AEL FC - ΠΑΕ ΑΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολούθησε την ομάδα!

AEL FC Novibet

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ
1985/1988/2007

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Αλαζονείας ούτις εκφεύγει δίκην…»!

Αναφορικά με την χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσεραϊκός, η ΠΑΕ-ΑΕΛ δηλώνει τα ακόλουθα:

«Ουδεμία έκπληξη μας προκαλεί η αλαζονική ανακοίνωση της ΠΑΕ των Σερρών για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που θα ζήλευε και ο μάστορας των θρίλερ, Χίτσκοκ, στη χρυσή εποχή του….Χόλιγουντ!

Ουδείς εξάλλου αμφισβητεί τη δεινότητα σας να κερδίζετε διψήφιο αριθμό πέναλτι μέχρι στιγμής και να σκοράρετε κατά προτίμηση μετά το 90’.

Είναι αληθές το γεγονός ότι σπαταλάτε ποικιλοτρόπως ασύλληπτα πoσά για το επίπεδο της SL2, στον διακαή πόθο σας να γίνετε μεγάλη ομάδα. Είναι γνωστό επίσης ότι τα «εύκολα» χρήματα σπαταλώνται εξίσου εύκολα…

Στο ροζ σύννεφο της αλαζονείας σας, όμως, έχετε υποτιμήσει ότι το πρωτάθλημα έχει άλλες 17 αγωνιστικές και ότι κάποιοι από εσάς ελέγχεστε προ πολλού για το οικονομικό «θαύμα» των Σερρών!

Και επειδή πιστεύετε ότι είστε η εξέχουσα ομάδα, ανεξάρτητα από τη σημερινή σας βαθμολογική θέση, καθώς και εκείνη στην οποία θα βρίσκεστε στην 8η αγωνιστική του δεύτερου γύρου, η ΑΕΛ θα σας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες για να διδάξει σε όλη την ανιστόρητη παρέα σας, τι σημαίνει πραγματική ομάδα ποδοσφαιριστών και όχι αγέλη παραγόντων μισθοφόρων.

Κατά τα λοιπά σας υπενθυμίζουμε: Αλαζονείας ούτις εκφεύγει δίκην…!»

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Τελευταία Νέα

Νέα / Ανακοινώσεις

Επίσκεψη στο 42ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας

Νωρίς το πρωί σήμερα Τρίτη 14/10/25 αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και στελεχών της ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet βρέθηκε στο 42ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας ανταποκρινόμενη σε πρόσκληση της

Νέα / Ανακοινώσεις

Υπογραφές ΑΕΛ: 1964

Αγαπητές φίλες και φίλοι της ΑΕΛ Novibet, μέσα στις πρώτες 24ώρες της διαδικτυακής ψηφοφορίας για την επιστροφή του AEL FC Arena στους πραγματικούς του