AEL FC - ΠΑΕ ΑΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολούθησε την ομάδα!

AEL FC Novibet

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ
1985/1988/2007

Ομάδες Νέων: Players of September

Με πρωτοβουλία του Τεχνικού Διευθυντή των ομάδων Νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ και προπονητή της Κ15, Θοδωρή Ελευθεριάδη και μετά από συνεργασία του με τους προπονητές και τους γυμναστές όλων των τμημάτων (Κ19, Κ17, Κ15), αποφασίσθηκε η ανάδειξη και επιβράβευση των κορυφαίων παικτών κάθε μήνα.

Κριτήρια είναι φυσικά εκτός από την αγωνιστική απόδοση, οι επιδόσεις στη διάρκεια των προπονήσεων και η εν γένει συμπεριφορά των παικτών.

Για τον μήνα Σεπτέμβριο λοιπόν (Players of September) επιβραβεύθηκαν αντίστοιχα οι ποδοσφαιριστές Β.Αρσένης, Κ.Μπέης και Χ.Αγοραστός και το χάρηκαν ιδιαίτερα μαζί με τους συμπαίκτες τους, την τεχνική ηγεσία και το προσωπικό των Τμημάτων Υποδομής.

 

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Τελευταία Νέα

Νέα / Ανακοινώσεις

19 χρόνια από το 3ο μας αστέρι!

Πέρασαν 19 χρόνια σαν σήμερα 5/5/2007 που η ΑΕΛ κατέκτησε το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας της με το 2-1 επί του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ήταν μια

Αγωνιστικά

Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Astera Aktor

Η ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της 7ης Αγωνιστικής των Play Outs της Stoiximan Super League με αντίπαλο τον Astera Aktor στο AEL FC