AEL FC - ΠΑΕ ΑΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολούθησε την ομάδα!

AEL FC

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ
1985/1988/2007

Δυνατά φιλικά τεστ με ΑΕΚ στα Σπάτα για Κ15 και Κ17

Γεύση από τη δυναμικότητα των υπολογίσιμων ομάδων των ομίλων του νότου πήραν σήμερα οι ομάδες Κ15 και Κ17 της ΑΕΛ, καθώς η πλώρη που έχουν χαράξει στα οικεία πρωταθλήματα της SL1 για συμμετοχή στα play off, επέβαλε κατά μια έννοια να βιώσουν κι αυτή την εμπειρία.

Έτσι, οι αποστολές των δύο ομάδων, εκμεταλλευόμενες τη διακοπή των επίσημων υποχρεώσεών τους μετέβησαν αυθημερόν στα Σπάτα, όπου φιλοξενήθηκαν σε φιλικούς αγώνες από τα αντίστοιχα ηλικιακά συγκροτήματα της ΑΕΚ, με τον Αγωνιστικό Διευθυντή των Ομάδων Νέων της «Ένωσης» και αγαπημένο παιδί της «βυσσινί» κερκίδας από το πέρασμά του με τη φανέλα της ΑΕΛ, Ηλία Κυριακίδη, να έχει – ως τεχνικός προϊστάμενος – το πρόσταγμα ως  προς την άρτια φιλοξενία.

Για όλα φυσικά είχε φροντίσει εκ προοιμίου ως διοικητικός υπεύθυνος των ομάδων Νέων της ΑΕΚ και ο γνωστός από την θητεία του ως ποδοσφαιριστής της ομάδας, Νίκος Γεωργέας.

Ένα κι ένα

Αναφορικά μ’ αυτά καθ’ αυτά τα αγωνιστικά τεστ, κρίθηκαν απολύτως επιτυχημένα, καθώς η Κ15 γυρίζει στη Λάρισα νικήτρια με 1-0, γεγονός που πανηγυρίστηκε δεόντως από ποδοσφαιριστές και συνοδούς, ενώ η Κ17 ηττήθηκε δύσκολα 2-1, δεχόμενη γκολ λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Η ουσία φυσικά είναι πως παρότι και τα δύο συγκεκριμένα τμήματα της ΑΕΛ είναι ουσιαστικά νεοσύστατα, παρουσιάζονται σταθερά σε πλήρως ανταγωνιστικό επίπεδο, με τους μικρότερους μάλιστα, που είναι εκ βάθρων νέα ομάδα, να καταφέρνουν για μια ακόμη φορά να κλέψουν την παράσταση και με το τελικό αποτέλεσμα.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι και τα δύο συγκροτήματα είναι αήττητα στον όμιλό τους, γεγονός που προφανώς μόνο τυχαίο δεν είναι…

Με σκόρερ τον Όντο

Νικηφόρα ήταν λοιπόν η πρώτη χρονικά αναμέτρηση της Κ15, που διατηρώντας πλήρως τον έλεγχο, κατάφερε στο 45’ να πετύχει το νικητήριο γκολ με τον Όντο.

Για το συγκρότημα του Θοδωρή Ελευθεριάδη αγωνίστηκαν αρχικά ο Σπανός κάτω από τα γκολπόστ, δεξιά στην άμυνα ο Μπαργιώτας κι αριστερά ο  Νταφούλης, οι Αβραμούλης και  Αλμπάνης ήταν τα δύο στόπερ, στη μεσαία γραμμή οι Λυγούρας, Τσακνάκης Μιχάλης και Μπασδέκης και στην επίθεση οι Αγοραστός, Όντος και Καραγιάννης.

Έπαιξαν επίσης οι Γουγουλιάς, Γάτος, Μπακογιάννης, Πατσώνης, Γιαννούσης και Αναστασίου.

Στην εκπνοή…

Αναφορικά με την Κ17, που όπως  προείπαμε σκόραρε με πέναλτι του Τζιότζιου ανοίγοντας το σκορ, ισοφαρίστηκε τρία λεπτά μετά, με συνέπεια το ημίχρονο να λήξει ισόπαλο.

Πριν ανοίξει καν το σκορ χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες και για άλλα τέρματα από τους Κουκουράβα και Μπέη, ενώ στην επανάληψη, ο Μπαρούτας έπιασε πέναλτι στο 85’ αλλά η πίεση των γηπεδούχων απέφερε στο 87’ το νικητήριο τέρμα τους.

Ο Γιάννης Σιάρκος χρησιμοποίησε απ’ την πλευρά του στο αρχικό σχήμα τους Κοβούσογλου, Ντιντή, Γκρόζο, Νικολακούλη, Γκατζιά, Τσούτσο, Μπέη, Πολύζο, Τζιότζιο, Νίτσο και Κουκουράβα, για να πραγματοποιηθούν ως το 60’ όλες οι αλλαγές και να αγωνιστούν επίσης οι Μπαρούτας, Μπαντραλέξης, Μπέζας, Τσιάρας, Καλαθάς, Ρίζος, Γραββάνης, Μπρισίμης, Διμηνίκος και Ντελόπουλος.

Άριστες εντυπώσεις

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα στελέχη και οι παίκτες της λαρισινής αποστολής έμειναν εκτός από ενθουσιασμένοι για την φιλοξενία, κάτι το οποίο επισημάναμε εξ αρχής, μεταφέροντας εν προκειμένω και τις ευχαριστίες της ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά και από την ποιότητα του Αθλητικού Κέντρου της ΑΕΚ στα Σπάτα, όπου γίνεται και όλη η δουλειά σε επίπεδο Νέων.

Αν μη τι άλλο, ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί δεδομένων των συνθηκών που έχει παραλάβει και προσπαθεί να αντιμετωπίσει η ΠΑΕ ΑΕΛ, πόσο μεγάλος είναι ο αγώνας διοίκησης, στελεχών, προπονητών και παικτών, προκειμένου οι ομάδες Νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ να μπορούν από φέτος να παρουσιάζουν αυτή την εικόνα.

Τα παιδιά της Κ15 πανηγυρίζουν για τη νίκη τους…

Ο Ηλίας Κυριακίδης με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Γιώργο Μπασδέκη και το λάβαρο της ομάδας μας

Οι δύο προπονητές μας, Θοδωρής Ελευθεριάδης και Γιάννης Σιάρκος, παρακολουθούν…

 

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Τελευταία Νέα

Αγωνιστικά

Μatch Report: ΑΕΛ – Μακεδονικός 1-1

Η ΑΕΛ παίζοντας τελευταία φορά στη σεζόν εντός έδρας, κλείνοντας και τα playoffs αφού έχει ρεπό στην τελευταία 10η αγωνιστική, ήρθε ισόπαλη 1-1 με

Νέα / Ανακοινώσεις

Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΛ – Μακεδονικός

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι διατίθενται εισιτήρια ημέρας του εντός έδρας αγώνα με τoν Μακεδονικό για την 9η αγωνιστική των Playoffs της SL2 (Τετάρτη 15/5/24,

Αγωνιστικά

SL2 K19: Ιωνικός – ΑΕΛ 1-0

Η ΑΕΛ Κ19 μετά την πρώτη θέση στον όμιλό της βρέθηκε σήμερα στο Final4 της SL2 K19 με αντίπαλο το αντίστοιχο τμήμα του Ιωνικού