AEL FC - ΠΑΕ ΑΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολούθησε την ομάδα!

AEL FC

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ
1985/1988/2007

Επιστροφή στον κάμπο για την ΑΕΛ – Νταβέλης: “Να χαιρόμαστε γι’ αυτή την ήττα”

Γράφει ο Γιώργος Σιώχας

Μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια, η ΑΕΛ έχει επισκεφτεί ουκ ολίγες φορές και μοιάζει να είναι ως το δεύτερο σπίτι της, πέρα από την Λάρισα. Το “αντίο”, λοιπόν, δεν θα είναι οριστικό αφού στο εγγύς μέλλον φαίνεται δεδομένο πως θα ξαναδούμε την ομάδα εκεί…

Από χθες βράδυ το αγωνιστικό τμήμα πακετάρισε τα πράγματα και σήμερα το πρωί επέστρεψε στην βάση για το τελικό μοντάρισμα της ομάδας ενόψει Super League 2.

Την αποστολή δεν ακολούθησε ο δοκιμαζόμενος Ζερεμί, που επιστρέφει στην Γαλλία, καθώς δεν έπεισε το τεχνικό τιμ, με τον Κονγκολέζο αριστερό μπακ των Νέων της Μετς να αναζητά αλλού την συνέχεια της καριέρας του.

Τούρτα για να… γλυκαθούν

Η φιλική ήττα αντιμετωπίστηκε ως ένα σημαντικό αγωνιστικό δίδαγμα στο στρατόπεδο της ΑΕΛ, με τους “βυσσινί”, στο τελευταίο τους δείπνο στο Καρπενήσι, να κόβουν την καθιερωμένη τους τούρτα για να γλυκαθούν μετά το ματς με την Μύκονο.

Στο τραπέζι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης, όπου θέλησε να φτιάξει την ψυχολογία της ομάδας αναφέροντας πως είναι σίγουρος μέσα του πως θα υπάρξει αντίδραση και πως είναι καλό αυτό που συνέβη σε φιλικό παιχνίδι προκειμένου να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Νταβέλης: “Δεν πτοούμαστε”

Ο κ. Νταβέλης προκειμένου να ανορθώσει την ψυχολογία του αγωνιστικού τμήματος από την φιλική ήττα από την Μύκονο έκανε πρώτα ερώτηση σε όλους τους παρευρισκόμενους. “Για ποιόν λόγο πρέπει να χαιρόμαστε σήμερα;” Αφού κάνεις δεν απάντησε, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ τόνισε πως ο λόγος είναι πως βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Έπρεπε να βάλουμε και μια ήττα στο πρόγραμμα μας. Το πιστεύω αυτό. Θα είναι ευεργετική για την συνέχεια. Θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για να βγάλει το τεχνικό τιμ τα συμπεράσματα του για την συνέχεια. Δεν πτοούμαστε από μια ήττα. Συνεχίζουμε δυναμικά. Είμαι πεπεισμένος πως ο καθένας από εσάς θα καταβάλει την δική του προσπάθεια για να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα”. Στο τέλος της τοποθέτησης κόπηκε και η σχετική τούρτα με το έμβλημα της ομάδας στο κέντρο αυτής.

Την τιμητική του ο Κοσονού

Την τιμητική του στο τραπέζι του δείπνου του ξενοδοχείου είχε και ο δοκιμαζόμενος Αχμέτ Κοσόνου Ουαταρά. Ο αριστερός μπακ από την Ακτή ελεφαντοστού κλήθηκε να καθίσει δίπλα στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ, με τον κ. Νταβέλη να ρωτά την ομάδα για τις εντυπώσεις έχει αποκομίσει για τον συγκεκριμένο παίκτη ως χαρακτήρα. Οι παίκτες της ομάδας ανέφεραν εγκωμιαστικά σχόλια για τον Κοσονού, που όλο αυτό το διάστημα εγκλιματίστηκε αρκετά γρήγορα στον σύλλογο. “Πιστεύω πως θα μας βοηθήσεις να πάρουμε το πρωτάθλημα”, είπε στον δοκιμαζόμενο παίκτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ και το πρόσωπο του άστραψε από χαρά. Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο ποδοσφαιριστής δείχνει να είναι πολύ κοντά στο να αποκτηθεί από την ΑΕΛ και μάλλον θα πρέπει να θεωρούμε πως το τυπικό σκέλος απομένει για να τελειώσει αυτή η υπόθεση.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Τελευταία Νέα

Αγωνιστικά

Game Report ΑΕΛ – Χάποελ Χάιφα

Ισόπαλη 0-0 με τη Χάποελ Χάιφα αναδείχθηκε η ΑΕΛ στην πρώτη φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο

Μεταγραφικά

Στα «βυσσινί» ο Ζήσης Χατζηστραβός

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό Ζήση Χατζηστραβό, ο οποίος εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μας για

Μεταγραφικά

Παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ ο Λιούμπομιρ Τούπτα

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Σλοβάκου επιθετικού Λιούμπομιρ Τούπτα (Ľubomír Tupta), ο οποίος ενισχύει από σήμερα την επιθετική γραμμή της ομάδας

Νέα / Ανακοινώσεις

Η ΠΑΕ ΑΕΛ τιμά την μνήμη του Γιάγκου Σημαντήρη

Η ΠΑΕ ΑΕΛ τιμά σήμερα τη μνήμη του Γιάννη – Ελευθέριου (Γιάγκου) Σημαντήρη, ενός σπουδαίου ανθρώπου του ποδοσφαίρου και μιας σημαντικής προσωπικότητας στην ιστορία

Νέα / Ανακοινώσεις

Ένας χρόνος χωρίς τον Θανάση Τζιότζιο

Σαν σήμερα, στις 16 Ιουλίου 2024, έφυγε από τη ζωή ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Θανάσης Τζιότζιος, σε ηλικία μόλις 18 ετών, ύστερα από