AEL FC - ΠΑΕ ΑΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολούθησε την ομάδα!

AEL FC Novibet

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ
1985/1988/2007

Προπόνηση υψηλής έντασης

Ανεβάζει ρυθμούς το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας, που συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της betsson Super League 2 το Σάββατο (17/6, 17.00) κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου στο στάδιο Αλκαζάρ.

Το πρωί της Τετάρτης στο προπονητήριο των Δένδρων, παίκτες και προπονητικό επιτελείο ανέβασαν ένταση, ενώ το πρόγραμμα περιείχε αγωνιστικά παιχνίδια και ασκήσεις τακτικής.

Σ’ αυτό δεν συμμετείχαν οι τραυματίες Θεοδωρόπουλος και Βλιώρας, ενώ μικροενοχλήσεις αισθάνθηκε ο Γκοτζαμανίδης, όπου και προφυλάχθηκε.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί αύριο το πρωί (15/6), με προπόνηση στο προπονητήριο των Δένδρων.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Τελευταία Νέα

Αγωνιστικά

Νέος προπονητής της ΑΕΛ Novibet ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος (όλο το τεχνικό team)

Η ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος κλείνοντας την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής (1991-2008) ξεκίνησε να

Νέα / Ανακοινώσεις

ΑΕΛ Novibet και ERIMA μαζί στη νέα εποχή!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την έναρξη συνεργασίας με την ERIMA η οποία θα ντύνει επίσημα τους ποδοσφαιριστές μας την σεζόν