AEL FC - ΠΑΕ ΑΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολούθησε την ομάδα!

AEL FC

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ
1985/1988/2007

Eπίσκεψη της ΠΑΕ ΑΕΛ στις εγκαταστάσεις της ALFA WOOD

Η ΠΑΕ ΑΕΛ πραγματοποίησε επίσκεψη στον όμιλο Alfa Wood Group και συγκεκριμένα στο στολίδι Showroom της εταιρίας στη BI.ΠΕ. Λάρισας με εκπροσώπους της ομάδας και στελέχη της διοίκησης.

Το logo του ομίλου Alfa Wood Group κοσμεί το σορτς της ΑΕΛ για την επετειακή μας περίοδο 2023-24. Πρόκειται για την ανανέωση και αναβάθμιση της συνεργασίας μεταξύ μας σε μια σχέση που διαρκεί πάνω από δύο δεκαετίες.

Μέσα σε ευχάριστο κλίμα συνομίλησαν για την φετινή αγωνιστική σεζόν, τις αναμενόμενες εκπληκτικές εμπειρίες που θα προσφέρουν στους φιλάθλους, οι άνθρωποι της ομάδας μας και τα στελέχη του ομίλου στο πλαίσιο της επίσκεψης που συνδυάστηκε με ξενάγηση και φωτογράφηση. Για την εταιρία ήταν στη συνάντηση ο κ. Στέλιος Αγοραστός και ο κ. Γιώργος Αδαμόπουλος, μέλη του Δ.Σ. και της διοίκησης ενώ για την ΠΑΕ ΑΕΛ ο προπονητής μας κ. Παύλος Δερμιτζάκης, οι αρχηγοί μας Παπαγεωργίου Θ., Πλέγας, Ηλιάδης, η υπεύθυνη προγραμμάτων ανάπτυξης – μέλος του Δ.Σ. κα Βασιλάκου και ο υπεύθυνος marketing κ. Νταϊλιάνης.

Παράλληλα το επιτελείο της ΑΕΛ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τον εκθεσιακό χώρο, την ποιότητα και την ευρεία γκάμα των προϊόντων που παράγει ο όμιλος. Η Alfa Wood Group επιβεβαιώνει τη στήριξή της και σφραγίζει τη συνεργασία της για άλλη μια χρονιά ως ΒRΟΝΖΕ SPONSOR της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Όπως σχολίασε και ο όμιλος σε σχετικό δελτίο τύπου..: «Η Alfa Wood Group και η ΑΕΛ διακρίνονται από το ίδιο πάθος και τις ίδιες αξίες: Καθημερινή προσπάθεια, ομαδικότητα, δυναμισμός για την κατάκτηση υψηλών στόχων και μεγάλων διακρίσεων. Καλή επιτυχία Βασίλισσά μας!».


Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Τελευταία Νέα

Αγωνιστικά

Μatch Report: ΑΕΛ – Μακεδονικός 1-1

Η ΑΕΛ παίζοντας τελευταία φορά στη σεζόν εντός έδρας, κλείνοντας και τα playoffs αφού έχει ρεπό στην τελευταία 10η αγωνιστική, ήρθε ισόπαλη 1-1 με

Νέα / Ανακοινώσεις

Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΛ – Μακεδονικός

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι διατίθενται εισιτήρια ημέρας του εντός έδρας αγώνα με τoν Μακεδονικό για την 9η αγωνιστική των Playoffs της SL2 (Τετάρτη 15/5/24,

Αγωνιστικά

SL2 K19: Ιωνικός – ΑΕΛ 1-0

Η ΑΕΛ Κ19 μετά την πρώτη θέση στον όμιλό της βρέθηκε σήμερα στο Final4 της SL2 K19 με αντίπαλο το αντίστοιχο τμήμα του Ιωνικού