AEL FC - ΠΑΕ ΑΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολούθησε την ομάδα!

AEL FC

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ
1985/1988/2007

Πολλές υποσχέσεις μοίρασε το Αργεντίνικο ταπεραμέντο!

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή (11/8) Συνέντευξη Τύπου, στον 2o όροφο του Επιμελητηρίου Λάρισας για την παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Τομπίας Ζοέλ Σάρατε, καθώς και του Λούκα Χαβιέρ Αντράντα που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΑΕΛ για έναν ακόμη χρόνο. Τέλος στην αίθουσα βρέθηκε και ο  τρίτος Αργεντινός της ομάδας Φαμπρίτσιο Πεντρόσο.

Παράλληλα, ειδήσεις δόθηκαν και για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, αλλά και τον προγραμματισμό με τα φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι δύο παίκτες τοποθετήθηκαν δίνοντας το “στίγμα” τους για τη νέα χρονιά. Αξίζει επιπλέον να αναφέρουμε ότι οι ποδοσφαιριστές έφτασαν σήμερα το μεσημέρι στην χώρα μας και εν συνεχεία στη Λάρισα, για να παρουσιαστούν και να ενταχθούν στην προετοιμασία με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, οι οποίοι συνεχίζουν την δουλειά ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Την παρουσίαση ανέλαβε η κ. Δήμητρα Βασιλάκου, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και προγραμμάτων ανάπτυξης, καθώς και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Παράλληλα, την δική τους παρουσία έδωσαν ο α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ιωάννης Νταβέλης, που υποδέχθηκε τα νέα αποκτήματα. Αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την επιστροφή της ομάδας στο AEL FC ARENA. «Είναι επίτευγμα που θα μετουσιωθεί με τις ευεργετικές του παρενέργειες στις επόμενες γενιές», σημείωσε.

Επίσης στο πάνελ ήταν ο προπονητής της ομάδας κ. Παναγιώτης Γκουτσίδης, καθώς και ο Γενικός Αρχηγός και Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας κ. Θωμάς Κυπαρίσσης.

Πριν από την έναρξη της Συνέντευξης Τύπου, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από επίθεση οπαδών της Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Η ΑΕΛ θα συνεχίσει την μεταγραφική της ενίσχυση, με τον κ. Θωμά Κυπαρίσση να αναφέρει πως συνεχίζονται οι συζητήσεις με παίκτες, ενώ η ομάδα θέλει να φέρει ακόμα δύο ποδοσφαιριστές με στόχο να είναι έτοιμη έως τις 20 Αυγούστου. Οι θέσεις όπου η ομάδα κινείται, είναι αυτές του επιθετικού κι ενός μέσου.

Σε ερώτηση σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΛ, τόνισε πως οι διαβεβαιώσεις είναι για 24 Σεπτεμβρίου και έτσι «κινείται» και ο προγραμματισμός των «βυσσινί».

Από την πλευρά του, ο κ. Παναγιώτης Γκουτσίδης αναφέρθηκε στην αβεβαιότητα που υπάρχει κάθε χρονιά. «Έχουμε τις διαβεβαιώσεις ότι δεν αλλάζει η ημερομηνία, αλλά βρισκόμαστε στην Ελλάδα», ενώ σχετικά με τα φιλικά οι ΑΕΛ έχει προγραμματίσει αναμετρήσεις έως και τις 9 Σεπτεμβρίου.

Τα φιλικά

13 Αυγούστου – ΑΕ Κιλελέρ (Αλκαζάρ)

22 Αυγούστου – ΠΑΟ Β’ (Καρπενήσι)

25 ή 26 Αυγούστου – Χανιά (Καρπενήσι)

9 Σεπτεμβρίου – Λαμία (Στη Λάρισα)

ΤΟΜΠΙΑΣ ΖΟΕΛ ΣΑΡΑΤΕ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού Τομπίας Ζοέλ Σάρατε. Είναι γεννημένος στις 7 Ιουλίου του 2000 με ύψος 1.78 εκατοστά. Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ηλικία επτά ετών από την Βέλεζ Σάρσφιλντ, ενώ μετά από πετυχημένες χρονιές με πολλά γκολ σε επίπεδο Ακαδημιών, το 2020 προήχθη στην πρώτη ομάδα. Στις 5 Οκτωβρίου του 2020 ανακοινώθηκε από την Πορτογαλική Φαμαλικάο ως δανεικός. Το 2021 μετέβη και πάλι με τη μορφή δανεισμού στην Αργεντινή και την Ντεπορτίβο Μορόν όπου σημείωσε 32 συμμετοχές και 9 γκολ. Το 2022 αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στην Κοκίμπο Ουνίδο, σύλλογο που εδρεύει στην Χιλή και επέστρεψε ξανά στην Ντεπορτίβο Μορόν, όπου σημείωσε 14 συμμετοχές και ένα γκολ. Τέλος το 2023 μετακόμισε στην Άρσεναλ ντε Σαραντί, όπου και παρέμεινε μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο, για να συνεχίσει στην ομάδα του την Βέλεζ Σάρσφιλντ καταγράφοντας συμμετοχές μέχρι πριν λίγες εβδομάδες.

Η δήλωσή του

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ΑΕΛ. Έμαθα για την ιστορία της ομάδας και χαίρομαι που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ. Θα προσπαθήσω για μένα, για τους συμπαίκτες και την ομάδα, έτσι ώστε στο τέλος της χρονιάς να έρθει η άνοδος».

ΛΟΥΚΑ ΧΑΒΙΕΡ ΑΝΤΡΑΝΤΑ

Ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το άλογο στο στήθος. Η ομάδα μας έφτασε σε συμφωνία με την Ρασίνγκ Κλουμπ, για την ανανέωση του δανεισμού του για ακόμη μία χρονιά.

Η δήλωσή του

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στη Λάρισα και μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ για δεύτερη φορά στην ομάδα. Ήταν και δική μου επιθυμία να επιστρέψω. Ανυπομονώ να επιστρέψω στις προπονήσεις και να αρχίσει το πρωτάθλημα, έχοντας σαν μοναδικό στόχο την άνοδο».

*Σύσσωμη η ΠΑΕ ΑΕΛ τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με το άλογο στο στήθος. Στόχος όλων είναι και πρέπει να μυηθεί, ο κοινός στόχος που θα μας βρει όλους χαρούμενους, στο φινάλε της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Τελευταία Νέα

Αγωνιστικά

Training Report

Χωρίς κάποιο σοβαρό πρόβλημα η ομάδα μας προπονείται για να είναι έτοιμη στο παιχνίδι της επόμενης 7ης αγωνιστικής playoffs SL2 με αντίπαλο την ΑΕΚ

Νέα / Ανακοινώσεις

Oι επιπτώσεις της οπαδικής βίας

Η ΠΑΕ ΑΕΛ επισυνάπτει προς το φίλαθλο κοινό της την απόφαση της διαρκούς επιτροπής αντιμετώπισης της βίας (Δ.Ε.Α.Β.), για την απαράδεκτη κίνηση μερίδας οπαδών

Νέα / Ανακοινώσεις

Μηδενική ανοχή σε κάθε μορφή βίας!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο, όλους όσους τόλμησαν να βιαιοπραγήσουν λεκτικά είτε σωματικά, εναντίον συμπολιτών μας ανεξαρτήτως γεωγραφικού προσδιορισμού και

Αγωνιστικά

Match Report: ΑΕΛ – Νίκη Βόλου 2-3

Η ΑΕΛ ηττήθηκε 2-3 εντός έδρας από τη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playoffs της SL2. Οι βυσσινί ξεκίνησαν με κυριαρχία

Αγωνιστικά

SL K17: ΠΑΟΚ – ΑΕΛ 4-3

Διεξήχθη η τελευταία αγωνιστική της SL K17 με το αντίστοιχο τμήμα υποδομής της ΑΕΛ να αντιμετωπίζει ως 2η στη βαθμολογία τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στην