AEL FC - ΠΑΕ ΑΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολούθησε την ομάδα!

AEL FC

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ
1985/1988/2007

Επιστροφή στον κάμπο για την ΑΕΛ – Νταβέλης: “Να χαιρόμαστε γι’ αυτή την ήττα”

Γράφει ο Γιώργος Σιώχας

Μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια, η ΑΕΛ έχει επισκεφτεί ουκ ολίγες φορές και μοιάζει να είναι ως το δεύτερο σπίτι της, πέρα από την Λάρισα. Το “αντίο”, λοιπόν, δεν θα είναι οριστικό αφού στο εγγύς μέλλον φαίνεται δεδομένο πως θα ξαναδούμε την ομάδα εκεί…

Από χθες βράδυ το αγωνιστικό τμήμα πακετάρισε τα πράγματα και σήμερα το πρωί επέστρεψε στην βάση για το τελικό μοντάρισμα της ομάδας ενόψει Super League 2.

Την αποστολή δεν ακολούθησε ο δοκιμαζόμενος Ζερεμί, που επιστρέφει στην Γαλλία, καθώς δεν έπεισε το τεχνικό τιμ, με τον Κονγκολέζο αριστερό μπακ των Νέων της Μετς να αναζητά αλλού την συνέχεια της καριέρας του.

Τούρτα για να… γλυκαθούν

Η φιλική ήττα αντιμετωπίστηκε ως ένα σημαντικό αγωνιστικό δίδαγμα στο στρατόπεδο της ΑΕΛ, με τους “βυσσινί”, στο τελευταίο τους δείπνο στο Καρπενήσι, να κόβουν την καθιερωμένη τους τούρτα για να γλυκαθούν μετά το ματς με την Μύκονο.

Στο τραπέζι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης, όπου θέλησε να φτιάξει την ψυχολογία της ομάδας αναφέροντας πως είναι σίγουρος μέσα του πως θα υπάρξει αντίδραση και πως είναι καλό αυτό που συνέβη σε φιλικό παιχνίδι προκειμένου να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Νταβέλης: “Δεν πτοούμαστε”

Ο κ. Νταβέλης προκειμένου να ανορθώσει την ψυχολογία του αγωνιστικού τμήματος από την φιλική ήττα από την Μύκονο έκανε πρώτα ερώτηση σε όλους τους παρευρισκόμενους. “Για ποιόν λόγο πρέπει να χαιρόμαστε σήμερα;” Αφού κάνεις δεν απάντησε, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ τόνισε πως ο λόγος είναι πως βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Έπρεπε να βάλουμε και μια ήττα στο πρόγραμμα μας. Το πιστεύω αυτό. Θα είναι ευεργετική για την συνέχεια. Θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για να βγάλει το τεχνικό τιμ τα συμπεράσματα του για την συνέχεια. Δεν πτοούμαστε από μια ήττα. Συνεχίζουμε δυναμικά. Είμαι πεπεισμένος πως ο καθένας από εσάς θα καταβάλει την δική του προσπάθεια για να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα”. Στο τέλος της τοποθέτησης κόπηκε και η σχετική τούρτα με το έμβλημα της ομάδας στο κέντρο αυτής.

Την τιμητική του ο Κοσονού

Την τιμητική του στο τραπέζι του δείπνου του ξενοδοχείου είχε και ο δοκιμαζόμενος Αχμέτ Κοσόνου Ουαταρά. Ο αριστερός μπακ από την Ακτή ελεφαντοστού κλήθηκε να καθίσει δίπλα στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ, με τον κ. Νταβέλη να ρωτά την ομάδα για τις εντυπώσεις έχει αποκομίσει για τον συγκεκριμένο παίκτη ως χαρακτήρα. Οι παίκτες της ομάδας ανέφεραν εγκωμιαστικά σχόλια για τον Κοσονού, που όλο αυτό το διάστημα εγκλιματίστηκε αρκετά γρήγορα στον σύλλογο. “Πιστεύω πως θα μας βοηθήσεις να πάρουμε το πρωτάθλημα”, είπε στον δοκιμαζόμενο παίκτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ και το πρόσωπο του άστραψε από χαρά. Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο ποδοσφαιριστής δείχνει να είναι πολύ κοντά στο να αποκτηθεί από την ΑΕΛ και μάλλον θα πρέπει να θεωρούμε πως το τυπικό σκέλος απομένει για να τελειώσει αυτή η υπόθεση.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Τελευταία Νέα

Αγωνιστικά

Μatch Report: ΑΕΛ – Μακεδονικός 1-1

Η ΑΕΛ παίζοντας τελευταία φορά στη σεζόν εντός έδρας, κλείνοντας και τα playoffs αφού έχει ρεπό στην τελευταία 10η αγωνιστική, ήρθε ισόπαλη 1-1 με

Νέα / Ανακοινώσεις

Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΛ – Μακεδονικός

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι διατίθενται εισιτήρια ημέρας του εντός έδρας αγώνα με τoν Μακεδονικό για την 9η αγωνιστική των Playoffs της SL2 (Τετάρτη 15/5/24,

Αγωνιστικά

SL2 K19: Ιωνικός – ΑΕΛ 1-0

Η ΑΕΛ Κ19 μετά την πρώτη θέση στον όμιλό της βρέθηκε σήμερα στο Final4 της SL2 K19 με αντίπαλο το αντίστοιχο τμήμα του Ιωνικού