AEL FC - ΠΑΕ ΑΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολούθησε την ομάδα!

AEL FC

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ
1985/1988/2007

Χρήστος Τσιακίρης και Γιώργος Γουνελάς στο τεχνικό team

Οι Χρήστος Τσιακίρης και Γιώργος Γουνελάς, είναι τα δύο πρόσωπα που φέρνει μαζί του στην ομάδα ο νέος προπονητής μας, Γιάννης Ταουσιάνης.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Ο Χρήστος Τσιακίρης είναι 33 ετών, κατάγεται από την Δράμα και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Φυσικής Κατάστασης. Έχει εργαστεί ως προπονητής φυσικής κατάστασης και βοηθός στην Π.Α.Ε Πανθρακικός (Κ19) για 3 χρόνια, καθώς επίσης και στην Π.Α.Ε Δόξα Δράμας για 2 χρόνια, πριν ακολουθήσει τον Γιάννη Ταουσιάνη ως βοηθός σε Εργοτέλη (2019-21) και Λεβαδειακό (2021-22). Παράλληλα ως προπονητής εργάστηκε σε ομάδες της Α’ κατηγορίας Δράμας, στην Α.Ε. Αμπελοκήπων και στην Δόξα Πετρούσας. Μιλάει δυο ξένες γλώσσες, Ισπανικά και Αγγλικά.
  • Ο Γιώργος Γουνελάς γεννήθηκε το 1989 στην Καβάλα, είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, με μεταπτυχιακό τίτλο. Αν και στα 18 του υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ως ποδοσφαιριστής και υπηρετώντας ακολούθως τον χώρο και ως προπονητής ακαδημιών, με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ενεπλάκη επί μια 6ετία στον ΑΟΚ, όπου διετέλεσε προπονητής φυσικής κατάστασης. Εκεί πρωτοσυνάντησε και τον Γιάννη Ταουσιάνη, τον οποίο ακολούθησε σε Εργοτέλη και Λεβαδειακό κατά την προηγούμενη τριετία. Είναι επίσης εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Καβάλας.

Στο τεχνικό team της ΠΑΕ ΑΕΛ παραμένουν οι κ.κ. Βεργώνης, Τσενάμο και Γιάννης Παπαϊωάννου, ενώ αποχωρεί ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Χρήστος Καρυδόπουλος, τον οποίο ευχαριστούμε για την συνεργασία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προσωπικής και επαγγελματικής του διαδρομής.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Τελευταία Νέα

Αγωνιστικά

Match Report: ΑΕΛ – ΑΕΚ Β’ 3-0

Επιτέλους νίκη στα playoffs για την ΑΕΛ, με ικανοποιητική εμφάνιση και σκορ 3-0 επί της ΑΕΚ Β’, αποφεύγοντας μοιραία λάθη κι έχοντας σωστή πίεση