AEL FC - ΠΑΕ ΑΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολούθησε την ομάδα!

AEL FC

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ
1985/1988/2007

Δεύτερο δείγμα άκρως θετικό, νίκη και συνεχίζει η ΑΕΛ!

Νικηφόρο και με καλά δείγματα γραφής ήταν το πρώτο φιλικό της ΑΕΛ στο Καρπενήσι, η οποία κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 του Παναθηναϊκού Β’. Oγκμπόε και Πεντρόσο οι σκόρερ της ομάδας του Παναγιώτη Γκουτσίδη που παρουσίασαν άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία κατά διαστήματα στο ματς, ο Λιούμης είχε ισοφαρίσει για τον Παναθηναϊκό Β’. Παρά την κούραση οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ έδειξαν διάθεση και έβγαλαν ωραίους συνδυασμούς. Σε κάθε περίπτωση ήταν μία εμφάνιση που άφησε υποσχέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αναμέτρηση παρευρέθηκε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ Μανώλης Πατράλης που άμεσα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας. Στο παιχνίδι επίσης βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης και ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Νταβέλης.

Το ματς

H συγκεκριμένη αναμέτρηση, αποτέλεσε το δεύτερο φιλικό της ΑΕΛ, η οποία είχε απέναντί της έναν υπολογίσιμο αντίπαλο από την ίδια κατηγορία. Στο πρώτο μέρος, οι “βυσσινί” ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη να παρατάσσει την ομάδα με διάταξη 4-2-3-1, ένα σχήμα το οποίο γινόταν αρκετά ευέλικτο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με τους ποδοσφαιριστές να δοκιμάζουν να αλλάζουν θέσεις όσο η αναμέτρηση παιζόταν.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Γκουτσίδη, θέλησαν να πιέσουν ψηλά και να δυσκολέψουν την κυκλοφορία του αντιπάλου τους. Αυτό συνέβη με τους “πράσινους” να δυσκολεύονται να βρουν διαθέσιμους χώρους και την ΑΕΛ να «κλέβει» μπάλες. Αυτό αποτελεί ένα δείγμα της φιλοσοφίας που θέλει να περάσει ο Παναγιώτης Γκουτσίδης για την φετινή ΑΕΛ.

Οι “βυσσινί” κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 10ο λεπτό, Συγκεκριμένα, ο Οτορμίν πέρασε ωραία κάθετη πάσα προς τον Ογκμπόε με τον δεύτερο να υποδέχεται ωραία την μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ να κερδίζει τον εξερχόμενο Λίλο γράφοντας το 1-0.

Από εκεί και πέρα δεν συνέβη κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία μέχρι το διπλό σφύριγμα του πρώτου μέρους πέρα από την φάση του 22ου λεπτού όταν έπειτα από αδράνεια στην άμυνα της ΑΕΛ η μπάλα έφτασε στον Φουρτάδο, με την άμυνα των “βυσσινί” να λειτουργεί καλά σε δεύτερο χρόνο και να αναχαιτίζει την προσπάθεια του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμη περισσότερο. Οι δυο προπονητές έδωσαν ευκαιρίες και χρόνο σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεσή τους. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βρει τέρμα ισοφάρισης στο 54′ όταν ο Κυριόπουλος έκανε την σέντρα με τον Λιούμη να γράφει από κοντά το 1-1.

Μετέπειτα, η ΑΕΛ προσπάθησε να βρει το τέρμα που θα της έδινε την νίκη και επιχείρησε να κυκλοφορήσει πιο ορθολογικά την μπάλα.

Στο 73′ ο Μιλτιάδης δοκίμασε να σουτάρει με τον Σουρδή να απομακρύνει την μπάλα. Το 2-1 ήρθε το 77ο λεπτό όταν ο Μαυρίας με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Πεντρόσο που αρχικά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά στο βάθος της εστίας δίνοντας το προβάδισμα στην ΑΕΛ. Aυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με την ΑΕΛ να ξεκινάει με το “δεξί” τις φιλικές της αναμετρήσεις στο Καρπενήσι.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης)

Ενδεκάδα Α’ μέρους: Βενετικίδης (31′ Σουλούκος), Καλουτσικίδης (31′ Παπαγεωργίου Θ.), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Παπαγεωργίου Κ., Οτορμίν, Κοσσονού, Νίνο, Ογκμπόε.

Στο δεύτερο μέρος για την ΑΕΛ αγωνίστηκαν επίσης οι: Αντωνόπουλος, Σάρατε, Παπαγεωργίου Θ., Μαξιμένκο, Γιανναράκης, Αντράντα, Μιλτιάδης, Μαυριάς, Θωμαΐδης, Παπαδόπουλος, Πεντρόσο, Ρούσης, Νινίκας, Ζησούλης, Παρασκευάς.

Παναθηναϊκός Β’ (Σωτήρης Αντωνίου)

Ενδεκάδα Α’ μέρους: Λίλο, Φικάι, Προδρομήτης, Τουρκοχωρίτης, Μαρτίνης, Καραμπάς, Κρυπαράκος, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Φουρτάδο, Λιούμης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Καρακασίδης, Σουρδής, Πιτσώτης, Νταμπίζας, Τσέβας, Λαμψίας, Βολάκης, Βουτσάς, Μαντσίνι, Φρόκου, Κυριόπουλος, Καλοσκάμης, Συμεωνίδης, Χατζηιωάννου.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Τελευταία Νέα

Αγωνιστικά

Μatch Report: ΑΕΛ – Μακεδονικός 1-1

Η ΑΕΛ παίζοντας τελευταία φορά στη σεζόν εντός έδρας, κλείνοντας και τα playoffs αφού έχει ρεπό στην τελευταία 10η αγωνιστική, ήρθε ισόπαλη 1-1 με

Νέα / Ανακοινώσεις

Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΛ – Μακεδονικός

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι διατίθενται εισιτήρια ημέρας του εντός έδρας αγώνα με τoν Μακεδονικό για την 9η αγωνιστική των Playoffs της SL2 (Τετάρτη 15/5/24,

Αγωνιστικά

SL2 K19: Ιωνικός – ΑΕΛ 1-0

Η ΑΕΛ Κ19 μετά την πρώτη θέση στον όμιλό της βρέθηκε σήμερα στο Final4 της SL2 K19 με αντίπαλο το αντίστοιχο τμήμα του Ιωνικού