AEL FC - ΠΑΕ ΑΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολούθησε την ομάδα!

AEL FC

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ
1985/1988/2007

“Fair Play” στο 14ο Γυμνάσιο Λάρισας

Απτόητη συνεχίζει η ΠΑΕ ΑΕΛ την εφαρμογή του Εκπαιδευτικού Προγράμματός της με τον τίτλο «Fair Play σε όλα τα επίπεδα της ζωής», στο πλαίσιο του οποίου αντιπροσωπεία της βρέθηκε σήμερα και στο 14ο Γυμνάσιο Λάρισας.

Η δράση έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου, όπου ποδοσφαιριστές και στελέχη συνομίλησαν με τους μαθητές, αναπτύσσοντας έναν εξαιρετικά ώριμο και ουσιαστικό διάλογο για ζητήματα όπως το ευ αγωνίζεσθαι μέσα κι έξω απ’ τους αγωνιστικούς χώρους και κυρίως, στην καθημερινή ζωή.

Αναφορικά με τις ερωτήσεις των παιδιών, στην προκειμένη περίπτωση αφορούσαν κυρίως στις θετικές και αρνητικές πτυχές, τις όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές της διαδρομής ενός ποδοσφαιριστή από το ξεκίνημα της ενασχόλησής του με το άθλημα έως και την αρχική δικαίωση με την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου.

Στο 14ο Γυμνάσιο για λογαριασμό της ΑΕΛ βρέθηκαν ο γυμναστής φυσικής κατάστασης, Γιώργος Γουνελάς και οι ποδοσφαιριστές Μαξίμ Μαξιμένκο, Νίκος Γκοτζαμανίδης, Κυριάκος Ζησούλης και Νίκος Βλιώρας, συνοδευόμενοι από τα στελέχη της ομάδας Δήμητρα Βασιλάκου, η οποία είναι και υπεύθυνη των προγραμμάτων ανάπτυξης της ΠΑΕ, Αποστόλη Νταϊλιάνη και Χρήστο Τσούμαρη.

Μαζί τους, δίπλα στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, κλήθηκαν να καθίσουν και οι Ασημάκης Πατσώνης, Χρήστος Σπανός και Γιώργος Λυγούρας, μαθητές του σχολείου και ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ15 της ΠΑΕ, όπως και ο Γιώργος Μετιάζης από την Κ16 της Ακαδημίας της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, καθώς και η συμμαθήτριά τους, Φένια, που έχοντας καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, κλήθηκε να βοηθήσει τον Μαξιμένκο να συμμετάσχει ισότιμα στην διαδικασία του διαλόγου.

Ωστόσο, ο Ουκρανός έκλεψε την παράσταση μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια στα ελληνικά, γεγονός που ενθουσίασε τα παιδιά που τον καταχειροκρότησαν.

Με το πέρας της προβλεπόμενης διδακτικής ώρας και πριν οι ποδοσφαιριστές αναχωρήσουν για προπόνηση, κάλεσαν όπως πάντα μαθητές και καθηγητές να τους συμπαραστέκονται κάθε αγωνιστική στο γήπεδο και φυσικά, δέχθηκαν με χαρά να ανταλλάξουν κατ’ ιδίαν απόψεις και να υπογράψουν αυτόγραφα.

Αυτό το υπέροχο ταξίδι προσφοράς και εμπειριών συνεχίζεται για όλους, ομάδα, μαθητές και καθηγητές, γεγονός για το οποίο η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά εν προκειμένω την διεύθυνση του 14ου Γυμνασίου Λάρισας και προσωπικά την διευθύντρια κ. Αργυρώ Καραγκούνη, καθώς και τον σύλλογο των διδασκόντων του σχολείου για την εμπιστοσύνη και την άψογη φιλοξενία.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΕΔΩ

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Τελευταία Νέα

Αγωνιστικά

SL2 K19: AEΛ – Λεβαδειακός 1-1

Με ισοπαλία 1-1 εντός έδρας συνέχισε στο πρωτάθλημα της SL2 η ΑΕΛ Κ19 με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Οι βυσσινί ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος

Αγωνιστικά

SL K17: ΑΕΛ – Παναιτωλικός 4-0

Oι βυσσινί του Κώστα Νεμπεγλέρα και του Γιάννη Βασιλείου πέτυχαν σημαντική νίκη 4-0 ξεκινώντας το παιχνίδι δυνατά με πίεση ψηλά. Η ΑΕΛ Κ17 είχε

Uncategorized

Match Report: Μακεδονικός – ΑΕΛ 3-2

Σε ένα απόγευμα που ξεκίνησε καλά με δύο όμορφα γκολ του Κώστα Παπαγεωργίου στο 5′ και στο 15′ η ΑΕΛ άφησε να εξελιχθεί ένα

Αγωνιστικά

SL2 K19: Αναγέννηση Κ. – ΑΕΛ 1-2

Μια ακόμα νίκη πέτυχε η ΑΕΛ Κ19 στο πρωτάθλημα νέων της SL2 με 1-2 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας εκτός έδρας για την 8η αγωνιστική

Αγωνιστικά

SL K17: ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0

Mια εξαιρετική εμφάνιση για άλλη μια φορά σε ένα ζεστό μεσημέρι για την ΑΕΛ Κ17 που νίκησε και τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0 στο