα σύχρονο, ασφαλές, επαρκές και υγειονομικά καθαρό γήπεδο.

Δεν έχω διάθεση να αντιπαρατεθώ με τον κ. Πηλαδάκη, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του AEL FC ARENA, αφού έτσι έκρινε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Δημοτική Αρχή της Λάρισας, παραχωρώντας του δωρεάν ουσιαστικά το γήπεδο αυτό, και καλά κάνει να θέλει να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από εμένα, αλλά αν δεν φτιάξουν το Αλκαζάρ το πολύ μέχρι το καλοκαίρι, η ΑΕΛ θα καταστραφεί και αγωνιστικά και οικονομικά, αφού τα ποσά τα οποία καταβάλλω ετησίως, αφενός μεν μας στερούν τουλάχιστον από 2 αξιόλογους παίκτες κάθε χρόνο (παίκτες επιπέδου Ουάρντα, Κάτσε, Νταόυντα, Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς και άλλων), αφετέρου δε ο τραγικός χλοοτάπητας ηλικίας πλέον 10 ετών εξοντώνει του ποδοσφαιριστές μας και μας εξευτελίζει, δίνοντας και φτηνές δικαιολογίες στους αντιπάλους μας, όταν τους κερδίζουμε, ενώ οι μεγάλοι ζημιωμένοι είμαστε εμείς.

Σήμερα ήρθαμε σε επαφή με τον κ. Πηλαδάκη και συμφωνήσαμε εκτός του ενοικίου του οποίου του καταβάλλω των 300.000€ και εκτός των 54.000€ που του χάρισα, από το γεγονός ότι κερδίσαμε το δικαστήριο και πρέπει να μας επιστρέψει το πόσο αυτό από τα μισθώματα των προηγούμενων ετών, να καταβάλλω εγώ το 60% και αυτός το 40% της δαπάνης που θα απαιτηθεί για την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα σε αντικατάσταση του παλιού, άθλιου και επικίνδυνου χλοοτάπητα από αύριο το πρωί.

Σήμερα το απόγευμα θα είναι στη Λάρισα ο ιδιοκτήτης γνωστής εταιρείας εγκαταστάσεως χλοοταπήτων, ο οποίος θα αναλάβει και τη συντήρηση με το ίδιο ποσοστό, όπου μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Μάρκου και τον κ. Τσακμακίδη από τη Γήπεδο Λάρισας ΑΕ θα συμφωνήσουν τις λεπτομέρειες του εγχειρήματος.

 

 

Αξιότιμοι αρχισυντάκτες και παρουσιαστές των αθλητικών εκπομπών των τηλεοπτικών καναλιών ΕΡΤ και OPEN,

 

Με την παρούσα σας καλούμε να ρωτήσετε τους καθηγητές διαιτησίας και πρώην διαιτητές, που φιλοξενείτε στις εκπομπές σας τα βράδια κάθε Κυριακής και σχολιάζουν τις αμφισβητούμενες φάσεις κάθε αγώνα, τα εξής:

 

1. Υπάρχει περίπτωση διπλού πέναλτι στη φάση όπου ο Ουάρντα κερδίζει την κεφαλιά από τον Μπάρκα και ο Μπάρκας δεν βρίσκει καθόλου την μπάλα και στη συνεχεία της φάσης στο μαρκάρισμα του αμυντικού της ΑΕΚ στον Ντάουντα;

2. Στις 5 φάσεις που ο Βράνιες κάνει άγρια φάουλ στο Ουάρντα, πρέπει να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα, που συνεπάγεται κόκκινη;

3. Πως πρέπει να τιμωρηθεί ο Μάνταλος, που σε δύο φάσεις μπροστά στον διαιτητή τραβάει τα μαλλιά του Ουάρντα, ώστε να τον εκνευρίσει και να κερδίσει την αποβολή του;

 

Σε αναμονή των απαντήσεων σας.

 

 

 

 

Με τιμή,

 

 

Σωτήρης Μάρκου

Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος ΠΑΕ ΑΕΛ

 

 

Με πληροφόρησαν για την απάντηση της εταιρείας Γήπεδο Λάρισας ΑΕ, δηλαδή του κ. Πηλαδάκη, και μου κάνει εντύπωση που έχουν το σθένος να εκδώσουν και ανακοίνωση.

 

Τα ερωτήματα είναι απλά:

1. Έχετε εισπράξει ή δεν έχετε εισπράξει 2.200.000€ για την χρήση του γηπέδου;

2. Πληρώνω ή δεν πληρώνω εγώ τα δάνεια σας, όχι μόνο για την κατασκευή του γηπέδου, αλλά για το σύνολο των προσωπικών σας δανείων;

3. Είναι αλήθεια ότι η ετήσια δόση του γηπέδου προς την τράπεζα είναι 150.000€ το χρόνο κι εσείς τη σεζόν 2016-17 εισπράξατε από εμένα μαζί με την αγορά του πούλμαν, που παρανόμως χρησιμοποιούταν αντί για τη μεταφορά αθλητών, για τη μεταφορά παικτών του καζίνο Ξάνθης, 620.000€;

4. Ο χλοοτάπητας, ο οποίος είναι ηλικίας 10 ετών και πρέπει να αντικατασταθεί, είναι δυνατόν ποτέ να συντηρηθεί;

5. Έχω προσλάβει και πληρώνω δύο εργαζομένους τους κ.κ. Μιχάλη Πράσινο και Οδυσσέα Γραμμένο, τους οποίους εγώ πληρώνω στα πλαίσια της συμφωνίας μας;

6. Πληρώνω ή δεν πληρώνω εγώ όλα τα έξοδα επανασποράς, λίπανσης και άλλων εργασιών στο γήπεδο;

 

Και μια τελευταία ερώτηση:

Μπορείτε να μου πείτε που βρίσκονται τα ειδικά μηχανήματα και ειδικά τρακτέρ που χρειάζονται για τη συντήρηση του γηπέδου;

Τι τα κάνατε;

Τα πουλήσατε;

Τα κρύψατε;

Που βρίσκονται;

 

Δυστυχώς αναγκάστηκα τόσο για το AEL FC ARENA, όσο και για το προπονητήριο των Δένδρων, να αγοράσω καινούργια τρακτέρ και παρελκόμενα μηχανήματα, αφού τόσο εσείς όσο και ο Πλεξίδας εξαφανίσατε όλα τα μηχανήματα.

Δυστυχώς πάλι εγώ θα αναγκαστώ να ανακατασκευάσω το γήπεδο στο μήνα που έρχεται, για να μη στερηθούν οι οπαδοί μας την ομάδα μας και για προστατεύσω τους ποδοσφαιριστές μας και το άθλημα.

Αλλά να θυμάστε, η στάμνα πάει πολλές φορές στη βρύση, αλλά μια φορά σπάει...

 

Ανακοίνωση

Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή της επέκτασης του συμβολαίου της με τον Radomir Milosavljevic μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας εκτιμώντας την προσφορά και τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή μας, που με την ποδοσφαιρική ποιότητα που προσδίδει αξία στην ομάδα μας, του πρότεινε την επέκταση του συμβολαίου του με σημαντική αύξηση των αποδοχών του, πρόταση την οποία έκανε αμέσως αποδεκτή.

Σήμερα Κυριακή 6/10/2019, παρουσία του εκπροσώπου του κ. Darko Vujovic και του Προέδρου της ΠΑΕ κ. Σωτήρη Μάρκου, ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε επισήμως την ανανέωση του.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εύχεται στον ποδοσφαιριστή μας Radomir Milosavljevic υγεία και επιτυχίες τόσο προσωπικές, όσο και αγωνιστικές με τη φανέλα της ομάδος μας.

 

Στους λογισμούς μας ο Ανδρέας...

Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019

 

Σπουδαίο παιδί, άγγελος επί γης και ποδοσφαιρικά προικισμένος. Τίμησε τη φανέλα με το άλογο στο στήθος για 3 αγωνιστικές περιόδους, ενώ ταυτόχρονα κατάφερε να γίνει μέλος της Εθνικής μας ομάδας Νέων.

 Δυστυχώς στις 6 Οκτωβρίου του 1996, σε ηλικία μόλις 25 ετών, ο Ανδρέας Ζέρμας μας αποχαιρέτησε για τα γήπεδα τ' ουρανού, σκορπίζοντας θλίψη ανείπωτη στη "βυσσινί" οικογένεια και βυθίζοντας στο πένθος το ιστορικό Δαμάσι, για δεύτερη φορά μετά τον τραγικό χαμό του Δημήτρη Μουσιάρη.

Σήμερα 23 χρόνια μετά, οι λογισμοί όλων μας γυρίζουν στον Ανδρέα και στις θύμησές μας ξαναζούν το άδολο χαμόγελό του και οι ποδοσφαιρικές του αρετές. Δεν τον ξεχνάμε.

 

 

Πληροφορήθηκα ότι ανώνυμα, όπως συνηθίζουν οι άνανδροι, προσπαθούν να με δυσφημήσουν περί του ότι δήθεν είχα κάποιο επεισόδιο με τον Δημητριάδη.

Μεγαλύτερο ψέμα δεν υπάρχει, και για το πως φέρθηκα προσωπικά πριν τον αγώνα και μετά τον αγώνα σε όλη την αποστολή της ΑΕΚ μπορούν να το βεβαιώσουν ο κ. Λυσάνδρου, οι συνοδοί της ΑΕΚ, τους οποίους χαιρέτησα έναν έναν, εκτός του Δημητριάδη (κι αυτό φαίνεται ότι τον πείραξε), ο εκπρόσωπος τύπου και παλιός μου φίλος κ. Ανδρέας Δημάτος, αλλά και οι Βράνιες, Λιβάγια, Μπάρκας και Ντέλετιτς, τους οποίους αγκάλιασα.

Με τον Δημητριάδη ουδέποτε είχα ούτε πρόκειται να έχω καμία επαφή, για ευνόητους λόγους, εκτός αν ξανά ανοίξει το βενζινάδικο και μου φέρει κανένα βυτίο πετρέλαιο στο σπίτι, υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι από τα νόμιμα και όχι από τα λαθραία.

Αλλά τι να κάνεις;

Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.

Κατά τα άλλα, τους παραπέμπω όλους σε όσα αναφέρει ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Σωτήρης Μάρκου σε προηγούμενη δήλωση του απόψε.

 

 

Με έκπληξη διαβάζω την τελευταία ώρα σε αθλητικές ιστοσελίδες καταγγελίες της ΑΕΚ για δήθεν προκλητική συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια προς τον Βασίλη Δημητριάδη παρουσία των παρατηρητών του αγώνα.

Η έκπληξη και η οργή μου γίνεται μεγαλύτερη, καθώς ήμουν παρών στη φυσούνα στη λήξη του ημιχρόνου, όπου κατά την είσοδο μου συνοδεύοντας τους διαιτητές ως Υπεύθυνος Διεξαγωγής του αγώνα είδα ανθρώπους και αθλητές της ΑΕΚ να επιτίθενται, να απωθούν και να εξυβρίζουν αθλητές, εκπροσώπους και προπονητές της ομάδος μου, όπως επίσης και αστυνομικούς που προσέτρεξαν σε βοήθεια.

Με προσωπική μου παρέμβαση από την πλευρά μας και του Ηλία Ατματζίδη από την ΑΕΚ κατάφερα να απεγκλωβίσω τον αθλητή μας Ρίστιτς από τα χέρια του Βράνιες και ενώ το θέμα οδηγείτο σε λήξη, άνθρωπος της ΑΕΚ ονόματι Καλτσίδης άρχισε να με βρίζει επί προσωπικού και να με απειλεί ότι στον αγώνα του δεύτερου γύρου στο ΟΑΚΑ "θα μου μπήξει και θα μου δείξει".

Μετά την είσοδο των 2 ομάδων στα αποδυτήρια ο κ. Κούγιας προσήλθε στο χώρο της φυσούνας και ενημερώθηκε για το γεγονός, όπως και για το γεγονός που πυροδότησε την ένταση, την ύπουλη κλωτσιά δηλαδή του Βασίλη Δημητριάδη στον Ουάρντα κατά την είσοδο στη φυσούνα.

Ο κ. Κούγιας έδωσε αμέσως εντολή για να κατατεθεί μήνυση στον άνθρωπο που με εξύβριζε και με απειλούσε, όπως και έγινε και οδηγηθήκαμε στο τμήμα στο ημίχρονο του αγώνα για τα περαιτέρω.

Μετά τη λήξη του αγώνα και με τηλεφώνημα του κ. Κούγια προς τον κ. Λυσάνδρου και με δικά μου τηλεφωνήματα προς τον κ. Λυσάνδρου και τον κ. Παπαναγιώτου της ΑΕΚ, όπου μεταφέρθηκε η διάθεση μου για τη λήξη της διαδικασίας, με την προϋπόθεση να ζητήσει συγγνώμη ο Καλτσίδης, πράγματι οι άνθρωποι της ΑΕΚ το αποδέχτηκαν και ο Καλτσίδης μου ζήτησε συγγνώμη στο αστυνομικό τμήμα και το θέμα έληξε.

Μετά από όλη αυτή τη διαδικασία και την ταλαιπωρία που υπέστην διαβάζω τα ως άνω δημοσιεύματα και ειλικρινά θλίβομαι και οργίζομαι.

Εάν υπάρχει μία ομάδα που δικαιούται να έχει παράπονα από τη συμπεριφορά της άλλης αυτή είναι η ΑΕΛ, μια ομάδα που δεν είχε ούτε θα έχει φουσκωτούς και περίεργους στα αποδυτήρια της και κοιτάει τους αντιπάλους στο χορτάρι στα μάτια, φορώντας παντελόνια.

Αντί να βγούμε εμείς με δήλωση μας να καταγγείλουμε την εν γένει προκλητική συμπεριφορά των ανθρώπων της ΑΕΚ, γινόμαστε μάρτυρες καταγγελιών και διαρροών, που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Είμαι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο 15 χρόνια, έχω σπουδάσει σε ανώτατο βαθμό τον αθλητισμό και τη διοίκηση του συνειδητά κι έχω την τιμή να έχω υπηρετήσει την ΑΕΛ από πολλά πόστα, τον τελευταίο χρόνο δε ως Πρόεδρος του ΔΣ, εκπροσωπώ την ομάδα μου στο ΔΣ της Super League και είμαι μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν να με βρίσει, πόσο μάλλον να με απειλήσει. Κι αντί να εκτιμηθεί η στάση μου για απόσυρση της μηνύσεως, διαβάζω αυτά τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Ο κ. Κούγιας προς ενημέρωση όλων, αν και είχε το δικαίωμα να παρακολουθήσει τον αγώνα από τον πάγκο της ομάδας μας ως δηλωμένος εκπρόσωπος της, προτίμησε να δει τον αγώνα από την κερκίδα παρέα με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Ταξίαρχο κ. Αστέριο Μαντζιώκα.

Εγώ τήρησα αυτά που συμφωνήσαμε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και δεν έδωσα συνέχεια σε ένα θέμα που θα μπορούσε να πάρει έκταση.

Αν αυτό είναι ένα τρικ επικοινωνίας από την πλευρά της ΑΕΚ για να δικαιολογήσει την αγωνιστική της εικόνα και πάλι δεν το δέχομαι και με λυπεί αφάνταστα.

Αν δικαιούται μια ομάδα να διαμαρτυρηθεί αυτή είναι η ΑΕΛ και δεν το έκανε.

 

 

 

Με τιμή,

 

 

Σωτήρης Μάρκου

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ

 

Εάν γνώριζα ότι μετά από 4 χρόνια θα έχω πληρώσει 2.200.000€ στον Κώστα Πηλαδάκη (το πιο ακριβοπληρωμένο γήπεδο στην Ελλάδα από τότε που έγινε ο πρώτος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας και θα παίζαμε σε αυτό το χωράφι) δηλαδή 25.000€ το παιχνίδι, ενώ οι εισπράξεις δεν ξεπερνούν ποτέ τις 15.000€ και αυτά στα μεγάλα παιχνίδια, δεν θα δεσμευόμουν, όταν αγόραζα τις μετοχές της ΑΕΛ, ότι η ΑΕΛ θα γυρίσει μετά από χρόνια που έπαιζε στο Αλκαζάρ και θα ξαναπαίξει σε αυτό το γήπεδο, αλλά θα ανακατασκεύαζα με αυτά τα χρήματα το Αλκαζάρ και θα το είχα και δικό μου.

Το γήπεδο αυτό είναι η καταστροφή της ομάδος μας και οικονομικά και αγωνιστικά και θα πρέπει ο κ. Αυγενάκης, ο κ. Αγοραστός και ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης να αποφασίσουν να ανακατασκευάσουν το Αλκαζάρ, γιατί με τα χρήματα που δίνουμε κάθε χρόνο θα μπορούσαμε να κάνουμε κάθε χρόνο 2 μεγάλες μεταγραφές και το κυριότερο απ' όλα να παίζουμε σε ένα κανονικό χορτάρι, όπως έχουν όλα τα δημοτικά γήπεδα, αφού συντηρούνται από το κράτος και μπορείς να πάρεις και ΕΣΠΑ ή άλλες χρηματοδοτήσεις.

Με το γήπεδο αυτό καταστρέφουμε το ταλέντο των παικτών μας, δίνουμε το δικαίωμα για φτηνές δικαιολογίες σε προπονητές και ομάδες που δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν και κάνουμε και πλούσιο έναν άνθρωπο, ο οποίος αν αγαπούσε την ΑΕΛ και είχε την ελάχιστη ευγνωμοσύνη σε αυτούς που του χάρισαν αυτό το γήπεδο (δωρεάν γη, δάνειο που πληρώνει ο ελληνικός λαός από το κανόνι της Marfin), από ντροπή και μόνο θα είχε δαπανήσει 200.000€ από τα 2.200.000€ που εισέπραξε για να φτιάξει το χορτάρι.

Εγώ θα προσπαθήσω, αυτές τις 20 ημέρες που έρχονται και δεν παίζουμε εντός, να κάνω μια προσπάθεια να βελτιώσω τον χλοοτάπητα, αλλά σκέφτομαι τη στιγμή που θα μας πουν ότι το γήπεδο αυτό είναι ακατάλληλο και θα ξεσπιτωθούμε, πως θα αντιμετωπίσουν οι κ.κ. Αυγενάκης, Αγοραστός και Καλογιάννης τις χιλιάδες οικογένειες των οπαδών μας, που τους έχουν αφήσει να μην έχουν ένα γήπεδο για να απολαύσουν την ΑΕΛ μας στη Λάρισα.

Ανακοίνωση

Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019

Ρε Ζαχαριάδη ποιο είναι πέναλτι αν δεν είναι αυτό;

Ανακοίνωση

Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019

Πότε επιτέλους θα βγάλει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βράνιες;

Παίζει συνεχώς με χειρολαβές και ποδολαβές...

 

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ στο γήπεδο "AEL FC ARENA" αποτελείται από τους:

Κρίστινσον, Ρίστιτς, Μπράλιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Γκόικοβιτς, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σεσέροβιτς, Γκόλια, Στάνκοβιτς, Ουάρντα, Χαλκιαδάκη, Ζίφκοβιτς, Καρανίκα, Μιχαήλ, Μόρα και Μπέρτο.

 

 

Πληροφορήθηκα από συνεργάτες μου, την εντελώς ψευδή είδηση ότι στο διαδικτυακό site «aelole» δημοσιεύεται ότι δήθεν έχω πουλήσει την ΠΑΕ ΑΕΛ από το περασμένο καλοκαίρι σε 6 Αιγύπτιους επιχειρηματίες.

Η είδηση είναι παντελώς ψευδής και μου κάνει εντύπωση γιατί σε 6 Αιγύπτιους επιχειρηματίες και δεν γράψανε σε 16 Αιγύπτιους, Σαουδάραβες και Καταριανούς επιχειρηματίες για να καλύψουν την απαίτηση μου που είναι 16.000.000,00€ για να πουλήσω την σημερινή ΠΑΕ ΑΕΛ με τα προπονητικά της κέντρα, με τα πούλμαν της, τις υπεραξίες, με τους παικταράδες της, τους προπονηταράδες της και τον υπέροχο κόσμο της.

Για να σταματήσουμε την πλάκα προσκαλώ τόσο το «aelole» όσο και το άγνωστο σε εμένα «pamebala», χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα, γιατί έχω καλή γνώμη για τον κ. Μαυρόπουλο, ότι, εάν σε μισή ώρα από τώρα  δεν έχει εξαφανιστεί η ψευδής είδηση και δεν ζητήσουν συγνώμη για αυτό που έκαναν παραμονές ενός κρίσιμου αγώνα, θα τους μηνύσω και θα τους ζητήσω και αποζημίωση, γιατί η διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι ποινικό αδίκημα.

Ο Ηρακλής ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου για έντεκα ολόκληρα χρόνια, αλλά οι οργανωμένοι με αρχηγό τον υπέροχο Καλτσίδη, έδιωξαν τον Πέτρο Θεοδωρίδη και εμένα, για να φέρουν τον Μυτηλιναίο, ο οποίος την επόμενη μέρα της αγοράς, πούλησε τον Κωνσταντίνου 2.500.000.000 δραχμές, τον Ταυλαρίδη 1.000.000.000 δραχμές και τον Κυριαζή 800.000.000 δραχμές, χωρίς να ανοίξει μύτη από τους Ηρακλάρες και αφού τον διέλυσε με τους διάφορους Σπανουδάκηδες, όταν ζήτησα να τον αγοράσω πάλι τον έδωσε στον Ρέμο με τα γνωστά αποτελέσματα.

Πάντοτε νοιάζομαι για τον Ηρακλή, αλλά αυτή την στιγμή ο Θεός με βοήθησε και έχω το δύσκολο έργο να ξανακάνω την Λάρισα, την ΑΕΛ μας την μεγάλη ομάδα του παρελθόντος και ανεξάρτητα με το τί διαδίδουν κάποιοι νταραβεριτζήδες έχω γίνει ένα με τον κόσμο της, έχουμε γίνει μία οικογένεια με τους ποδοσφαιριστές μας, με τους προπονητές μας, με την διοίκηση μου, αλλά και με τους χιλιάδες οικογενειάρχες οπαδούς μας που μας στηρίζουν.

 

 

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει το ωράριο πώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ το Σάββατο 5/10/2019 και ώρα 19:30.

 

Τα εισιτήρια θα πωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ  το Σάββατο 5/10/2019 από τις 10:00 έως 15:00 και 

από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA το Σάββατο 5/10/2019 από τις 11:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

 

Τιμές:

Ανατολική Κερκίδα

Θύρες 3,4,5,6,7,8,9: 15€ (γενική είσοδος)

 

Δυτική Κερκίδα

Θύρες 16-17 και 19-20: 40€ (γενική είσοδος)

 

Θύρα 18 VVIP: Κανονικό 60€.

 

Δεν θα υπάρχουν παιδικά και γυναικεία (εκπτωτικά) εισιτήρια ημέρας.

 

Επίσης όσοι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας μπορούν να το κάνουν από τα γραφεία της ΠΑΕ  το Σάββατο 5/10/2019 από τις 10:00 έως 15:00.

 

        *    Τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικά.

       **  Για την έκδοση τους απαιτείται υποχρεωτικά η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και να γνωρίζει ο κάτοχος τον ΑΜΚΑ του.

      *** Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο!

Υ.Γ. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται υποχρεωτικά και μόνο με την κάρτα διαρκείας στο γήπεδο και η είσοδος τους με την επίδειξη απόδειξης δεν θα επιτρέπεται.

 

 

 

 

 

Προσωπική δήλωση κ.Αλέξη Κούγια

Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019

 

Ελπίζω να μην είναι αλήθεια αυτό που διάβασα σε διάφορα sites, ότι δηλαδή ο μόνιμος διώκτης της ΑΕΛ αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λαίνης, άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΑΕΛ για την απογευματινή ανακοίνωση η οποία, ούτε στρέφεται κατά κανενός, ούτε προσπαθεί να κατηγορήσει κανένα και το μόνο το οποίο κάνει είναι να καταγράφει τα γεγονότα της προηγούμενης σεζόν, για τα οποία μάλιστα όσο αφορά τους Λάμπρου – Απτόσογλου έχει επέμβει η τακτική δικαιοσύνη και διεξάγεται προκαταρτική έρευνα για το παιχνίδι Ξάνθη – ΑΕΛ, που διεξήχθη την προηγούμενη σεζόν, η οποία διεξάγεται κατόπιν εντολής του αρμόδιου εισαγγελέως από τον 25o Πταισματοδίκη Αθηνών, στον οποίο έχω κληθεί να καταθέσω προσωπικά την 7/10/2019.

Επειδή ο χρόνος τον οποίο έδωσα στον κ. Λαίνη για να πάψει να καταδιώκει εμένα και την ΑΕΛ τελείωσε, δηλώνω ότι την επόμενη βδομάδα θα καταθέσω στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Βουρλιώτη πειθαρχική και μηνυτήρια αναφορά.

Μου κάνει εντύπωση, γιατί σιωπά ο προιστάμενος του κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, εκτός εάν συμβαίνει κάτι διαφορετικό.

Τα υπόλοιπα το Σάββατο το βράδυ στην Λάρισα, εκεί που ούτε εγώ, ούτε οι συνεργάτες μου κάνουμε λάθος τα αποδυτήρια και, αντί να πάμε στα αποδυτήρια της ομάδας μας, πάμε στα αποδυτήρια των διαιτητών μαζί με τον Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο, που δεν είναι μπράβος, αλλά μοιάζει με μπράβο, και πέρασε από εκεί για να πάρει τα κοινόχρηστα και δεν έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ και ζει ως πλούσιος από τα 350.000,00€ αποζημίωση, που πήρε από την Ε.Π.Ο. με εισήγηση του Αλέξη Δέδε.

Ο κ. Λαίνης να γνωρίζει ότι υπάρχουν πολύ ανώτεροι από αυτόν εισαγγελείς, που δεν θα ακούσουν καθόλου καλά αυτά που γίνονται.

Εμείς από αυτά δεν καταλαβαίνουμε τίποτα και δεν τρομοκρατούμαστε, αντιθέτως γινόμαστε πιο αποφασιστικοί, πιο αποκαλυπτικοί και πιο διεκδικητικοί.

                                                                                                 Με εκτίμηση

 

                                                            Αλέξης Κούγιας

 

Ανακοίνωση

Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019

 

Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι εκτός των Απτόσογλου - Μπαλτά, στο VAR ορίσθηκε ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, ο οποίος στον περσινό ημιτελικό της ΑΕΛ με την ΑΕΚ σε απόσταση δύο μέτρων έκανε πως δεν είδε την γροθιά στον ποδοσφαιριστή μας Αγκάνοβιτς με αποτέλεσμα να πάρει την μπάλα ο Μασούντ και να πετύχει το γκολ της ΑΕΚ.

Δηλαδή στο παιχνίδι του Σαββάτου έχουμε απέναντι μας δύο βοηθούς διαιτητών και ένα χειριστή VAR που αποδεδειγμένα έχουν αλλοιώσει αποτελέσματα αγώνων της ΑΕΛ εις βάρος μας και ειδικά ο χειριστής VAR ο Ζαχαριάδης έχε βοηθήσει την ΑΕΚ να παίξει στον τελικό του κυπέλου Ελλάδος αντί της ΑΕΛ.

Ειλικρινά έχουμε αγωνία για την διαιτησία του αγώνος μας με την ΑΕΚ και ευχόμαστε να διαψευστούμε.

Και αυτή την ανακοίνωση την κοινοποιούμε και στους κυρίους Περέιρα και Τριτσώνη.

Υ.Γ. Δυστυχώς ο κ. Περέιρα και ο κ. Τριτσώνης δεν έχουν αντιληφθεί ότι ορίζοντας ξένους διαιτητές σε κάποια ματς ντέρμπυ, το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, το ποιος θα βγει στην Ευρώπη, το ποιος θα πάρει το κύπελλο και το ποιοι θα υποβιβασθούν, θα το καθορίσουν οι έλληνες διαιτητές αυτών των ματς, γι’ αυτό το λόγο πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τώρα που ο κόσμος γυρίζει στα γήπεδα από τα οποία τον είχαν διώξει από το 1996 ο Θωμάς Μητρόπουλος , ο Σωκράτης Κόκκαλης και οι λοιποί και προσπαθούν να τους διώξουν πάλι οι Παπαδόπουλοι, οι Λάμπρου, οι Απτόσογλου κ.λ.π.

 

Ανακοίνωση

Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019

 

Πληροφορηθήκαμε ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ, ορίσθηκαν ως βοηθοί διαιτητών οι κκ. Απτόσογλου (Αθηνών) και Μπαλτάς (Αχαΐας).

Καθιστούμε προσωπικά υπεύθυνους τους κυρίους Περέιρα και Τριτσώνη για αυτή την επιλογή, αφού ο μεν Απτόσογλου είναι ο βοηθός διαιτητή (για τον οποίον είχαμε ζητήσει την διαγραφή του) ο οποίος μαζί με τον διαιτητή Λάμπρου είχαν συνδιαμορφώσει το αποτέλεσμα του αγώνα Ξάνθη – ΑΕΛ με την χειρότερη διαιτησία που έχει συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο δε Μπαλτάς είναι γνωστό σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο ότι είναι αδελφικός φίλος με τον περιβόητο Ντάσιο, που μαζί με τον Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο, τον άμεσο συνεργάτη του Μελισσανίδη, αυτόν που μαζί επισκέφθηκαν για να δώσουν σιροπιαστά Κωνσταντινουπόλεως τον Ελβετό διαιτητή του ΑΕΚ –ΠΑΟΚ, έχουν αδυναμία να περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα και να κάνουν διακοπές, κατά σύμπτωση όμως όταν έχουν εκλογές οι τοπικές ΕΠΣ.

Ειδικά στις εκλογές της ΕΠΣ Αχαΐας Παπαδόπουλος-Ντάσιος-Μπαλτάς ήταν αχώριστοι.

Ευχόμεθα με την διαιτησία τους να διαψεύσουν τις δικαιολογημένες ανησυχίες μας και να τους χειροκροτήσουμε, ειδάλλως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

 

Την ανακοίνωση μας θα κοινοποιήσουμε και στους κυρίους Περέιρα και Τριτσώνη.

 

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη μείωση της τιμής στο εισιτήριο ημέρας στην Ανατολική Κερκίδα από 25€ σε 15€, έπειτα από προσωπική απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια για τον αγώνα με την ΑΕΚ το Σάββατο 5/10/2019 και ώρα 19:30.

 

Το ωράριο προπώλησης των εισιτηρίων είναι:

 

Τετάρτη 2/10 , Πέμπτη 3/10 και Παρασκευή 4/10:  10 το πρωί με 5 το απόγευμα από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, οδός Κύπρου 72, 5ος όροφος.

 

 

Σάββατο 5/10: 11 το πρωί και μέχρι το ημίχρονο του αγώνα ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ AEL FC ARENA

 

 

Τιμές:

 

Ανατολική Κερκίδα

Θύρες 3,4,5,6,7,8,9: 15€ (ΝΕΑ ΤΙΜΗ γενικής εισόδου)

 

Δυτική Κερκίδα

Θύρες 16-17 και 19-20: 40€ (γενική είσοδος)

Θύρα 18 VVIP: Κανονικό 60€

 

 

*Τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικά.

**Για την έκδοση τους απαιτείται υποχρεωτικά η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και να γνωρίζει ο κάτοχος τον ΑΜΚΑ του.

***Δεν θα υπάρχουν παιδικά και γυναικεία (εκπτωτικά) εισιτήρια ημέρας

 

Επίσης η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο ίδιο ωράριο.

 

Ανακοίνωση

Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019

 

Συνεπής στη συμφωνία του προς την ΠΑΕ ΑΕΛ, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «AUTO ΤΣΟΓΙΑΣ – 250 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ» κ. Νίκος Τσόγιας παρέδωσε χθες στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Borivoje Ristic τα κλειδιά του αυτοκινήτου που θα χρησιμοποιεί για τις καθημερινές του μετακινήσεις.

Η εταιρεία «AUTO ΤΣΟΓΙΑΣ – 250 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ» για άλλη μια χρονιά στέκεται δίπλα στην ΠΑΕ ΑΕΛ με ένα αναβαθμισμένο χορηγικό πρόγραμμα, στηρίζοντας από την πλευρά της τις προσπάθειες της ομάδας μας για πρόοδο κάθε χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής μας Borivoje Ristic αφού περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και ενημερώθηκε για τα αυτοκίνητα που διαθέτει στο στόλο της η εταιρεία «AUTO ΤΣΟΓΙΑΣ – 250 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ», φωτογραφήθηκε στο κεντρικό κατάστημα της και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον ιδιοκτήτη της κ. Νίκο Τσόγια.

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει το ωράριο προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ το Σάββατο 5/10/2019 και ώρα 19:30:

 

 

Τα εισιτήρια πωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, οδός Κύπρου 72, 5ος όροφος.

 

 

Τρίτη 1/10, Τετάρτη 2/10 , Πέμπτη 3/10 και Παρασκευή 4/10:  10 το πρωί με 5 το απόγευμα


Σάββατο 5/10: 11 το πρωί και μέχρι το ημίχρονο του αγώνα ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ AEL FC ARENA

 

 

 

Τιμές:

 

Ανατολική Κερκίδα

Θύρες 3,4,5,6,7,8,9: 25€ (γενική είσοδος)

 

Δυτική Κερκίδα

Θύρες 16-17 και 19-20: 40€ (γενική είσοδος)

Θύρα 18 VVIP: Κανονικό 60€

 

Δεν θα υπάρχουν παιδικά και γυναικεία (εκπτωτικά) εισιτήρια ημέρας

 


*Τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικά.

**Για την έκδοση τους απαιτείται υποχρεωτικά η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και να γνωρίζει ο κάτοχος τον ΑΜΚΑ του.

***Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο!

 

Επίσης η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο ίδιο ωράριο.

 

Ανακοίνωση

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019

 

Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε από τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ και Πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας κ. Αστέριο Αντωνίου ότι ο διαιτητής Κώστας Σιδηρόπουλος είναι ανεπάγγελτος, δούλευε σε ένα βενζινάδικο στο οποίο πλέον δεν δουλεύει και ότι υποβιβάστηκε από τη Β’ στην Γ’ Εθνική λόγω αντίστοιχων συμπεριφορών, οι οποίες είχαν δημιουργήσει τεράστιους προβληματισμούς για το τι σκοπούς εξυπηρετούσε.

Κατόπιν αυτών των πληροφοριών και από τόσο σοβαρό θεσμικό πρόσωπο, το ερώτημα είναι πως είναι δυνατόν ένας τέτοιος διαιτητής με μια τέτοια προσωπικότητα να ορίζεται σε αγώνες νεαρών ποδοσφαιριστών, τους οποίους εξυβρίζει και απειλεί, να δίνει ανύπαρκτες αποβολές να σφυρίζει ανύπαρκτα πέναλτι και να διαμορφώνει το σκορ ενός αγώνα από 0-2 σε 3-2 με απόδοση στο στοίχημα 35.

Η ΑΕΛ θα απαιτήσει την άμεση διαγραφή του πρώτον από τους πίνακες διαιτητών της ΕΠΣ Πέλλας και δεύτερον από τους πίνακες αξιολογημένων διαιτητών της ΕΠΟ που σφυρίζουν επαγγελματικά και εθνικά πρωταθλήματα.

Αυτό το πανηγύρι με το στοίχημα στις ομάδες UNDER πρέπει να τελειώνει.

 

Ανακοίνωση

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019

 

Η ΑΕΛ θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για τα αδικήματα εξύβρισης κατά συρροή και της απειλής. αλλά και να εξεταστεί το ενδεχόμενο «του στησίματος» ποδοσφαιρικού αγώνα με σκοπό το στοίχημα (κακούργημα), εις βάρος του διαιτητού της ΕΠΣ Πέλλας Κώστα Σιδηρόπουλου, ο οποίος στο χθεσινό παιχνίδι Κ19 Άρης – ΑΕΛ επέδειξε ακραία παράνομη συμπεριφορά εις βάρος του συνόλου των νεαρών ποδοσφαιριστών μας, εξυβρίζοντας τους και απειλώντας τους επί 90 λεπτά, αποτρέποντας την ομάδα μας να πετύχει μια άνετη νίκη με 5 γκολ διαφορά τουλάχιστον από το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο παρά την παράνομη συμπεριφορά του προηγηθήκαμε 0-2 και επιτυγχάνοντας τελικώς αφού με προκλητικές αποβολές άφησε την ομάδα μας με 9 παίκτες, δίδοντας ανύπαρκτα φάουλ και ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες, καταλογίζοντας 2 ανύπαρκτα πέναλτι και τελικώς επιτυγχάνοντας την ανατροπή του σκορ σε 3-2, το οποίο όπως πληροφορηθήκαμε είχε 35 απόδοση στο στοίχημα και δεν γνωρίζουμε τι απόδοση είχε στα ασιατικά.

Η ΑΕΛ συγκεντρώνει ένορκες βεβαιώσεις από όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και ακολούθως θα καταθέσει τη μηνυτήρια αναφορά τόσο στον Εισαγγελέα Εφετών Λαρίσης κ. Δασκαλόπουλο, όσο και στο Πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Περέιρα, στον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα FIFA - UEFA κ. Φούσεκ και στον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο.

Προσπαθούμε να πληροφορηθούμε την εργασία και τη διεύθυνση του Κώστα Σιδηρόπουλου, αλλά τα στόματα στην ΕΠΣ Πέλλας είναι κλειστά και προσκαλούμε δημοσίως τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ και Πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας κ. Αστέριο Αντωνίου να επικοινωνήσει με τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ και να μας τα γνωστοποιήσει, ώστε να τα καταθέσουμε αρμοδίως.

Το πρόβλημα με το στοίχημα, το νόμιμο και το παράνομο, στις ομάδες UNDER είναι τεράστιο και δυστυχώς όλοι κλείνουν τα μάτια τους και τα αυτιά τους σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Εισαγγελέας Εφετών Λαρίσης κ. Σταμάτης Δασκαλόπουλος θα ξεκινήσει τουλάχιστον προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση του χθεσινού εγκλήματος στο γήπεδο της Πυλαίας, το οποίο παρακολουθούσαν διάφορα περίεργα πρόσωπα προς τα οποία συνεχώς κοιτούσε ο συγκεκριμένος διαιτητής μετά την παράνομη συμπεριφορά του, σαν να ήθελε να δείξει κάτι.

Η ΑΕΛ δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές και καλά θα κάνουν οι διάφοροι στοιχηματζήδες, «δήθεν παράγοντες του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας» να μην αγγίζουν την ομάδα μας, γιατί στο τέλος θα καούν.

Οι βρωμιές τους μακριά από εμάς.

 

Προσωπική δήλωση κ.Αλέξη Κούγια

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί το περιεχόμενο της νέας επιστολής της, που απέστειλε στον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Περέιρα:

 

κ. Περέιρα,

 

Αναγνωρίζουμε ότι, τόσο εσείς προσωπικά , όσο και η επιτροπή της FIFA– UEFA υπό τον κ. Φούσεκ κάνετε υπεράνθρωπες προσπάθειες για την επάνοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων σε μία ευρωπαϊκή κανονικότητα, ώστε να γυρίσουν οι φίλαθλες οικογένειες στα γήπεδα, να εξαλειφθεί η βία και να γίνει το ποδόσφαιρο κορυφαία κοινωνική εκδήλωση.

Τροχοπέδη σε αυτή σας την προσπάθεια αποτελούν δύο παράγοντες:

     1.   Η δράση του παρασκηνίου την οποία έχω περιγράψει με ονοματεπώνυμα στον κ. Φούσεκ και περιμένω την επαναπρόσκληση μου και

   2. Οι διαιτησίες συγκεκριμένων διαιτητών που σε προβληματίζουν, έστω και αν θέλεις να σκέφτεσαι καλοπροαίρετα ότι πρόκειται περί ανθρωπίνων λαθών.

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με εξαίρεση μία υποδειγματική διαιτησία του διαιτητού Κοτσιαύτη, τόσο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο με διαιτητή τον Γιάννη Παπαδόπουλο όσο και χθες στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη με διαιτητή τον Μανώλη Σκουλά, έγινε θύμα ακραίων διαιτητικών λαθών, ανάποδων υποδείξεων κατά συρροή, ακραίων λαθών των βοηθών τα ονόματα των οποίων δεν θέλω να τα αναφέρω τώρα, αλλά θα σας τα αποστείλω μαζί με τα video των αγώνων που αποδεικνύουν τα λάθη τους.

 

Στο μεν παιχνίδι με τον Πανιώνιο σειρά ανάποδων υποδείξεων και ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα σε παίκτη μας και σοβαρά λάθη των βοηθών είχαν σαν αποτέλεσμα να ηττηθούμε με 1-0 αντί να νικήσουμε με 1-5, στον δεύτερο αγώνα στην Θεσσαλονίκη ο Σκουλάς από τον Βόλο (δεν θέλουμε να σκεφτούμε ότι ο τόπος καταγωγής του έχει παίξει κάποιο ρόλο) στις αρχές των δύο ημιχρόνων στα πρώτα είκοσι λεπτά με ανάποδες υποδείξεις έκανε τα πάντα για να μας βάλει μέσα στην περιοχή μας, οι δε βοηθοί του από την Κρήτη (δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι έπαιξε ρόλο ο κουμπάρος Νύκταρης) άφηναν καταφανή οφσάιντ, τα μετέτρεπαν σε κόρνερ και ο Σκουλάς στο 97’ στην γωνία της μεγάλης περιοχής σε σουτ του Ντιγκινι από 3 μέτρα που κτύπησε πρώτα στο στομάχι του ποδοσφαιριστή μας Bustos και ακολούθως γλίστρησε στο χέρι του που πήγε να προφυλαχθεί, ανακάλυψε πέναλτι αφού προηγουμένως είχε κλείσει τα μάτια σε καταφανέστατο φάουλ του Βέλεθ στον αρχηγό μας Μόρα, το οποίο δεν του υπέδειξε ούτε ο βοηθός, ούτε ο τέταρτος διαιτητής, για να υποχρεωθεί να ανακαλέσει την ούτως ή άλλως λανθασμένη απόφασή του στην υπόθεση του πέναλτι, από τις φωνές του προπονητού μας κ. Γρηγορίου, του γενικού αρχηγού μας κ. Μαντζιώκα και του αρχηγού μας του Μόρα και τους υπευθύνους του VAR να γυρίσει την φάση υπέρ μας,  για να μην δυσφημιστεί για άλλη μία φορά το δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψει σε κανένα να μας αποτρέψει να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας και να πάρουμε αυτά που αξίζουν οι ποδοσφαιριστές μας και οι προπονητές μας.

 

Επειδή ένας αντεισαγγελέας που είναι ποδοσφαιρικός εισαγγελέας μαζί με τον Αλέξη Δέδε, τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ, ψάχνουν να βρούν την παραμικρή αφορμή για να μας παραπέμψουν στην πειθαρχική επιτροπή και να εξοντωθούμε οικονομικά από τα πρόστιμα, ως μόνο τρόπο προστασίας της ομάδας μου, επιλέγω να σας αποστέλλω επιστολές με κοινοποίηση στον κ. Φούσεκ, των οποίων θα δημοσιοποιώ το περιεχόμενο, τονίζοντας ότι δεν έχω δυνατότητα να αποδείξω ούτε να ισχυριστώ δόλια συμπεριφορά, αλλά τονίζω ότι την επόμενη φορά εκτός της επιστολής που θα σας αποστείλω, όπως έπραξα και την προηγούμενη σεζόν, θα σας καταθέσω τα δελτία των ποδοσφαιριστών μας.

 

Σας παρακαλώ για ακόμα μια φορά να δείτε τα video με Πανιώνιο και Άρη των αγώνων της ομάδας μας και αναλόγως να μεταχειριστείτε αυτούς τους διαιτητές, τους βοηθούς αλλά και τους χειριστές των VAR.

 

 

  Με εκτίμηση,

 

 

Αλέξης Κούγιας

 

Προσωπική δήλωση κ.Αλέξη Κούγια

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί το περιεχόμενο της νέας επιστολής της που απέστειλε στον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Περέιρα:

 

κ. Περέιρα,

 

Αναγνωρίζουμε ότι, τόσο εσείς προσωπικά , όσο και η επιτροπή της FIFA– UEFA υπό τον κ. Φούσεκ κάνετε υπεράνθρωπες προσπάθειες για την επάνοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων σε μία ευρωπαϊκή κανονικότητα, ώστε να γυρίσουν οι φίλαθλες οικογένειες στα γήπεδα, να εξαλειφθεί η βία και να γίνει το ποδόσφαιρο κορυφαία κοινωνική εκδήλωση.

Τροχοπέδη σε αυτή σας την προσπάθεια αποτελούν δύο παράγοντες:

     1.       Η δράση του παρασκηνίου την οποία έχω περιγράψει με ονοματεπώνυμα στον κ. Φούσεκ και περιμένω την επαναπρόσκληση μου και

$   2.    Οι διαιτησίες συγκεκριμένων διαιτητών που σε προβληματίζουν, έστω και αν θέλεις να σκέφτεσαι καλοπροαίρετα ότι πρόκειται περί ανθρωπίνων λαθών.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με εξαίρεση μία υποδειγματική διαιτησία του διαιτητού Κοτσιαύτη, τόσο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο με διαιτητή τον Γιάννη Παπαδόπουλο όσο και χθες στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη με διαιτητή τον Μανώλη Σκουλά, έγινε θύμα ακραίων διαιτητικών λαθών, ανάποδων υποδείξεων κατά συρροή, ακραίων λαθών των βοηθών τα ονόματα των οποίων δεν θέλω να τα αναφέρω τώρα, αλλά θα σας τα αποστείλω μαζί με τα videoτων αγώνων που αποδεικνύουν τα λάθη τους.

Στο μεν παιχνίδι με τον Πανιώνιο σειρά ανάποδων υποδείξεων και ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα σε παίκτη μας και σοβαρά λάθη των βοηθών είχαν σαν αποτέλεσμα να ηττηθούμε με 1-0 αντί να νικήσουμε με 1-5, στον δεύτερο αγώνα στην Θεσσαλονίκη ο Σκουλάς από τον Βόλο (δεν θέλουμε να σκεφτούμε ότι ο τόπος καταγωγής του έχει παίξει κάποιο ρόλο) στις αρχές των δύο ημιχρόνων στα πρώτα είκοσι λεπτά με ανάποδες υποδείξεις έκανε τα πάντα για να μας βάλει μέσα στην περιοχή μας, οι δε βοηθοί του από την Κρήτη (δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι έπαιξε ρόλο ο κουμπάρος Νύκταρης) άφηναν καταφανή οφσάιντ, τα μετέτρεπαν σε κόρνερ και ο Σκουλάς στο 97’ στην γωνία της μεγάλης περιοχής σε σουτ του Ντιγκινι από 3 μέτρα που κτύπησε πρώτα στο στομάχι του ποδοσφαιριστή μας Bustos και ακολούθως γλίστρησε στο χέρι του που πήγε να προφυλαχθεί, ανακάλυψε πέναλτι αφού προηγουμένως είχε κλείσει τα μάτια σε καταφανέστατο φάουλ του Βέλεθ στον αρχηγό μας Μόρα, το οποίο δεν του υπέδειξε ούτε ο βοηθός, ούτε ο τέταρτος διαιτητής, για να υποχρεωθεί να ανακαλέσει την ούτως η άλλως λανθασμένη απόφασή του στην υπόθεση του πέναλτι, από τις φωνές του προπονητού μας κ. Γρηγορίου, του γενικού αρχηγού μας κ. Μαντζιώκα και του αρχηγού μας του Μόρα και τους υπευθύνους του VARνα γυρίσει την φάση υπέρ μας και για να μην δυσφημιστεί για άλλη μία φορά το δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψει σε κανένα να μας αποτρέψει να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας και να πάρουμε αυτά που αξίζουν οι ποδοσφαιριστές μας και οι προπονητές μας.

Επειδή ένας αντεισαγγελέας που είναι ποδοσφαιρικός εισαγγελέας μαζί με τον Αλέξη Δέδε τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ ψάχνουν να βρού την παραμικρή αφορμή για να μας παραπέμψουν στην πειθαρχική επιτροπή και να εξοντωθούμε οικονομικά από τα πρόστιμα, ως μόνο τρόπο προστασίας της ομάδας μου επιλέγω να σας αποστέλλω επιστολές με κοινοποίηση στον κ. Φούσεκ, των οποίων θα δημοσιοποιώ το περιεχόμενο, τονίζοντας ότι δεν έχω δυνατότητα να αποδείξω ούτε να ισχυριστώ δόλια συμπεριφορά, αλλά τονίζω ότι την επόμενη φορά εκτός της επιστολής που θα σας αποστείλω, όπως έπραξα και την προηγούμενη σεζόν, θα σας καταθέσω τα δελτία των ποδοσφαιριστών μας.

Σας παρακαλώ για ακόμα μια φορά να δείτε τα videoμε Πανιώνιο και Άρη των αγώνων της ομάδας μας και αναλόγως μα μεταχειριστείτε αυτούς τους διαιτητές, τους βοηθούς αλλά και τους χειριστές των VAR.

Με εκτίμηση

Αλέξης Κούγιας

Προσωπική δήλωση κ.Αλέξη Κούγια

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί το περιεχόμενο της νέας επιστολής της που απέστειλε στον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Περέιρα:

 

κ. Περέιρα,

 

Αναγνωρίζουμε ότι, τόσο εσείς προσωπικά , όσο και η επιτροπή της FIFA– UEFA υπό τον κ. Φούσεκ κάνετε υπεράνθρωπες προσπάθειες για την επάνοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων σε μία ευρωπαϊκή κανονικότητα, ώστε να γυρίσουν οι φίλαθλες οικογένειες στα γήπεδα, να εξαλειφθεί η βία και να γίνει το ποδόσφαιρο κορυφαία κοινωνική εκδήλωση.

Τροχοπέδη σε αυτή σας την προσπάθεια αποτελούν δύο παράγοντες:

1.  Η δράση του παρασκηνίου την οποία έχω περιγράψει με ονοματεπώνυμα στον κ. Φούσεκ και περιμένω την επαναπρόσκληση μου και

2.  Οι διαιτησίες συγκεκριμένων διαιτητών που σε προβληματίζουν, έστω και αν θέλεις να σκέφτεσαι καλοπροαίρετα ότι πρόκειται περί ανθρωπίνων λαθών.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με εξαίρεση μία υποδειγματική διαιτησία του διαιτητού Κοτσιαύτη, τόσο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο με διαιτητή τον Γιάννη Παπαδόπουλο όσο και χθες στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη με διαιτητή τον Μανώλη Σκουλά, έγινε θύμα ακραίων διαιτητικών λαθών, ανάποδων υποδείξεων κατά συρροή, ακραίων λαθών των βοηθών τα ονόματα των οποίων δεν θέλω να τα αναφέρω τώρα, αλλά θα σας τα αποστείλω μαζί με τα video των αγώνων που αποδεικνύουν τα λάθη τους.

Στο μεν παιχνίδι με τον Πανιώνιο σειρά ανάποδων υποδείξεων και ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα σε παίκτη μας και σοβαρά λάθη των βοηθών είχαν σαν αποτέλεσμα να ηττηθούμε με 1-0 αντί να νικήσουμε με 1-5, στον δεύτερο αγώνα στην Θεσσαλονίκη ο Σκουλάς από τον Βόλο (δεν θέλουμε να σκεφτούμε ότι ο τόπος καταγωγής του έχει παίξει κάποιο ρόλο) στις αρχές των δύο ημιχρόνων στα πρώτα είκοσι λεπτά με ανάποδες υποδείξεις έκανε τα πάντα για να μας βάλει μέσα στην περιοχή μας, οι δε βοηθοί του από την Κρήτη (δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι έπαιξε ρόλο ο κουμπάρος Νύκταρης) άφηναν καταφανή οφσάιντ, τα μετέτρεπαν σε κόρνερ και ο Σκουλάς στο 97’ στην γωνία της μεγάλης περιοχής σε σουτ του Ντιγκινι από 3 μέτρα που κτύπησε πρώτα στο στομάχι του ποδοσφαιριστή μας Bustos και ακολούθως γλίστρησε στο χέρι του που πήγε να προφυλαχθεί, ανακάλυψε πέναλτι αφού προηγουμένως είχε κλείσει τα μάτια σε καταφανέστατο φάουλ του Βέλεθ στον αρχηγό μας Μόρα, το οποίο δεν του υπέδειξε ούτε ο βοηθός, ούτε ο τέταρτος διαιτητής, για να υποχρεωθεί να ανακαλέσει την ούτως η άλλως λανθασμένη απόφασή του στην υπόθεση του πέναλτι, από τις φωνές του προπονητού μας κ. Γρηγορίου, του γενικού αρχηγού μας κ. Μαντζιώκα και του αρχηγού μας του Μόρα και τους υπευθύνους του VAR να γυρίσει την φάση υπέρ μας, για να μην δυσφημιστεί για άλλη μία φορά το δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψει σε κανένα να μας αποτρέψει να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας και να πάρουμε αυτά που αξίζουν οι ποδοσφαιριστές μας και οι προπονητές μας.

Επειδή ένας αντεισαγγελέας που είναι ποδοσφαιρικός εισαγγελέας μαζί με τον Αλέξη Δέδε τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ ψάχνουν να βρουν την παραμικρή αφορμή για να μας παραπέμψουν στην πειθαρχική επιτροπή και να εξοντωθούμε οικονομικά από τα πρόστιμα, ως μόνο τρόπο προστασίας της ομάδας μου επιλέγω να σας αποστέλλω επιστολές με κοινοποίηση στον κ. Φούσεκ, των οποίων θα δημοσιοποιώ το περιεχόμενο, τονίζοντας ότι δεν έχω δυνατότητα να αποδείξω ούτε να ισχυριστώ δόλια συμπεριφορά, αλλά τονίζω ότι την επόμενη φορά εκτός της επιστολής που θα σας αποστείλω, όπως έπραξα και την προηγούμενη σεζόν, θα σας καταθέσω τα δελτία των ποδοσφαιριστών μας.

Σας παρακαλώ για ακόμα μια φορά να δείτε τα video με Πανιώνιο και Άρη των αγώνων της ομάδας μας και αναλόγως να μεταχειριστείτε αυτούς τους διαιτητές, τους βοηθούς αλλά και τους χειριστές των VAR.

 

 

Με εκτίμηση,

Αλέξης Κούγιας

 

Μπράβο στα παιδιά μας, μπράβο στους προπονητές μας.

Πρέπει όλη η Λάρισα, όλοι οι Λαρισαίοι να πιστέψουμε ότι έχουμε τη μεγαλύτερη ομάδα που είχε η ΑΕΛ, μετά την ιστορική ομάδα που πήρε το Κύπελλο το 1985 και το Πρωτάθλημα το 1988.

Αυτά τα παιδιά ομορφαίνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και ξαναγυρίζουν τον κόσμο στα γήπεδα.

Αυτό είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο, και όχι το ποδόσφαιρο του Θωμά Μητρόπουλου, του Γιάννη Παπαδόπουλου των εκλογών των ΕΠΣ, του Λάμπρου και των ομοίων τους.

Επιτέλους πρέπει να γεμίσουμε το υπέροχο γήπεδο μας και θα παρατείνω τα διαρκείας μέχρι και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στη Λάρισα στις αρχές Νοεμβρίου.

Είναι κρίμα όλες οι οικογένειες να μην βλέπουν αυτή την ομάδα από κοντά.

Όλοι εμείς είμαστε η ΑΕΛ που θα σπάσει όλες τις παραδόσεις.

Ανακοίνωση

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτόν που περιγράφει το παιχνίδι θα τον μαζέψει κανείς από τη Nova;

Ανακοίνωση

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019

 

Τι θα γίνει με τους βοηθούς;

Αντί να δώσει 3 μέτρα οφσάιντ στο φάουλ του Ματίγια που πήγε στο δοκάρι, έδωσαν κόρνερ και τώρα ο Σκουλάς σε 2 συνεχόμενες φάσεις δεν δίνει φανερό φάουλ πάνω στον Ουάρντα και δίνει ανύπαρκτο φάουλ, που δήθεν έκανε ο Μιλοσάβλιεβιτς, αντί για επιθετικό φάουλ που κάνει ο Ντιγκινί.

Ελπίζουμε στο δεύτερο ημίχρονο να μη δούμε κανένα έργο, γιατί ο διαιτητής μας έχει βάλει μέσα στο τέρμα.

 

Ανακοίνωση

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019

 

Στην εξαίρετη μέχρι τώρα διαιτησία του κ. Σκουλά έχουμε μια πολύ σοβαρή ένσταση:

Από που κι ως που ο πανηγυρισμός του Ουάρντα στο γκολ της ισοφάρισης είναι κίτρινη κάρτα;

Ο ποδοσφαιριστής μας, που μέχρι τώρα 45 λεπτά έχει ακούσει όλες τις βρισιές του κόσμου, μετά την ενέργεια που κάνει και προετοιμάζει το γκολ της ισοφάρισης, πανηγυρίζει κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση βάζοντας τα χέρια στα αυτιά του. σαν αντίδραση στα όσα έχει ακούσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Κι ένα παράπονο στην Nova:

Πρώτον, γιατί δεν δείχνει σε επανάληψη τη φάση του δευτέρου γκολ του Άρη όπου κατά την κρίση μας υπάρχει περίπτωση οφσάιντ και δεύτερον, σε φάση που ο επόπτης της περιοχής που αμυνόμαστε δεν δίνει οφσάιντ, που το δείχνει η Nova, ο σχολιαστής της Nova δεν παίρνει θέση.

Κατά τα άλλα παρακολουθούμε ένα φανταστικό παιχνίδι, από αυτά που φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα και ευχόμαστε να κερδίσει ο καλύτερος.

 

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό αγώνα στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης" αποτελείται από τους:

Κρίστινσον, Ρίστιτς, Μπράλιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Γκόικοβιτς, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σεσέροβιτς, Σικάφκα, Στάνκοβιτς, Ουάρντα, Χαλκιαδάκη, Ζίφκοβιτς, Καρανίκα, Μιχαήλ, Μόρα και Μπέρτο.

Αντίο Βασίλη...

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019

 

      Ο "Μαύρος Σεπτέμβρης", άρρηκτα συνδεδεμένος με τις τραγικότερες απώλειες της "βυσσινί" οικογένειας, ξαναχτύπησε! Αυτή τη φορά ήταν ο Βασίλης Τσολάκης που ξεκίνησετο ταξίδι για το ΑΕΛικό κλαμπ του Παραδείσου. Ένας από του πιο προικισμένους ποδοσφαιρικά παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα με το άλογο στο στήθος, την τίμησε για 4 αγωνιστικές περιόδους και παρά το συνεσταλμένο του προφίλ, η προσφορά και η αγωνιστική του διαδρομή ήταν εντυπωσιακές.

      Το 1964, ως παδοσφαιριστής του Ηρακλή, επιλέχθηκε από τον Αλεξάντερ Πέτροβιτς ως στέλεχος του παρθενικού ρόστερ της ΑΕΛ σε ηλικία μόλις 18 ετών. Φορώντας τη φανέλα με το Νο 11, συμπλήρωσε 56 συμμετοχές σε 4 αγωνιστικές περιόδους, πετυχαίνοντας 12 τέρματα.

      Σε όλη τη διαδρομή του μέχρι τη σημερινή αποδημία του σε ηλικία 73 ετών, ήταν διαρκώς κοντά στην αγαπημένη του ομάδα, αρνούμενος πεισματικά να ακολουθήσει άλλους δρόμους πέραν αυτού που οδηγούσε πάντα στο πλευρό της ΑΕΛ.

      Ο Βασίλης Τσολάκης, (στη φωτογραφία ρετρό διακρίνεται να προσφέρει αναμνηστικά και δώρα στους Γιουγκοσλάβους παίκτες στο φιλικό ΑΕΛ - Πρίστινα τον Φεβρουάριο του 1966), υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Βετεράνων της ΑΕΛ, παρουσιάζοντας μάλιστα σπουδαίο έργο από τη θέση του αντιπροέδρου.

      Ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξης Κούγιας, η διοίκηση, το προπονητικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές, τα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ και σύσσωμη η "βυσσινί" οικογένεια, εκφράζουν τα από βάθους καρδίας συλλυπητήριά τους προς τους οικείους του Βασίλη Τσολάκη, υπόσχονται να διατηρήσουν αναλλοίωτη τη μνήμη του και να θυμούνται πάντα τον ακέραιο χαρακτήρα του και την παθολογική αγάπη του για την ομάδα της καρδιάς του, γεγονός που τον κατέστησε αενάως παράδειγμα προς μίμηση.

        Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΛ θα παραστεί στην αυριανή εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί στον ιερό ναό του Αγ. Χαραλάμπους, καταθέτοντας στεφάνι στη μνήμη του.

      Καλό ταξίδι Βασίλη και χαιρετισμούς σε όλα τα αδικοχαμένα αστέρια μας και στην ΑΕΛ του Παραδείσου.

 

Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019

 

Παρακολουθώ τις ανακοινώσεις - δηλώσεις μεταξύ του Γιώργου Σαββίδη και του Κώστα Καραπαπά και πόσα σοβαρά θέματα αναδεικνύονται με "διαιτησίες" "γνωστών διαιτητών", αλλά και άλλες συμπεριφορές θεσμικών και παραθεσμικών προσώπων, εκθέσεις αστυνομίας και είμαι περίεργος να δω τι θα κάνει ο φίλος μου ο Αλέξης ο Δέδες και ο γνωστός διώκτης μου σε όλες τις πειθαρχικές διώξεις μου, εκτός μίας, αντιεισαγγελέας Σαΐνης.

Ο Δέδες έστειλε στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς ως πειθαρχικό μου παράπτωμα την πλάκα που έκανα για το πέναλτι του Ολυμπιακού στο μεταξύ μας παιχνίδι και με αγωνία περιμένω τι θα κάνουν τώρα, που αυτά που λέγονται και γράφονται είναι πρωτοφανή και όπως λέει και ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Ασπρογέρακας "δεν έχει καμία σημασία αν λέει αλήθεια ή όχι" και έτσι για τον Απόλλωνα Λάρισας και τα στημένα του, για τον Λάμπρου και την αισχρή διαιτησία του στην Ξάνθη και για τον Νταμπίζα, τον Δώνη και τον Κωνστάντο του 1-3 πέρυσι στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ, που έτσι κατά την κρίση μου υποβιβάστηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, εγώ καταδικάστηκα να πληρώσω, γιατί δήθεν δυσφήμησα το ποδόσφαιρο 90.000€ και μάλιστα όχι με προϋπολογισμούς 30, 40 και 50 εκατομμυρίων ευρώ αλλά 3. 

 

 

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ειδικά για τον αγώνα με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:30 στο AEL FC ARENA, θα ισχύσουν δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις.
 
Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευτούν για τον αγώνα να να στείλουν τα αιτήματά τους στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  αυστηρά έως το μεσημέρι (12 μ.μ.) της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου 2019, με τίτλο "ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΑΕΛ-ΑΕΚ".
 
Μετά το πέρας της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα. 
 
Για την παραλαβή της διαπίστευσης θα είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας.
 
Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει ΚΑΜΙΑ ταυτότητα δημοσιογραφικής Ενώσεως, ΠΣΑΤ.
 
Η έγκριση ή η απόρριψη των αιτημάτων είναι στη διακριτική ευχέρεια του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ. 
 
Για την διαδικασία παραλαβής των διαπιστεύσεων θα υπάρξει ενημέρωση σε νεότερη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, μετά την ολοκλήρωση της προθεσμίας για την κατάθεση αιτημάτων.

 

Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019

 

Αυτό το παραμύθι με τον δήθεν κακό αγωνιστικό χώρο του AEL FC ARENA πρέπει να τελειώνει.

Μετά τον Μάρτινς, ο οποίος για να βρει δικαιολογία για τις 3 μόνο τελικές του Ολυμπιακού στον μεταξύ μας αγώνα, είχαμε σήμερα και τον προπονητή της Ξάνθης, με τις μηδέν τελικές έναντι των 11 δικών μας, να του φταίει ο αγωνιστικός χώρος.

Βεβαίως δεν έχουμε το καλύτερο χορτάρι, αλλά όταν βλέπεις τον Ουάρντα να κάνει αυτά που κάνει σε αυτό το χορτάρι, το παραμύθι πρέπει να τελειώνει.

Εκτός από το χορτάρι κ.κ. αντίπαλοι προπονητές θα έπρεπε να πείτε και μια καλή κουβέντα για τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι απ’ ότι είδαμε και στο σημερινό παιχνίδι είναι πιο πολύ τεχνίτες από τους άγνωστους ακόμα ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, γιατί όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα ούτε στον Ατρόμητο, ούτε στον Πανιώνιο ούτε Ουάρντα, ούτε Μπούστος, ούτε Μιλοσάβλιεβιτς, ούτε Χαλκιαδάκη και κυρίως δεν είδα πουθενά κανένα Κάτσε.

Όλα τα άλλα είναι για να κοροϊδεύετε τους άμπαλους ιδιοκτήτες σας και τους λιγότερο άμπαλους οπαδούς σας, γιατί οι περισσότεροι ξέρουν ότι αυτά είναι φθηνές δικαιολογίες.

Με 11-0 τελικές πως βρίσκεις κουράγιο και κάνεις δηλώσεις και με διαιτητή έναν διαιτητή που δεν μας έδωσε ούτε μία φάση και μας κάνει δυστυχώς να θυμόμαστε τον αλήστου μνήμης Λάμπρου.

Το γήπεδο μας είναι καλύτερο κι από το ΟΑΚΑ και από το Χαριλάου και από το Γεντί Κουλέ και δεν βλέπω κανέναν να λέει τίποτα γι αυτά.

Εκτός αν υπάρχει κανένα σχεδιάκι...

 

Ανακοίνωση

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019

 

Μεγάλη μπάλα, μεγάλη νίκη, μεγάλοι παίκτες, μα πιο πολύ από όλα πολύ μεγάλος κόσμος!

Ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα από ευρωπαίους οπαδούς!

Συγχαρητήρια στους διαιτητές, παρά το ότι πάλι φορτωθήκαμε κίτρινες κάρτες, στο πρώτο φάουλ με τη μία κίτρινη κάρτα…

Με τέτοιο κόσμο έρχονται τα καλύτερα.

Φτιάχνουμε ξανά μεγάλη ομάδα!

Σε λίγο όλοι θα είναι στο γήπεδο για να βλέπουμε ωραίο ποδόσφαιρο, τέτοιο που δύσκολα βλέπουμε στην εποχή μας.

Με τέτοιες διαιτησίες σαν τη σημερινή θα είχαμε περισσότερους βαθμούς…

 

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό αγώνα στο AEL FC ARENA αποτελείται από τους:

Κρίστινσον, Ρίστιτς, Μπράλιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Γκόικοβιτς, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σεσέροβιτς, Σικάφκα, Στάνκοβιτς, Ουάρντα, Χαλκιαδάκη, Γιάκο, Καρανίκα, Μιχαήλ, Μόρα και Μπέρτο.

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει το ωράριο πώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ξάνθη την Κυριακή 22/9/2019 και ώρα 15:00.

 

Τα εισιτήρια θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA την Κυριακή 22/9/2019 από τις 10:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

 

 

Τιμές:

 

Ανατολική Κερκίδα

Θύρες 3,4,5,6,7,8,9: 15€ (γενική είσοδος)

 

Δυτική Κερκίδα

Θύρες 16-17 και 19-20: 30€ (γενική είσοδος)

Θύρα 18 VVIP: Κανονικό 60€

 

Δεν θα υπάρχουν παιδικά και γυναικεία (εκπτωτικά) εισιτήρια ημέρας.

        *    Τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικά.

       **  Για την έκδοση τους απαιτείται υποχρεωτικά η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και να γνωρίζει ο κάτοχος τον ΑΜΚΑ του.

      *** Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο!

 

Υ.Γ. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται υποχρεωτικά και μόνο με την κάρτα διαρκείας στο γήπεδο και η είσοδος τους με την επίδειξη απόδειξης δεν θα επιτρέπεται.

 

 

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει το ωράριο προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ξάνθη την Κυριακή 22/9/2019 και ώρα 15:00

 

Τα εισιτήρια πωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, οδός Κύπρου 72, 5ος όροφος.

 

 

Τετάρτη 18/9 , Πέμπτη 19/9 και Παρασκευή 20/9: 10 το πρωί με 5 το απόγευμα.


 

 

Τιμές:

 

Ανατολική Κερκίδα

Θύρες 3,4,5,6,7,8,9: 15€ (γενική είσοδος)

 

Δυτική Κερκίδα

Θύρες 16-17 και 19-20: 30€ (γενική είσοδος)

Θύρα 18 VVIP: Κανονικό 60€

 

Δεν θα υπάρχουν παιδικά και γυναικεία (εκπτωτικά) εισιτήρια ημέρας

 


*Τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικά.

**Για την έκδοση τους απαιτείται υποχρεωτικά η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και να γνωρίζει ο κάτοχος τον ΑΜΚΑ του.

***Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο!

 

Επίσης η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο ίδιο ωράριο.

 

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καλούνται να παραλαμβάνουν τις κάρτες τους στο ίδιο ωράριο, προσκομίζοντας υποχρεωτικά την πρωτότυπη προσωρινή απόδειξη και επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η είσοδος στον αγώνα θα γίνει υποχρεωτικά και μόνο με την κάρτα διαρκείας και η είσοδος με επίδειξη απόδειξης δεν θα επιτραπεί.

 

 

Θέλω να συστήσω στους 2 ιδιοκτήτες του χρέους του Πανιωνίου, των οποίων αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όταν αναφέρονται σε έναν άνθρωπο σαν κι εμένα, που έχω υπάρξει πραγματικός ιδιοκτήτης 4 ομάδων (Ηρακλής, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, ΑΕΛ) οι οποίες ήταν διαλυμένες όταν τις ανέλαβα σε κατώτατες κατηγορίες με τεράστια χρέη και μόλις έφυγα κατέρρευσαν, εκτός βεβαίως της ΑΕΛ, την οποία έχω τώρα και η οποία ακμάζει.

Για όλες τις ομάδες μου λόγω του πάθους μου για το ποδόσφαιρο επί 40 χρόνια σχεδόν δαπάνησα πάρα πολλά τίμια χρήματα προερχόμενα από το δύσκολο λειτούργημα μου, τις εξυγίανα οικονομικά, κατασκεύασα προπονητικά κέντρα, αγόρασα πούλμαν, έδωσα όραμα στους οπαδούς τους και συγχρόνως μέσω αυτών προσπάθησα να καθαρίσω από τη βρωμιά του το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Απαιτώ από ανθρώπους τους οποίους έχω βοηθήσει ανιδιοτελώς, όταν κάνουν ανακοίνωση προσωπικά για μένα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και στεναχωρούμαι, γιατί αντί να ζητήσουν συγγνώμη για όσα έκαναν αυτοί και οι ποδοσφαιριστές τους σε συνεργασία με τους διαιτητές εις βάρος της ομάδος μου, λένε με επίσημη ανακοίνωση τους ακραία ψέματα τα οποία με συκοφαντούν.

Η μοναδική αλήθεια την οποία λένε οι αγνώμονες αυτοί άνθρωποι είναι το επεισόδιο μεταξύ εμού και του ψευτόμαγκα, με την ανοχή του διαιτητού μέσα στο γήπεδο Σαραμαντά, το οποίο όμως δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που το παρουσίασαν.

Ουδέποτε ως ιδιοκτήτης ομάδος, ειδικά μετά από αγώνα, έχω εξυβρίσει ή απειλήσει ποδοσφαιριστές της ομάδος μου, γιατί τους έχω σαν παιδιά μου, με μοναδική εξαίρεση 2 τερματοφύλακες, τον Σιντιμπέ στο στημένο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – Καστοριά και τον Ντεγκρά μετά το παιχνίδι ΑΕΛ - Ηρακλής

Μπορούν να ρωτήσουν γι αυτό οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή σε οποιαδήποτε ομάδα είχα.

Ειδικά στο παιχνίδι αυτό χειροκρότησα τους ποδοσφαιριστές μου και τους προπονητές μου γιατί με την απόδοση τους έπρεπε να κερδίσουν με 5 γκολ διαφορά.

Εκείνο που με έχει ενοχλήσει πιο πολύ από όλα είναι η ακραία συμπεριφορά του Νίκου Ζαμάνη και των υπολοίπων στον πάγκο του Πανιωνίου, που επηρέασαν όλους τους διαιτητές, αλλά κυρίως ενός «δημοσιογράφου» ονόματι Λαδόπουλου, ο οποίος ενώ πληρώνεται και από τους Λαρισαίους πολίτες, αφού εργάζεται στο Δημόσιο Ραδιόφωνο, με παρεμβάσεις του σε διάφορες εκπομπές της ΕΡΑ Σπορ, λειτουργούσε χθες όλη μέρα ως εκπρόσωπος του Πανιωνίου, προβαίνοντας και σε ειρωνικά σχόλια.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν το έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω για τη συμπεριφορά του τον κ. Ζούλα, γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι εκεί στην ΕΡΑ Σπορ έχουν παρεξηγήσει το ρόλο τους, δεν γνωρίζω αν αυτό γίνεται με το αζημίωτο και δεν το πιστεύω, αλλά λειτουργούν ως δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, του Άρη, του Ατρόμητου, του Πανιωνίου και δεν έχουν καμία σχέση με το δημοσιογράφο της ΕΡΤ στη Λάρισα κ. Βαγγέλη Μητρούσια και τον τρόπο με τον οποίο αυτός ασκεί το λειτούργημα της δημοσιογραφίας.

Ελπίζω να αντιληφθούν όλοι τα λάθη τους.

 

Ανακοίνωση

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019

η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί σημερινή της επιστολή προς την ΚΕΔ και τους κ.κ. Περέιρα και Φούσεκ:

 

 

 

 

Λάρισα, 16/9/2019

                                                                               Αρ. Πρωτοκόλλου: 275

 

Προς :   ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ – ΚΕΔ

Θέμα:   ΑΓΩΝΑΣ SUPER LEAGUE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΛ ΣΤΙΣ 15/9/2019

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρακαλεί τον κ. Περέιρα, τα μέλη της ΚΕΔ και τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα των FIFA – UEFA κ. Φούσεκ να δουν το βίντεο του χθεσινού αγώνα μας με αντίπαλο τον Πανιώνιο και να αναλύσουν τις φάσεις, αυτές που ο, τραγικός δυστυχώς, Παπαδόπουλος έκανε πως δεν έβλεπε τα συνεχή φάουλ πάνω στον Ουάρντα στο πρώτο ημίχρονο, τις βρισιές του Σαραμαντά σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας, τις θεατρικές πτώσεις όλων των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου, είτε για να κερδίσουν φάουλ είτε για να προκαλέσουν την κίτρινη κάρτα των αντιπάλων τους χωρίς να τιμωρούνται, όλα τα χτυπήματα επάνω στο Ουάρντα στο δεύτερο ημίχρονο που δόθηκαν τα φάουλ, αλλά δεν δόθηκαν κίτρινες κάρτες, την ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ζίφκοβιτς και το ανύπαρκτο φάουλ που δόθηκε εις βάρος του, σε φάση που βρήκε την μπάλα ένα μέτρο μακριά από τον Τσιλούλη, ο οποίος πιθανότατα δασκαλεμένος, υποκρίθηκε τον τραυματία και προκάλεσε την αποβολή του Ζίφκοβιτς και τέλος την ακραία προκλητική συμπεριφορά όλου του πάγκου του Πανιωνίου, λες και έπαιζαν απέναντι στο μεγαλύτερο εχθρό τους, όταν σε κάθε φάση επιτίθεντο με φωνές και βρισιές στους ποδοσφαιριστές μας, ορμούσαν στον 4ο διαιτητή για να προκαλέσουν σφυρίγματα για ανύπαρκτα φάουλ, ανύπαρκτες κίτρινες και να τρομοκρατήσουν τους ποδοσφαιριστές μας, χωρίς να δεχθούν έστω και μία παρατήρηση είτε από τον διαιτητή, είτε από τον 4ο, είτε από τους παρατηρητές.

 

Νόμιζα ότι στο ποδόσφαιρο τα έχω δει όλα και ότι με τα χρόνια που βρίσκομαι στο ποδόσφαιρο μπορώ να καταλάβω αν ένας διαιτητής είναι καθαρός ή βρώμικος.

Μέχρι σήμερα τον Παπαδόπουλο τον θεωρούσα έναν διαιτητή που μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος, αλλά βλέποντας σήμερα πως σφύριξε στο πρώτο ημίχρονο, όταν σε κάθε φάση κόβανε στη μέση τον Ουάρντα και αυτός έλεγε παίζεται και έδινε επιθέσεις σε μια ανύπαρκτη ομάδα σαν τον Πανιώνιο, που δεν έκανε ούτε μια παρατήρηση σε αυτόν τον γίγαντα τον Σαραμαντά, που ανεβαίνει σε σκαμνάκι για να σφουγγαρίσει και ο οποίος έβριζε όλους τους παίκτες μας και τον πάγκο μας μπροστά του, όταν έβλεπα να αφήνει να πέφτουν κάτω και να υποκρίνονται τους τραυματίες οι παίκτες του Πανιωνίου με πρώτο τον Κόρμπο και να καταντήσουμε να παίξουμε μόνο 14 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, έχασα κάθε εκτίμηση για αυτόν.

Δεν πειράζει, ό,τι και να κάνουν εμείς φέτος θα παίξουμε play off, γιατί έχουμε και καλή ομάδα και καλό προπονητή.

Θα μας τα δώσει αλλού.

Αλήθεια, ο Διαμαντόπουλος, που τον έχουμε πάρει στο VAR αποκοπή, δεν είδε ότι ο Ζίφκοβιτς δεν κάνει ούτε φάουλ στη δεύτερη κίτρινη κάρτα;

Λυπάμαι για την άθλια φιλοξενία που μας επεφύλαξε ο Πανιώνιος.

Δεν είδα την ίδια φιλοξενία και απέναντι στον Βόλο...

Προσωπικά, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας, παραιτούμαι από σήμερα από δικηγόρος του Νίκου Ζαμάνη στο κακούργημα το οποίο αντιμετωπίζει σε δεύτερο βαθμό και αύριο θα το δηλώσω με επιστολή μου στη γραμματεία του δικαστηρίου.

Ανακοίνωση

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτό είναι ντροπή, δεν είναι ποδόσφαιρο!

Ένα ματς που έπρεπε να είναι 1-5 και που στο πρώτο ημίχρονο δεν σφυρίχτηκαν στον Ουάρντα 7 φάουλ και ο διαιτητής έπρεπε να έχει δώσει τόσες κάρτες στον Σαραμαντά, που έβριζε και χτύπαγε όλους και παίζουμε εμείς τελικά με 10 παίκτες, με δεύτερη κίτρινη σε ανύπαρκτο φάουλ...

 

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό αγώνα στη Νέα Σμύρνη αποτελείται από τους:

Κρίστινσον, Ρίστιτς, Μπράλιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Φιλίποβιτς, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σεσέροβιτς, Σικάφκα, Στάνκοβιτς, Ουάρντα, Ζίφκοβιτς, Ζίζιτς, Καρανίκα, Μιχαήλ, Μόρα και Μπέρτο.

 

Σάββατο και 13. Καμία σχέση με δεισιδαιμονίες. Εκείνο όμως το απομεσήμερο του 1997, ο ...Μαύρος Σεπτέμβρης ξαναχτύπησε κατάστηθα την ποδοσφαιρική Λάρισα και βύθισε στο πένθος μια ολόκληρη χώρα.

Ο Γιώργος Μητσιμπόνας, ο ανίκητος των γηπέδων αετός, ο αδάμαστος πολεμιστής που προσυπέγραψε με το εκπληκτικό του γκολ τον κορυφαίο τίτλο της ΑΕΛ και μοναδικό "ανά τους αιώνες" στην Ελλάδα για επαρχιακή ομάδα, λυγίζει από το δόλιο χτύπημα του Χάρου λίγες δεκάδες μέτρα  πιο 'κει από το γήπεδο της Γιάννουλης! Σημάδι φοβερό ακόμα και σε καρτέρι θανάτου!

Βουβό το κλάμα της ψυχής και συγκλονιστικές οι θύμησες που "γονατίζουν" κάθε "βυσσινί" υπόσταση ακόμα και σήμερα. Γιατί μπορεί να πέρασαν 22 χρόνια από το πέταγμα του σταυραετού στην αιωνιότητα, η μορφή του όμως παραμένει αναλλοίωτη στις καρδιές όλων μας.

Με εισήγηση του μεγαλομετόχου κ. Αλέξη Κούγια, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ζητήσει από την διοργανώτρια στο αμέσως επόμενο εντός έδρας παιχνίδι  με την ΠΑΕ Ξάνθη, να αγωνιστούν οι παίκτες μας με μαύρα περιβραχιόνια, προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη του Γιώργου Μητσιμπόνα, αλλά και των Δημήτρηδων, Κουκουλίτσιου και Μουσιάρη, τριών αστεριών που φόρεσαν τις φανέλες με το άλογο στο στήθος και το εθνόσημο, έφυγαν όμως νωρίς για τα γήπεδα τ' ουρανού, χάνοντας και οι τρεις με τρόπο απρόσμενο που ακόμα δεν τον χωρά ανθρώπινος νους, το "ντέρμπι" με τον "Μαύρο Σεπτέμβρη".

 Αθάνατοι στις ψυχές μας, Αιώνιοι στις καρδιές μας!!!

Ανακοίνωση

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

 

Πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες, εφημερίδες και ραδιοφωνικές εκπομπές δηλώσεις του Προέδρου της Super League κ. Λυσάνδρου περί της κακής καταστάσεως μεταξύ άλλων γηπέδων του χλοοτάπητα του ακριβοπληρωμένου από εμάς (έχουμε καταβάλει ενοίκιο μέχρι τώρα περίπου 2.000.000€ για χρήση 4 αγωνιστικών περιόδων) γηπέδου AEL FC ARENA.


1. Θα προτιμούσαμε την άποψη του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του AEL FC ARENA να τη γνωστοποιήσει πρώτα σε εμάς κι όχι να τη μάθουμε από δημοσιογράφους τους οποίους δεξιώθηκε.

2. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του AEL FC ARENA σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή που δημιούργησαν με δηλώσεις τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά τον μεταξύ μας αγώνα, λόγω της ανταγωνιστικότητος της ομάδος μας, η οποία πιθανότατα τους εξέπληξε, αφού είχαν συνηθίσει στους προηγούμενους αγώνες με αντιπάλους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη να έχουν 20 έως 30 τελικές σε κάθε αγώνα και στον μεταξύ μας αγώνα είχαν μόνο 5, έναντι 3 δικών μας.

3. Το γήπεδο μας έχει κριθεί όχι τέλειο αλλά σε καλή κατάσταση από την επιτροπή που το εξέτασε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και μάλιστα σε ακραίες καιρικές συνθήκες - θερμοκρασίες - ανώτερες των 40 βαθμών κελσίου που επικρατούν το θέρος στη Λάρισα και όπου ξεραίνονται τα πάντα.

4. Δεν θα δεχθούμε καμία αλλαγή έδρας για οποιοδήποτε παιχνίδι από τα προσδιορισμένα στο μέλλον να δώσουμε στο γήπεδο μας και θα αναγκαστούμε εάν "κατά σύμπτωση" ένα από αυτά είναι το αμέσως μεταπροσεχές απέναντι στην ΑΕΚ να υποβάλουμε πρόταση μομφής για τον κ. Λυσάνδρου.

Τα υπόλοιπα γι αυτό το θέμα θα τα συζητήσουμε στο ΔΣ της Παρασκευής, όπου και θα έπρεπε για πρώτη φορά να τεθεί το θέμα κι όχι να δημοσιοποιηθεί πριν σε "ιδιωτικές" συζητήσεις με δημοσιογράφους.

Είμαστε παλιοί στο χώρο και μεθοδεύσεις αυτού του τύπου από παρασκηνιακούς παράγοντες τύπου Γιάννη Παπαδόπουλου - Θωμά Μητρόπουλου γνωρίζουμε πως να τις αντιμετωπίσουμε

 

Ανακοίνωση

Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί σημερινή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Super League 1, κ. Μηνά Λυσάνδρου και προς τους ιδιοκτήτες και Προέδρους των ΠΑΕ - μελών  του Συνεταιρισμού:

 

 

Προς:  Super League

 

Κοιν: ΠΑΕ μέλη του Συνεταιρισμού

Η ΠΑΕ ΑΕΛ μέσω αυτής της επιστολής αιτείται όπως ξεκινήσουν επειγόντως οι έλεγχοι ντόπινγκ σε όλες τις  ομάδες  της  Super  League,  όχι  μόνο  στους  επίσημους  αγώνες,  αλλά  και  στις  προπονήσεις  των ομάδων,  όχι μόνο με λήψη ούρων, αλλά και με αιμοληψία.

Η ΑΕΛ έχει βάσιμες πληροφορίες ότι σε ξενοδοχείο μεγάλης πόλης της περιφέρειας ήταν εγκατεστημένο επί 15 ημέρες πρόσωπο του οποίου το επώνυμο αρχίζει από "Φ" και το οποίο είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια συνεργάζεται με πρόσωπο του οποίου το επώνυμο αρχίζει από "Ζ" και τα οποία πρόσωπα αυτά είναι γνωστά ότι συνδέονται με κυκλώματα αναβολικών ενισχυτικών.

Το ενδιαφέρον όλων αυτών κ. Πρόεδρε της
Super League και κύριοι συνάδελφοι Πρόεδροι και ιδιοκτήτες των ΠΑΕ δεν είναι ότι εγκαθιδρύεται ένα καθεστώς αθέμιτου ανταγωνισμού, αφού ποδοσφαιριστές επιπέδου Γ' Εθνικής από την Ελλάδα και το εξωτερικό μεταβάλλονται σε ποδοσφαιριστές ταχυδυναμικού επιπέδου Ρονάλντο, αλλά κυρίως ότι θα θρηνήσουμε σύντομα θύματα, αφού αυτές οι παράνομες συμπεριφορές βρίσκουν άμεσα μιμητές.

 

 

 

40 χρόνια στην αιωνιότητα!!!

Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019

 

Εκείνο το μουντό απομεσήμερο της 6ης Σεπτεμβρίου του 1979, όλα έμοιαζαν βιβλικά. Ο σκοτεινός ουράνιος θόλος άρχισε να γεμίζει με βυσσινί αποχρώσεις, λες και ήθελε κάποιους να υποδεχτεί. Η βροχή δυνάμωνε κι εκεί λίγο πριν το Κάστρο, οι ταχύτητες της Citroen κατέβηκαν καθώς μία μαύρη σκιά πέρασε σαν αστραπή σκορπίζοντας το δέος.

Η "συνάντηση" ήταν αναπόφευκτη. Για κλάσματα του δευτερολέπτου ο έλεγχος χάθηκε και το μοιραίο επήλθε κονιορτοποιώντας κάθε ανθρώπινο λογισμό. Την ίδια στιγμή η μαύρη σκιά φτερούγισε με πάταγο και χάθηκε στο βάθος του ορίζοντα. Ήταν ο Χάρος... Δύο υπέρλαμπρα αστέρια άφησαν το τελευταίο γήινο φως τους στο οδόστρωμα, ενώ το τρίτο παρέμεινε για να θυμίζει από γενιά σε γενιά την πιο συγκλονιστική απώλεια στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πέρασαν από τότε 40 χρόνια, οι εικόνες ολοένα και ξεθωριάζουν, όμως κάθε 6η του Σεπτέμβρη η ΑΕΛ, η Λάρισα, ο νομός της, δακρύζουν για τα αδικοχαμένα παλικάρια τους. Για τους Δημήτρηδες, τον Κουκουλίτσιο και τον Μουσιάρη, τα ποδοσφαιρικά αστέρια που έδυσαν πριν μεσουρανήσουν, μα παραμένουν αιώνια στις καρδιές όλων μας, φωτίζοντάς τες με τις μνήμες του αδαμάντινου χαρακτήρα τους και του σπάνιου ποδοσφαιρικού τους ταλέντου, που τέσσερις δεκαετίες τώρα κοσμούν την αιωνιότητα και το "βυσσινί κλαμπ" του Παραδείσου.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!

 

Ανακοίνωση

Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, το ΔΣ και ο κ. Κούγιας προσωπικά ευχόμαστε στον Γιάννη Μασούρα, ένα παιδί που το θεωρούμε πάντα δικό μας, ταχεία ανάρρωση από την εγχείριση κοιλιακών που υποβλήθηκε σήμερα και να γυρίσει πιο δυνατός από πριν.

Και μια συμβουλή: Να κόψει τις κακές παρέες συμβούλων και γυμναστών της Λάρισας, που κατά την άποψη μας με τις «τρέλες» τους τον οδήγησαν στη σημερινή περιπέτεια της υγείας του.

 

Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019

 

Πιθανότατα οι οπαδοί μας μέσω του ραδιοσταθμού που καθημερινά με εκβιάζει, για να πουλήσω τις μετοχές μου, προτρέποντας τους οπαδούς να μην αγοράζουν εισιτήρια και να μην έρχονται στο γήπεδο, προτρέποντας όσους έρχονται στο γήπεδο να με αποδοκιμάζουν και προτρέποντας να διοργανωθούν δημόσιες διαδηλώσεις με πανό στο κέντρο της Λάρισας σε εργάσιμες ώρες, ενημερώθηκαν ότι η συλλογική εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής – Γαύρος» μου έκανε σήμερα μέσω της προσωπικής στήλης του εκδότου κ. Πουλόπουλου και στη στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη αηθέστατη επίθεση, αλλά και επίθεση στους ποδοσφαιριστές μας και στον αρχηγό μας Βαγγέλη Μόρα.

 

Αναρτώ στην ιστοσελίδα μας τα e-mail, τα οποία τους απέστειλα.

 

Τα e-mail αυτά έχω κοινοποιήσει και στο σταθμό που με εκβιάζει.

 

 

 

Προς κ. Σωτήριο Πουλόπουλο

Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας σας, όπου φιλοξενείται και η δική σας στήλη με την επιγραφή «Κύριε Πρόεδρε», δημοσιοποιείται, είμαι σίγουρος με χιουμοριστική διάθεση αλλά με σαφές υπονοούμενο, φωτογραφία μου με το δανεικό μας ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ, Amr Warda, και επί της φωτογραφίας υποτιθέμενη προτροπή μου προς τον Warda «και όταν παίζουμε με τον ΠΑΟΚ φρόνιμος εσύ…».

Η όλη αντίληψις περί του θέματος ευθέως σας λέω θίγει την τιμή και την υπόληψή μου.

Δεν γνωρίζω ποιός είστε, αλλά θέτω υπόψη σας τα εξής:       

1ον  Είμαι δικηγόρος στην εφημερίδα, στην οποία εργάζεστε, και στις 16/9/2019 υπερασπίζομαι την εφημερίδα «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ – ΓΑΥΡΟΣ» σε μήνυση του Ιβάν Σαββίδη στο Εφετείο Θεσσαλονίκης.

2ον Η προσωπική μου διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε οποιαδήποτε ομάδα ήμουν ιδιοκτήτης, δεν έδωσε το δικαίωμα για κανένα υπονοούμενο και ειδικότερα ουδέποτε προέτρεψα οιονδήποτε ποδοσφαιριστή να έχει μειωμένη επίδοση ούτε προπονητή μας να μην κάνει το καθήκον του.

         3ον Μην συγχέετε, έστω και καθ υποψία, τις προσωπικές μου σχέσεις ή το λειτούργημά μου ως δικηγόρου με τη συμπεριφορά των ομάδων μου και των ποδοσφαιριστών μου σε οιονδήποτε αγώνα.

     Είναι γνωστό ότι έχω τις καλύτερες σχέσεις με τον κ. Μαρινάκη και με όλο το περιβάλλον του Ολυμπιακού (είμαι επί χρόνια δικηγόρος του Σάββα Θεοδωρίδη και της οικογενείας του, έχω προσωπικές σχέσεις με τον κ. Κουντούρη, τον κ. Καραπαπά και τον κ. Αγραφιώτη), αλλά η ομάδα μου αγωνίστηκε έντιμα και με πάθος εναντίον του Ολυμπιακού.

          Να είστε βέβαιος ότι το ίδιο θα κάνει και απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως έκανε και στον τελευταίο αγώνα μεταξύ μας η ομάδα μου, αποτρέποντας τον ΠΑΟΚ να ανακηρυχτεί πρωταθλητής, ενώ εγώ ήδη ήμουν δικηγόρος του OPEN, άρα και του κ. Σαββίδη, σε πολύ σοβαρή αντιδικία του με τον επιχειρηματία Βρυώνη, αλλά και σε άλλα σοβαρά θέματα.

Παρά το ότι έχω άριστες φιλικές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη και πρόσφατα έχω αναλάβει και νομικός του σύμβουλος σε σοβαρά του θέματα, γεγονός το οποίο είναι γνωστό τόσο στον κ. Μαρινάκη όσο και στον κ. Κουρτάκη, σε όλη μου την καριέρα επί 46 χρόνια έχω μάθει, και ο διευθυντής σας κ. Σωτήρης Πουλόπουλος το γνωρίζει προσωπικά από τότε που υπερασπίστηκα στην υπόθεση Κοσκωτά τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Σαλιαρέλη, στο Εφετείο του, όπου η πρωτόδικη ποινή του των 25 ετών καθείρξεως ουσιαστικά εξαφανίστηκε και έμεινε ελεύθερος, να μην συγχέω την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και τη σχέση μου με ιδιοκτήτες και προέδρους ομάδων με το λειτούργημά μου.

          Επειδή με υποτιμούν οι υποψίες σας και είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος εις τα θέματα προσωπικής αξιοπρέπειας, να έχετε στο μυαλό σας ότι ποτέ δεν πρόκειται να πουλήσω τους φίλους μου, αλλά και ποτέ δεν επέτρεψα σε κανένα φίλο μου να σκεφτεί καν ότι μπορεί να μετατρέψει αυτή τη φιλία σε υποτακτικότητα.

Ακόμα με εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας

 

 

 

Προς κ.κ. Σωτήρη Πουλόπουλο, Μανώλη Γαβαθιώτη

Με θλίψη, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλη λέξη, σήμερα προσβάλατε την τιμή και την υπόληψή μου, αλλά και την τιμή και την υπόληψη όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας μου και του αρχηγού μας, Βαγγέλη Μόρα, δημοσιοποιώντας στη σελίδα 21 της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ» την ψευδή και συκοφαντική είδηση υπό τύπο ερωτήσεως ότι δήθεν στο παιχνίδι ΑΕΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ την προηγούμενη Κυριακή, για να κάνω ζημιά στον Ολυμπιακό, έδωσα πριμ για νίκη εις βάρος του Ολυμπιακού ή και ισοπαλία.

      Θέλω να θέσω υπόψη σας τα εξής αδιαμφισβήτητα:

1.     Η σχέση μου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και με όλο το περιβάλλον του Ολυμπιακού, από τότε που ο Νταμπίζας πήγε να κλέψει τον ποδοσφαιριστή Πλέγα από την Παναχαϊκή, όπου τότε ήμουν ιδιοκτήτης, είναι κάτι περισσότερο από φιλική, γεγονός το οποίο δεν έχω αποκρύψει ποτέ και δημόσια.

2.     Ουδέποτε από το 1982 που είμαι ιδιοκτήτης ομάδος έχω δώσει ειδικό πριμ στους ποδοσφαιριστές μου για να κερδίσουν έναν αντίπαλο, ακόμα και αν είναι μισητός εχθρός μου, όπως είναι ο Μελισσανίδης.

3.     Είναι προσβλητικό για την προσωπικότητά μου έστω να υπονοείται τέτοια ανήθικη συμπεριφορά απέναντι ομάδας, στην οποία ο ιδιοκτήτης και το περιβάλλον είναι όλοι φίλοι μου.

4.     Λησμονείτε ότι όσα γράφετε στη δική σας στήλη και στη στήλη που γράφει ο λεγόμενος «Πρόεδρος» αφορούν το νομικό σύμβουλο της εφημερίδος σας, όπου σας υπερασπίζετε καθημερινά και όπου θα σας υπερασπιστεί και στις 16/9/2019 σε μήνυση του Ιβάν Σαββίδη κατά της εφημερίδας σας στο Εφετείο Θεσσαλονίκης.

   Είναι γνωστό ότι έχω τις καλύτερες σχέσεις με τον κ. Μαρινάκη και με όλο το περιβάλλον του Ολυμπιακού (είμαι επί χρόνια δικηγόρος του Σάββα Θεοδωρίδη και της οικογενείας του, έχω προσωπικές σχέσεις με τον κ. Κουντούρη, τον κ. Καραπαπά και τον κ. Αγραφιώτη), αλλά η ομάδα μου αγωνίστηκε έντιμα και με πάθος εναντίον του Ολυμπιακού.  

5.     Θα πρέπει να κάνετε μία διάκριση μεταξύ της λέξης φίλος και της λέξης υποτακτικός.

     Προσωπικά θέλω να είμαι φίλος με κάποιον κι όχι υποτακτικός.

Η προσωπική μου διαδρομή θα έπρεπε να σας είχε βοηθήσει πριν  γράψετε όσα γράψατε.

 Λυπάμαι πολύ και απαιτώ να δημοσιοποιήσετε αυτούσια αυτή την επιστολή μου, γιατί άλλως είμαι υποχρεωμένος, αφενός να παραιτηθώ από νομικός σύμβουλος της εφημερίδας, αφετέρου να σας μηνύσω και να σας ενάγω.

Ακόμα με εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας

 

 

Είμαι ιδιοκτήτης της ΑΕΛ από τις 28/7/2015 και έχω δαπανήσει σημαντικό μέρος της περιουσίας μου για να είναι η ΑΕΛ μας εδώ που βρίσκεται.

Εδώ και μήνες λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού PRESSING, με χρηματοδότες που δεν εμφανίζονται, εκτός ενός, ο οποίος λέγεται Ζαγανίδης και είναι επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης παράνομου στοιχηματισμού στη Θεσσαλία, οι "δημοσιογράφοι" Τσιάτας και Τσούμαρης καθημερινά επί ώρες με εκβιάζουν μέσω των εκπομπών τους για να φύγω από τη Λάρισα, χωρίς να βρεθεί ένας αγοραστής να αγοράσει την εταιρεία, αφού τέτοιος ουδέποτε ενεφανίσθη και σαν ακραία μέσα του εκβιασμού μου χρησιμοποιούν τις εκπομπές τους, όπου καθημερινά με συκοφαντούν, με γελοιοποιούν, προτρέπουν τους οπαδούς να μην έρχονται στο γήπεδο, για να μην υπάρχουν έσοδα και να πτωχεύσω και το κυριότερο από όλα προτρέπουν τους οπαδούς της ΑΕΛ είτε να συγκεντρώνονται στο κέντρο της Λάρισας με πανό, είτε όταν είναι στο γήπεδο να μη μένουν απαθείς, αλλα να με αποδοκιμάζουν, ώστε να αποχωρήσω και να χάσω τα χρήματα τα οποία έχω δαπανήσει για την αγορά της εταιρείας, του προπονητικού κέντρου, αλλά και για την κάλυψη του παθητικού.

Έχω προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

 

Σήμερα λόγω του ότι παρά την εγκληματική τους συμπεριφορα απέναντι μου, τα διαρκείας ξεπέρασαν τις 3.000, τους έστειλα μια τούρτα με μια επιστολή για να διασκεδάσουν την πίκρα τους.

Τους ζήτησα να διαβάσουν την επιστολή, αφού εμένα δεν μου επιτρέπουν να παρέμβω στο σταθμό και να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αλλά αυτοί δεν το έκαναν.

Την επιστολή αυτή τη δημοσιοποιώ στο site της ΑΕΛ, διότι δεν έχω άλλο άμεσο μέσον για να αμυνθώ στον εκβιασμό μου και στην ακραία προσβολή της προσωπικότητος μου.

 

Η επιστολή είναι η εξής:

 

Σεβαστέ μου Κύριε Πρόεδρε,


Σας στέλνω αυτή την όμορφη τούρτα για να γλυκαθείτε τόσο εσείς, όσο και τα μέλη του ΔΣ του σταθμού σας και για να γλυκάνετε την πίκρα και την απελπισία σας, αφού όσα λέτε κάθε μέρα για μένα τόσους μήνες τα πιστεύουν μόνο το πολύ 10 ανύπαρκτοι, ανεπάγγελτοι, ανώνυμοι μαλάκες.

3.000 διαρκείας και αυξάνονται...

 

 

Με εκτίμηση και σεβασμό,


Ο θαυμαστής σας,

Αλέξης Κούγιας

 

 

Υ.Γ. Επειδή είμαι βέβαιος ότι έχετε αυξημένη αίσθηση του χιούμορ, θα διαβάσετε άμεσα στην εκπομπή σας τη γλυκιά επιστολή μου, πριν την ανεβάσω στο site κι ελπίζω την ώρα που θα τρώτε αυτήν την τούρτα να γλυκαθείτε και να πείτε και καμιά γλυκιά κουβέντα και για μένα.


Την τούρτα αυτή θα την καθιερώσω εβδομαδιαίως, τη μια εβδομάδα σε σας και την άλλη στον κ. Τσούμαρη.

Ελπίζω να μην έχετε ζάχαρο και πάει ο κόπος μου χαμένος....
 

 

 

 

 

Προς το άγνωστο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας φιλανθρωπικού σκοπού με ειδικότητα στο στοίχημα

1 ημίχρονο – 2 τελικό με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο

 

Πληροφορήθηκα από τους συνεργάτες μου στην ΠΑΕ, γιατί εγώ βρίσκομαι στην Αθήνα λόγω του λειτουργήματος μου και μόλις τώρα τελείωσα από ένα δικαστήριο, ότι μία αντρούκλα που κάνει εδώ και ένα χρόνο δίαιτα με δύο γιατρούς εκεί στον Pressing– Απόλλωνα Λάρισας (1 ημίχρονο / 2 τελικό) του Ζαγανίδη του αρχηγού του παράνομου στοιχήματος στην Λάρισα και του Αλβανού Μόντυ – Ηρακλή – Μιχάλη με την σακούλα μέχρι το επόμενο ματς με την Ξάνθη στο AEL FC ARENA θα πάει σε ειδικό γυμναστήριο με πολλά κιλά βάρη για να μας δείρει.

Θέλω να του συστήσω, αν θέλει να έχει κάποια τύχη, να έρθει με την όπισθεν.

Όσο για τους υπόλοιπους, ειδικά αυτή την μαθητάρα που δεν κατάφερε όπως εμείς τα φτωχόπαιδα να μπει σε καμία σχολή της προκοπής και καταξόδεψε τον φτωχό τον πατέρα του για να σπουδάσει στο Βελιγράδι γυμναστική για να κάνει ποδήλατο και τον άλλον τον "ρίξε μου κάνα τάλιρο στο τζουκ μποξ" για να λέω ό,τι θέλετε και να γίνω και υπεύθυνος marketing της πιο βρώμικης ποδοσφαιρικής ομάδας των Βαλκανίων μετά την Σκετερμπέου, σας λέω ότι εκεί στον ΠΣΑΤ και το ΕΣΡ όταν ακούσουν τα cd από τις εκπομπές σας και το πώς προσπαθείτε να καταστρέψετε την ΑΕΛ και ότι ο σταθμός σας ιδρύθηκε για να με βρίζετε όλοι σας δύο ώρες την ημέρα και να προσπαθείτε να καταστρέψετε την ΑΕΛ και ότι τα ¾ των εκπομπών σας ασχολούνται μόνο με το στοίχημα, τα πειθαρχικά θα πάρουν φωτιά.

Ακόμη και για αυτούς που έγιναν δόκιμοι δημοσιογράφοι στα 55.

Όποιος προσπάθησε είτε στο ποδόσφαιρο είτε στην ζωή μου να μου κάνει κακό, χωρίς να τον έχω πειράξει, είτε πήγε φυλακή είτε καταστράφηκε.

Μελετήστε λίγο την διαδρομή μου ειδικά στο ποδόσφαιρο και θα καταλάβετε.

 

Αλέξης Κούγιας

 

 

Υ.Γ.1   Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς μας, γιατί χρησιμοποιώ το site της ΑΕΛ για να απαντήσω σε αυτούς τους αισχρούς μονολόγους των τελευταίων μηνών εις βάρος μου, από τα πρόσωπα που περιγράφω παραπάνω και που έχουν το θράσος, ενώ όλη την ημέρα μιλάνε για μένα μέσω ενός ανθρώπου που τον ευεργέτησα όταν είχε χάσει την δουλειά του στο TRT, να μου απαγορεύσει να μιλήσω σε αυτό το, κατά την κρίση μου, ραδιοφωνικό βόθρο, αλλά δυστυχώς λόγω της επαγγελματικής υπεραπασχολήσεως μου δεν έχω τον χρόνο να ασχολούμαι με κανένα site και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Υ.Γ.2    Θέλω με αυτή μου την ανακοίνωση μου να ευχαριστήσω όλους εκείνους που έπαιρναν τηλέφωνο χθες το βράδυ με ονοματεπώνυμο σε  αυτούς  που περιγράφω μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και αγανακτισμένοι από αυτά που έλεγα, τους χαρακτήριζαν γελοίους και εχθρούς της ΑΕΛ.

Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι από την επόμενη εβδομάδα το AEL RADIO 104,8 θα μπει και πάλι στην ζωή τους, ώστε να την γεμίσει με αληθινές ειδήσεις και συνεντεύξεις όλων των πρωταγωνιστών, ποδοσφαιριστών και  προπονητών όλων των ομάδων της ΑΕΛ και με ανοικτή επικοινωνία με τους αληθινούς χιλιάδες οπαδούς μας.

 

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μέχρι χθες έχουν διατεθεί 500 και πλέον εισιτήρια διαρκείας από την προηγούμενη σεζόν.

Πέρυσι διατέθηκαν λίγο λιγότερα από 2.500 εισιτήρια διαρκείας, συγκεκριμένα 2.454 και ήδη έως και τη χθεσινή ημέρα έχουν διατεθεί 2.962 για τη φετινή σεζόν.

Κατόπιν αυτού και λόγω της αυξημένης ζητήσεως και της συνειδητοποιήσεως από τους οπαδούς μας, ότι η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας των 100€ για να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, δηλαδή 20 αγώνες, ισοδυναμεί μόνο με το αντίτιμο που θα πληρώσουν για εισιτήριο ημέρας για να παρακολουθήσουν μόνο 4 αγώνες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και κατόπιν απαιτήσεως των οπαδών μας, η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας θα παραταθεί μέχρι και τον αγώνα με την ΑΕΚ στη Λάρισα την 6η Οκτωβρίου 2019.

Σημειωτέον ότι σε αυτούς τους αγώνες περιλαμβάνονται και οι αγώνες play off, δηλαδή άλλος ένας γύρος με αγώνες στο AEL FC ARENA με όλους τους πιθανούς 5 πρώτους του Πρωταθλήματος, για τους οποίους θα πλήρωνε κάποιος για να τους παρακολουθήσει μεμονωμένα τουλάχιστον άλλα 100€, δηλαδή συνολικά για να παρακολουθήσει αγώνες ντέρμπι στη Λάρισα θα διέθετε σε μεμονωμένους αγώνες 200€ και πλέον.

Για άλλη μια φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν τη διοίκηση της ομάδας, αφού οι ανταγωνιστές μας, εκτός των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Άρη, δεν έχουν διαθέσει ο καθένας περισσότερα από 500 εισιτήρια διαρκείας στην καλύτερη περίπτωση, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΛ.

 

***Το ωράριο πώλησης εισιτηρίων διαρκείας θα είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα (συνεχόμενο), από τα γραφεία της ΠΑΕ, οδός Κύπρου 72, 5ος όροφος, στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας

 

Ανακοίνωση

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019

Παρά την πίκρα μας για το άδικο αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα με τον Ολυμπιακό του Champions League, την ομάδα που απέκλεισε με δύο νίκες και με σκορ 6-1 και με 30 τελικές την αξίας 200 εκατομμυρίων Κράσνονταρ της Ρωσίας, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους χιλιάδες οπαδούς μας, οι οποίοι αναγνωρίζουν το επί τέσσερα χρόνια επιτυχημένο έργο μας.

Το AEL FC ARENA είναι πλέον ένα ευρωπαϊκό γήπεδο, όχι μόνο στις εγκαταστάσεις, αλλά και λόγω του επιπέδου των οπαδών της ΑΕΛ.

Είμαστε πλέον ίσως η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα, που το 100% των οπαδών μας είναι οικογένειες από των παππού και την γιαγιά και μέχρι τον εγγονό και την εγγονή.

Η εικόνα των οικογενειών με τις φανέλες της ΑΕΛ είναι η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση μας και μόνο που συμπαραστέκονται στην ομάδα μας είναι η εικόνα που θέλουμε.

Δεν θέλουμε ούτε στρατούς οργανωμένων οπαδών, ούτε στρατούς οργανωμένων οπαδών του ιδιοκτήτη, ούτε να πληρώνουμε 300.000,00€ πρόστιμα και τρομοκρατημένες οικογένειες, που δεν φέρνουν τα παιδιά τους στο γήπεδο.

Θέλουμε να γεμίσουμε το γήπεδο μόνο με οικογένειες.

Ελπίζουμε στο μέλλον η Αστυνομία της Λάρισας να μας επιστρέψει να φιλοξενήσουμε και τους οπαδούς των αντιπάλων ομάδων, που θα έρθουν στο γήπεδο με τα παιδιά τους, γνωρίζοντας ότι δεν θα υπάρχουν αλήτες για να τους επιτεθούν.

Θέλουμε με το πιο θερμό τρόπο όμως να δώσουμε συγχαρητήρια στους άξιους ποδοσφαιριστές μας και τους προπονητές μας, που με καθαρό τρόπο δεν επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να κάνει το πάρτι των ευκαιριών, που κάνει σε κάθε αγώνα (ο Kristinsson είχε μόνο 2 σπουδαίες αποκρούσεις) και από ατυχία στις ευκαιρίες στο τέλος των δύο ημιχρόνων (Dauda & Bustos) δεν πανηγυρίσαμε τουλάχιστον την ισοπαλία.

Τα καλύτερα έρχονται, ο κόσμος μας το έχει αντιληφθεί, γι’ αυτό και καταχειροκρότησε τους παίκτες μας στο τέλος του αγώνα.

Οι επαγγελματίες πολέμιοι της ΑΕΛ στην Λάρισα, αυτοί που την έχουν καταστρέψει κατ’ επανάληψη και την κατάντησαν να παίξει στα χωριά, πλέον αποδοκιμάζονται ακόμη και από μικρά παιδιά.

Ανακοίνωση

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019

 

Η ΑΕΛ ανακοινώνει ότι δεν επετράπη η είσοδος στο γήπεδο σε δημοσιογράφους συγκεκριμένου ραδιοφωνικού σταθμού, που λειτουργεί στο πατάρι της καφετέριας του αρχηγού του παράνομου στοιχήματος στη Λάρισα, γιατί παρά τα συνεχή e mail– επιστολές, που τους έχουμε αποστείλει και έχουμε δημοσιοποιήσει στο site μας τις προηγούμενες ημέρες, δεν μας έχουν αποστείλει τα νομιμοποιητικά έγγραφα του συγκεκριμένου σταθμού, ώστε να γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι αφενός μεν προτρέπουν τον κόσμο της Λάρισας να μην αγοράζει εισιτήρια διαρκείας και να μην έρχονται στο γήπεδο και αφετέρου συκοφαντεί καθημερινά τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ με ασύστολα ψεύδη, με κορυφαίο ότι ο κ. Κούγιας δεν είναι Πρόεδρος της ΑΕΛ γιατί το απαγορεύει ο Νόμος, ενώ είναι καθαρά δική του επιλογή, ώστε να μην έχει προβλήματα με την επιστημονική του ιδιότητα, αφού ο Κώδικας Δικηγόρων απαγορεύει ο δικηγόρος να είναι Πρόεδρος και Διαχειριστής εταιρείας και αν θέλει να είναι να παύσει να είναι δικηγόρος (χαρακτηριστικό παράδειγμα ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου της ΑΕΚ, ο οποίος για να έχει τη θέσει την οποία κατέχει ανέστειλε την ιδιότητα του ως δικηγόρος).

Άλλωστε με τα φυσικά πρόσωπα του συγκεκριμένου σταθμού εφόσον δεν γνωρίζουμε τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα και ποιοι είναι κατά το νόμο οι υπεύθυνοι, είμαστε σε αντιδικία.

Ευτυχώς χθες αναγνώρισαν ότι παρανόμως μετέδιδαν τους αγώνες μας.

Τα υπόλοιπα εκεί που πρέπει όταν πρέπει.

 

Ανακοίνωση

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019

 

Η ΑΕΛ ανακοινώνει ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 13/9/2019 θα λειτουργήσει το AEL RADIO 104,8 στις εγκαταστάσεις που ολοκληρώθηκαν επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 23 στον 3ο όροφο στη Λάρισα, σε έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο και προσβάσιμο χώρο απέναντι από τα Δικαστήρια.

Το ραδιόφωνο θα ασχολείται μόνο με την ποδοσφαιρική ΑΕΛ, αλλά και με το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ερασιτεχνικής, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με πολιτικά ραδιόφωνα των Αθηνών και θα είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της «Ανίκητο Άλογο», όπως είναι και η ΑΕΛ, και δεν θα συμμετάσχουν τα μέλη του ΔΣ και οι εξωδιοικητικοί παράγοντες στην οικονομική υποστήριξη του ραδιοφώνου.

Οι δημοσιογράφοι έχουν συμφωνήσει με την ιδιοκτησία, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα και ο σταθμός θα εκπέμπει από τις 8 το πρωί ως και τις μεταμεσονύκτιες ώρες.

 

Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019

Δύο Κυριακές, δύο πέναλτι από VAR, δύο πέναλτι που δεν τα έδωσε ο διαιτητής του αγώνα, που ήταν τρία μέτρα από τη φάση και τα έδωσε ο διαιτητής του VAR.

Δεν περίμενα ποτέ ότι ο Μελισσανίδης για να μας ρίξει, όπως υποσχέθηκε, θα βοηθάει και τον Ολυμπιακό...

Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019

Μπράβο κ. Διαμαντόπουλε!

Θα παίξεις και του χρόνου...

Ανακοίνωση

Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019

Σας γνωστοποιούμε το email– επιστολή την οποία αποστείλαμε την 31/8/2019 προς τον ραδιοφωνικό σταθμό Pressing, ο οποίος παρανόμως αναμεταδίδει είτε φιλικούς είτε επισήμους αγώνες της ΑΕΛ.

 

Στο σταθμό και στους αγνώστους υπευθύνους που αποστείλαμε την κάτωθι επιστολή :

                                                                                                                        

                                                                                                                                                                             Λάρισα   31/8/2019

                                                                                                                                                                             Αριθ. πρωτ. 254

 

Όπως σας είναι γνωστό με email το οποίο σας αποστείλαμε στις 11/7/2019 με αριθ. πρωτ. 191, σας ζητούσαμε μα μας κάνετε γνωστά τα εξής:

 

1.       Ποια είναι η πραγματική ονομασία του σταθμού βάσει της οποίας έχει λάβει άδεια λειτουργίας από το ΕΣΡ από το οποίο ελέγχετε η νόμιμη λειτουργία του (δηλαδή εάν κάποιος θέλει να κάνει κάποια καταγγελία για παράνομες πράξεις στο ΕΣΡ και να ζητήσει την αναστολή λειτουργίας, σε ποιο σταθμό θα αναφερθεί).

2.       Με ποιο νομικό καθεστώς λειτουργεί ο σταθμός (επωνυμία εταιρείας, έδρα εταιρείας, μέτοχοι) και σε ποιόν ασφαλιστικό τομέα υπάγεται.

3.       Ποια είναι τα πρόσωπα (ονοματεπώνυμα, διεύθυνση) σύμφωνα με την νομοθεσία περί τύπου, αυτοί οι οποίοι αφενός μεν εκπροσωπούν νομίμως τον σταθμό τόσο στα θεσμικά όργανα στα οποία υπάγονται οι ραδιοφωνικοί σταθμοί και αφετέρου ποια πρόσωπα είναι οι κατά νόμου εκπρόσωποι του σταθμού (ποιος είναι ο διευθυντής του σταθμού και ποιος είναι ο αρχισυντάκτης του σταθμού); και

4.       Με ποιο νομικό καθεστώς μέχρι σήμερα περιγράφετε απευθείας τους αγώνες της ομάδας μας, εισπράττοντας χρήματα από διαφημίσεις, αφού ουδέποτε επικοινωνήσατε μαζί μας και πήρατε από εμάς την άδεια για την μετάδοση των αγώνων;

Επειδή μέχρι σήμερα παρά τις επανειλημμένες τηλεφωνικές εκκλήσεις μας δεν μας έχετε απαντήσει στα ως άνω ερωτήματα σας, σας δηλώνουμε ότι εάν μέχρι σήμερα το απόγευμα 31/8/2019 και ώρα 19:00, δεν μας έχετε απαντήσει στα ως άνω ερωτήματα μας με την υπογραφή των νομίμων εκπροσώπων του σταθμού σας και τις ιδιότητες τους, θα απαγορευτεί τόσο η είσοδος οιοδήποτε δημοσιογράφου από τον σταθμό σας, όσο και η απευθείας μετάδοση του αγώνος, σημειωτέον ότι όλα τα άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης των οποίων οι εκπρόσωποι εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο μας έχουν ήδη αποστείλει τις απαντήσεις στα ως άνω ερωτήματα μας.

 

Και του θέσαμε προθεσμία έως την 31/8/2019 και ώρα 19:00 για την απάντηση τους .

 

Κατόπιν αυτού αφού δεν λάβαμε καμία απάντηση, δεν θα επιτραπεί η είσοδος κανενός και οποιουδήποτε στο γήπεδο και η αναγγελθείσα μετάδοση του σημερινού αγώνα ΑΕΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν θα επιτραπεί.

Σε περίπτωση κατά την οποία κάποιος λαθραία από τις θέσεις των οπαδών επιχειρήσει να αναμεταδώσει τον αγώνα, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα στραφούμε εναντίον του και εναντίον του σταθμού με τις νόμιμες ενέργειες.

 

Όπως είναι γνωστό η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν απέκτησε επί  ιδιοκτησίας μου δανεικούς παίκτες από άλλη ελληνική ομάδα.

Όπως είναι επίσης γνωστό έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι είμαι κατά της τακτικής των δανεικών παικτών, γιατί ουσιαστικά εξελίσσεις έναν παίκτη και σε ένα χρόνο τον χάνεις και θα τον έχει ο αντίπαλος σου.

Έτσι έχω αρνηθεί τους δανεισμούς πολλών νεαρών παικτών από όλες τις ελληνικές ομάδες αλλά και από το εξωτερικό, κάτι το οποίο όμως δεν συμμερίζονται οι αντίπαλοι μας και έτσι, ενώ εμείς αγωνιζόμασταν τα προηγούμενα χρόνια για να επιβιώσουμε στην Ελλάδα, άλλοι αντίπαλοι μας κατάφερναν με δεκάδες δανεικούς από την Ελλάδα και την Ευρώπη επί χρόνια να κατακτούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και τίτλους (Παναθηναϊκός – ΑΕΚ – Ατρόμητος – Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα και άλλοι), να εξασφαλίζουν ροστερ έστω παραμονής στην κατηγορία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την ομάδα του Βόλου, που έχει 10 νεαρούς δανεικούς, τους οποίους θα χάσει στο τέλος της περιόδου, αλλά και άλλες ΠΑΕ όπως η Λαμία, ο Πανιώνιος, ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός (με δεκάδες δανεικούς από το εξωτερικό), η Ξάνθη, ακόμα και ο Αστέρας Τρίπολης και ο Άρης που φέτος έχασε τον καλύτερο του παίκτη Ματέο Γκαρσία λόγω δανεισμού, αλλά προηγουμένως εξασφάλισε την έξοδο του στην Ευρώπη.

Σαν ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα πάρουμε ποτέ νεαρούς παίκτες δανεικούς, γιατί θέλουμε να εξελίξουμε τους δικούς μας, αλλά όταν μπορείς να πάρεις δανεικό τον MVP του περσινού πρωταθλήματος και κατά την άποψη μου έναν αδικημένο ποδοσφαιρικά ποδοσφαιριστή, ίσως και από δικά του λάθη, διεθνή εν’ ενεργεία, ο οποίος όπου και να αγωνίσθηκε λατρεύτηκε από τους οπαδούς (Παναιτωλικό, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ) τον Warda και τον καλύτερο ποδοσφαιριστή  που έχει αναδείξει από τα σπλάχνα του ο ΠΑΟΚ και καλύτερο παίκτη του Παναθηναϊκού την προηγούμενη περίοδο ως δανεικός (με 30 συμμετοχές και 2 γκολ) τον Kace, δεν μπορείς να πεις όχι, γιατί με αυτούς τους 2 ποδοσφαιριστές σε φυσιολογική κατάσταση, αλλά και με τους άλλους διεθνείς και καλούς ποδοσφαιριστές τους οποίους έχουμε, μπορούμε μετά από τέσσερα χρόνια κτισίματος της ομάδας μας να ονειρευόμαστε.

Άλλωστε σε ένα ροστερ 32 ποδοσφαιριστών μαζί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, το να έχεις δύο δανεικούς επιπέδου Warda και Kace δεν αλλάζει την πολιτική σου.

Τα υπόλοιπα αφορούν αυτούς που ψάχνουν κάτι αρνητικό για να ασχοληθούν μαζί μας, γιατί τους ενοχλεί η πρόοδος μας.

Η ΑΕΛ του ενός δελτίου (Μπανούσης) της προηγούμενης ιδιοκτησίας, που την 28/7/2015 που αγόρασα τις μετοχές, χωρίς να έχει αδειοδότηση, με χρέη, με έδρα το ετοιμόρροπο ΑΛΚΑΖΑΡ, επί της ιδιοκτησίας μου έχει:

32 ποδοσφαιριστές δικούς της με συμβόλαια από 2 έως 5 χρόνια.

Μόνο 2 δανεικούς που θα τους ήθελαν όλες οι ελληνικές ομάδες αλλά και πολλές ομάδες του εξωτερικού.

Και μέσα σε αυτούς διεθνείς εν’ ενεργεία τους Kristinsson Stankovic Secerovic Shykauka – Warda Kace και αρχηγό τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος έχει ταυτίσει την ζωή του με την ομάδα και την πόλη της Λάρισας, κάτι το οποίο ευελπιστώ να πράξω και εγώ.

 

                                                                                                            Με εκτίμηση και σεβασμό

                                                                                                             

                                                                                                                Αλέξιος   Κούγιας

 

 

 

 Y.Γ.  Θέλω να ευχαριστήσω με τα πιο θερμά λόγια τους Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο Σαββίδη και Μάκη Γκαγκάτση για την όλη διαχείριση του δανεισμού των Warda και Kace.

 

Ανακοίνωση

Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για ένα χρόνο, με δανεισμό από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του 26χρονου διεθνούς με την Εθνική Αλβανίας (23 συμμετοχές – 2 γκολ) αμυντικού χαφ Ergys Kace.

Ο Ergys Kace είναι επαγγελματίας στον ΠΑΟΚ από το 2010, δηλαδή από 17 ετών και για να έρθει στην ΑΕΛ ανανέωσε το συμβόλαιο του για άλλα 2 χρόνια με σημαντικότατες απολαβές.

Στην ΑΕΛ ο Kace θα συναντήσει τον επίσης 27χρονο εν ενεργεία διεθνή με την Εθνική Αιγύπτου Αmr Warda.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν ζητηθεί ως δανεικοί από όλες σχεδόν τις ελληνικές ομάδες οι οποίες είχαν πρόβλημα στις θέσεις που αγωνίζονται οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές, αλλά η δική τους επιλογή και η επιλογή των κυρίων Ιβάν και Γιώργου Σαββίδη ήταν να έλθουν στην ΑΕΛ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ τους εύχεται με την βοήθεια των οπαδών μας και των χορηγών μας, η παραμονή τους στην ΑΕΛ να μην είναι μόνο για ένα χρόνο αλλά για περισσότερα χρόνια, ώστε να ανεβάσουμε το επίπεδο της ομάδας μας σε τέτοιο σημείο, ώστε να διεκδικούμε τίτλους στην Ελλάδα και διακρίσεις στην Ευρώπη.

Ανακοίνωση

Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019

 

H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή, από την σημαντική ομάδα της Κύπρου ΑΕΚ Λάρνακας, του Ιβοριανού ποδοσφαιριστή Assubre Jean Luc Gbayara.

O Assubre Jean είναι 27 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις του δεξιού και αριστερού εξτρέμ.

Έτσι συμπληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο το ροστερ στην ιδιαίτερη θέση των wingers.

Κατόπιν αυτής της μεταγραφής οι wingers της ΑΕΛ είναι οι Filipovic– Warda– Assubre και ο διεθνής 17χρονος με την Εθνική Πινακάς και έτσι δiνεται η δυνατότητα στον προπονητή μας κ. Γρηγορίου εκτός του 3-5-2, να επιλέγει σε κάθε αγώνα όποιο άλλο σύστημα επιθυμεί.

 

 

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό αγώνα στο AEL FC ARENA αποτελείται από τους:

Κρίστινσον, Ρίστιτς, Μπράλιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Φιλίποβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σεσέροβιτς, Σικάφκα, Ζίφκοβιτς, Ζίζιτς, Γιάκο, Καρανίκα, Μιχαήλ, Μόρα, Μπέρτο, Στάνκοβιτς και Μπάλλα.

 

Αξέχαστοι στις καρδιές μας!

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019

 

Ο ένας υπηρέτησε την ΑΕΛ από ηγετικές διοικητικές θέσεις, ταυτίζοντας μάλιστα την προεδρική του θητεία με την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου. Ο άλλος, αρχιπιστός οπαδός της "βασίλισσας του κάμπου", εκ παραλλήλου έγραψε, συνέθεσε, μελοποίησε και τραγούδησε τις κορυφαίες στιγμές της. Τραγικός επίλογος της τεράστιας προσφοράς τους και της εξέχουσας κοινωνικής τους πορείας, το γεγονός ότι και οι δύο ξεκίνησαν το ταξίδι για την αιωνιότητα σχεδόν ταυτόχρονα.

Η 31η Αυγούστου 2015, είναι κάτι παραπάνω από μέρα αποφράδα για την οικογένεια της ΑΕΛ και τη Λάρισα. Τέσσερα χρόνια λείπουν από κοντά μας ο Κυπελλούχος Πρόεδρος ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ και ο "βυσσινί" τραγουδοποιός ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, αλλά στις καρδιές μας θα παραμένουν για πάντα ως μορφές αξέχαστες και ως κληροδότες σπουδαίων παρακαταθηκών.

 

Ανακοίνωση

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019

ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή Amr Warda.

Ανακοίνωση

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019

 

Προς ενημέρωση και αποφυγή διαστρεβλώσεως της πραγματικότητος από διάφορους καλοθελητές, που έχουν φτάσει στο σημείο να κατασκευάζουν και να μεταδίδουν ψευδείς ειδήσεις (ανύπαρκτο θέμα Ντάουντα), η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποιεί στα ΜΜΕ και στους οπαδούς της, οι οποίοι μπορεί να αναρωτηθούν γιατί δεν άνοιξε το πέταλο των οργανωμένων, ότι από τη ημέρα που ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι και σήμερα στο πέταλο πουλήθηκαν μόνο 13 εισιτήρια (τα στοιχεία είναι στη διάθεση όποιου έχει έννομο συμφέρον να το πληροφορηθεί, λόγω του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων) και σε συνδυασμό με τα αστυνομικά μέτρα τήρησης της τάξης, είναι αδύνατο να ανοίγει το πέταλο και στους κατόχους εισιτηρίων στο πέταλο έχει προταθεί αλλαγή θέσης στην ανατολική κερκίδα.

Το πέταλο των φιλοξενουμένων θα είναι κλειστό και αυτό λόγω της απόφασης της απαγόρευσης της μετακίνησης των οπαδών του Ολυμπιακού, εν αντιθέσει με την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας που επέτρεψε τη μετακίνηση και τη φιλοξενία των οπαδών του Άρη, στο όχι και τόσο ασφαλές λόγω παρελθόντος (Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας) Πανθεσσαλικό Στάδιο στο παιχνίδι Βόλος – Άρης.

Το ίδιο συνέβη και φέτος στην προηγούμενη αγωνιστική όπου η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας επέτρεψε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού να πάνε στη Λαμία, το ίδιο συνέβη και την προηγούμενη σεζόν, όπου οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Ιωαννίνων και Αιτωλοακαρνανίας επέτρεψαν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να μετακινηθούν εκτός έδρας στα Γιάννενα και στο Αγρίνιο.

 

Ανακοίνωση

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

 

Παρά την πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΛ να φιλοξενήσουμε 2.000 οπαδούς του Ολυμπιακού, κατόπιν ατυχούς εισηγήσεως της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ο αρμόδιος Υπουργός κ. Αυγενάκης απαγόρευσε την μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στη Λάρισα.

Κατόπιν αυτής της αποφάσεως οποιοσδήποτε οπαδός του Ολυμπιακού, από οποιοδήποτε μέρος τη Ελλάδος επιθυμεί να παρακολουθήσει τον αγώνα στις ίδιες θύρες με τους οπαδούς μας και όχι ομαδικά σε άλλη θύρα, μπορεί όπως οι οπαδοί μας να προμηθευτεί το εισιτήριο του στο ωράριο που έχει ανακοινωθεί με τις προϋποθέσεις αγοράς που ισχύουν για όλους.

Κατόπιν αυτής της αποφάσεως την οποία η ΠΑΕ ΑΕΛ θεωρεί ατυχή, είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε το ίδιο και με όλες τις ομάδες που θα έρθουν να αγωνιστούν στη Λάρισα είτε για το Πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο.

  

Προπώληση εισιτηρίων

 

Από τα γραφεία της ΠΑΕ :

την Πέμπτη – Παρασκευή από τις 10:00 έως 15:00 & 18:00 έως 21:00 και Σάββατο από τις 10:00 έως 15:00,

 

Από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA:

την Κυριακή από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

 

 

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνεται, ότι, όσοι εργάζονται δημοσιογραφικά στα ΜΜΕ της Λάρισας και δεν είναι μέλη του ΠΣΑΤ ή της Ένωσης Συντακτών, καλύπτουν δε αποδεδειγμένα το ρεπορτάζ της ομάδας μας και θέλουν να αποκτήσουν δικαίωμα εισόδου στους εντός έδρας αγώνες της, θα πρέπει να καταθέσουν ηλεκτρονικά αίτημα διαπίστευσης στη διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , μέχρι το μεσημέρι (12 μ.) της Παρασκευής 30/8/2019.

Θα τηρηθεί αυστηρά η ποσόστωση, ανά κατηγορία ΜΜΕ, όπως ίσχυε και στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Για πρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Γιάννη Καλογιάννη (τηλ. 6973 691304, e mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

 

Ανακοίνωση

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι δεν θα αντιπαρατίθεται με κανέναν δημοσίως, αλλά εφόσον διαπράττονται είτε εις βάρος των φυσικών προσώπων που τη διοικούν, είτε εις βάρος του νομικού προσώπου της εταιρείας, ποινικά αδικήματα, θα στρέφεται εναντίον αυτών που τα διαπράττουν ενώπιον των θεσμικών οργάνων.

Σήμερα πληροφορηθήκαμε από ακροατές οπαδούς μας ότι ένας εκ των τριών που εργάζονται σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό που εδρεύει στο πατάρι μιας καφετέριας, της οποίας ο ιδιοκτήτης έχει συλληφθεί ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, που διοργάνωνε παράνομο στοιχηματισμό στην περιοχή του νομού Λάρισας, 4 ημέρες πριν από τον κρίσιμο αγώνα που έχουμε την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς, διέδωσε την απόλυτα ψευδή είδηση, ότι δήθεν ο επίλεκτος ποδοσφαιριστής μας Ντάουντα λύνει το συμβόλαιο του με την ομάδα μας και θα μεταγραφεί στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η είδηση είναι απολύτως ψευδής και κατασκευασμένη και μάλιστα αυτό έγινε από αυτούς που είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν (ο ένας ήταν και εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ και είναι επικεφαλής και συνεταίρος του σταθμού) ότι από τη στιγμή που το συμβόλαιο του Ντάουντα έχει επικυρωθεί από την ΕΠΟ και την Super League, έχει δελτίο και ήταν στον πάγκο της ομάδας μας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, είναι αδύνατον να γίνει οποιαδήποτε μεταγραφή σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Το γεγονός ότι ο Ντάουντα δεν αγωνίστηκε εναντίον του Ατρομήτου, έχει ως αιτία ότι αυτό έκρινε ο προπονητής μας κ. Γρηγορίου, ο οποίος επιλέγει τα συστήματα και τους παίκτες που θα τα εξυπηρετήσουν.

Η ΑΕΛ έχει την τύχη να έχει 3 εξαιρετικούς σέντερ φόρ, Νούνιτς, Σικάφκα, Ντάουντα οι οποίοι χαίρουν της απόλυτης εμπιστοσύνης και εκτιμήσεως μας και ο μόνος αρμόδιος να τους χρησιμοποιεί όποτε και όπως αυτός νομίζει είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος ενεργεί μόνο με ένα σκοπό, την επιτυχία της ομάδας, ανεξαρτήτως συμβολαίων και ονομάτων.

Τα υπόλοιπα για τους συγκεκριμένους ανθρώπους και τον συγκεκριμένο σταθμό εκεί που πρέπει και όταν πρέπει, ευχόμενοι να υπάρχουν μέχρι τότε.

Ανακοίνωση

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

 

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουμε να δώσουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του νομού Λάρισας για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια και τις πιο θερμές ευχές μας για την απόλυτη αποκατάσταση της υγείας της θέλουμε να δώσουμε και στην Παναγιώτα Ακριβούλη, την εξαιρετική παίκτρια της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΛ, που πρόσφατα έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος, για την τεράστια επιτυχία της να εισαχθεί στο Πολυτεχνείο Κοζάνης.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρακολουθεί την πορεία της υγείας της Παναγιώτας Ακριβούλη, γνωρίζουμε ότι από σήμερα βρίσκεται στα χέρια των επιστημόνων του καλύτερου κέντρου αποκαταστάσεως στην Ελλάδα Animus, χορηγού και της ΠΑΕ ΑΕΛ, και οι πληροφορίες μας είναι ότι πολύ σύντομα η υγεία της θα αποκατασταθεί πλήρως, ώστε σύντομα να την απολαύσουμε και μέσα στο γήπεδο.

 

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει το ωράριο προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 1/9/2019 και ώρα 19:15

 

Τα εισιτήρια πωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, οδός Κύπρου 72, 5ος όροφος.


 

Τετάρτη 28/8 , Πέμπτη 29/8 και Παρασκευή 30/8:  10 το πρωί με 3 το μεσημέρι / απόγευμα 6 με 9


Σάββατο 31/8: 10 το πρωί με 3 το μεσημέρι

 

 

Τιμές:

 

Ανατολική Κερκίδα

Θύρες 3,4,5,6,7,8,9: 25€ (γενική είσοδος)

 

Δυτική Κερκίδα

Θύρες 16-17 και 19-20: 40€ (γενική είσοδος)

Θύρα 18 VVIP: Κανονικό 60€

 

Δεν θα υπάρχουν παιδικά και γυναικεία (εκπτωτικά) εισιτήρια ημέρας

 

 


*Τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικά.

**Για την έκδοση τους απαιτείται υποχρεωτικά η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και να γνωρίζει ο κάτοχος τον ΑΜΚΑ του.

***Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο!

 

Επίσης η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο ίδιο ωράριο.

 

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καλούνται να παραλαμβάνουν τις κάρτες τους στο ίδιο ωράριο, προσκομίζοντας υποχρεωτικά την πρωτότυπη προσωρινή απόδειξη και επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η είσοδος στον αγώνα θα γίνει υποχρεωτικά και μόνο με την κάρτα διαρκείας και η είσοδος με επίδειξη απόδειξης δεν θα επιτραπεί.

 

Παρακολουθώ αυτόν τον ψευτόμαγκα της διαιτησίας τον Βαρούχα με τις ατάκες καφενείου του Κολωνακίου, με τις οποίες γελάνε μόνο οι φλώροι, να υποστηρίζει ότι το ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε εις βάρος μας ήταν πέναλτι.

Βεβαίως το κάνει για να υποστηρίξει τον γιο του αδελφικού του φίλου Παπαπέτρου, που ανήκει στον Σύνδεσμο διαιτητών Αθηνών όπως και ο εντιμότατος πατέρας του, ο οποίος δόξασε την διαιτησία, όπως και την απόλυτη εντιμότητα στο επιχειρείν.

Τον Βαρούχα τον προκαλώ να δει τον εαυτό του, για το τι είπε πέρυσι για το πέναλτι που έγινε στον Βαγγέλη Μόρα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. 

Εκείνο που δεν ξέρουν όλοι και αντιμετωπίζουν τον Βαρούχα με σεβασμό είναι ότι μέχρι 37 χρονών έκανε τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα στην τεράστια ομάδα της Αθηναίδας Κυψέλης και διαιτητική καριέρα έκανε μετά τα 40 και είναι ζήτημα αν έπαιξε διαιτητής (αν θυμάμαι καλά) σε 3 παιχνίδια στην Α' Εθνική.

Τώρα πως καταφέρνει και είναι ισόβιος Πρόεδρος των διαιτητών της Αθήνας, εκεί από όπου έχουν ανδρωθεί όλα τα μεγάλα φρούτα της διαιτησίας από την εποχή της βασιλείας των Μητροπουλαίων μέχρι και σήμερα.

Όλοι αυτοί που διέπρεψαν σε όλες τις παράγκες από την εποχή του Θωμά Μητρόπουλου και μετά είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Εγώ ευτυχώς τους γνωρίζω όλους απ' έξω κι ανακατωτά.

Ό,τι και να λέει ο Βαρούχας ουδόλως με απασχολεί και θα περιμένω την επόμενη κρίση του σε αντίστοιχη φάση με διαιτητή, που δεν θα είναι από την Αθήνα, για τον ξεφτιλίσω και πάλι.

Με τους Βαρούχες και τους σουβλακοφάγους θα είμαστε η μόνη χώρα που θα ξεφτιλίσουμε και το VAR.

Σελίδα 1 από 17

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΥΛΙΚΟ ΕΝΔΥΣΗΣ

legea-2017

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

AEL_RADIO_-_LOGO_CR.jpg

ΠΑΕ ΑΕΛ: Κύπρου 72, 5ος Όροφος, 41222, Κεντρική Πλατεία Λάρισας  |  Τηλ.: 2410 259000, Fax: 2410 259001  |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

nova-banner-3

JoomShaper