AEL FC - ΠΑΕ ΑΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολούθησε την ομάδα!

AEL FC

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ
1985/1988/2007

Match Report: ΑΕΛ – Απόλλων Πόντου 3-0

Με τη φόρμα των τελευταίων αγωνιστικών και τις πειστικές εμφανίσεις η ομάδα μας δείχνει σταθερότητα και διάθεση για βελτίωση. Οι ποδοσφαιριστές πιστεύουν στο πλάνο του προπονητή και ο κ. Δερμιτζάκης, δηλώνει ευχαριστημένος κοιτώντας ευθέως τον στόχο, ζητά από τον κόσμο να στηρίξει πιο δυναμικά και ολόκληρος ο Νομός Λάρισας να κινητοποιηθεί, όπως η βυσσινί ιστορία έχει αποδείξει ότι μπορεί, να ωθήσει την ΑΕΛ ως 12ος παίκτης.

Η ΑΕΛ με ταχύτητα, ωραίες εμπνεύσεις και αποτελεσματικότητα νίκησε 3-0 τον Απόλλωνα Πόντου και πλησίασε τον Λεβαδειακό στην κορυφή της βαθμολογίας (-2) με τη λήξη του πρώτου γύρου. Οι Πόντιοι σπατάλησαν μεγάλη ευκαιρία στο 6ο λεπτό με τον Αμπούντου να εκτελεί πέναλτι και ο Σουλούκος να αποκρούει εντυπωσιακά ακόμα μια φορά την τρέχουσα χρονιά. Το ξεκίνημα ήταν νωθρό για την ομάδα μας και οι αντίπαλοι είχαν μια απρόσμενη κυριαρχία στο πρώτο 15λεπτο. Εκεί κάπου η μηχανή της δημιουργίας πήρε μπροστά και μέχρι το τέλος είδαμε πολλές φάσεις, πάθος και πλουραλισμό στην ανάπτυξη, στις τελικές επιλογές και στους πρωταγωνιστές. Ο Πεδρόσο σκόραρε δις (23′ και 37′) με όμορφα τελειώματα από ομαδικές προσπάθειες. Ο Κοσονού ήταν στους διακριθέντες με 2 ασίστ. Το 3-0 ήρθε με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους από τον Οτορμίν που ζητούσε το γκολ από καιρό και το έδειξε με τις αντιδράσεις του. Η ΑΕΛ έχασε σημαντικές ευκαιρίες μέχρι το τέλος και είχε 2 δοκάρια. Για ακόμη μια αγωνιστική όσοι ποδοσφαιριστές χρησιμοποιήθηκαν είχαν απόδοση σχεδόν άριστη με τον κόσμο να το αναγνωρίζει και να χειροκροτεί θερμά αρκετή ώρα μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Η βυσσινί αντεπίθεση προς την κορυφή του ομίλου συνεχίζεται και η επόμενη πρόκληση είναι εκτός έδρας με τον Καμπανιακό πριν την διακοπή των εορτών για να συνεχίσει εντός έδρας έπειτα με την αναμέτρηση ΑΕΛ-ΑΕΚ Β’.


Οι φάσεις του αγώνα:
6′ πέναλτι με τον Αμπουντού Νάσερ αποκρούει ο Σουλούκος
23′ Γκολ με κοντινό σουτ Πεδρόσο αφού προηγήθηκε απόκρουση του Κινάλη σε σουτ του Αντραντα
35′ ο Μαυριάς πασάρει και ο Πεδρόσο πλασάρει αλλά μπλοκάρει εύκολα ο Κινάλης
36′ κάθετη πάσα του Αντράντα, σουτ του Πεδρόσο αποκρούει ξανά ο τερματοφύλακας
37′ Γκολ για την ΑΕΛ μετά από ασίστ του Κοσονού και εύκολο τελείωμα του Πεδρόσο
40′ ο Οτορμίν πασάρει στον Κοσονού αλλά το σουτ που κάνει αποκρούει ο Κινάλης
47′ ο Κωστίκας σουτάρει αλλά αποκρούει ο Σουλούκος
48′ Γκολ του Οτορμίν με κοντινό σουτ μετά από νέα ασίστ του Κοσονού
49′ πάσα του Πεδρόσο στον Οτορμίν αλλά το σουτ καταλήγει άουτ
54′ σουτ του Πλέγα δεν βρίσκει την εστία
55′ σουτ του Μαυριά καταλήγει άστοχο
57 σουτ του Αμαραντίδη μπλοκάρει ο Σουλούκος
65′ εκτέλεση φάουλ του Κωστίκα, κεφαλιά του Πέλκα σώζει ο Σουλούκος
69′ σουτ του Νίνο που κοντράρει και τελικά μπλοκάρει ο Κινάλης
74′ σουτ του Καλουτσικίδη στο οριζόντιο δοκάρι και σουτ του Μαυριά στην επαναφορά άουτ
79′ σουτ του Μπλανκ κοντράρει και φεύγει κόρνερ
81′ σουτ του Νίνο φεύγει πάνω από τα δοκάρια
82′ πλασέ του Ογκμπόε αποκρούει ο τερματοφύλακας
90′ σουτ του Νίνο αποκρούει και πάλι ο Κινάλης
93′ σουτ του Κ. Παπαγεωργίου περνά άουτ


ΑΕΛ
(Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Ηλιάδης, Θ. Παπαγεωργίου, Καλουτσικίδης, Πλέγας (67′ Κ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός, Κοσονού (67′ Νίνο), Οτορμίν, Αντράντα (78΄Θωμαΐδης), Μαυριάς, Πεδρόσο (67′ Ογκμπόε).

Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Κάρδαρης, Ντιαλόσι (86′ λ.τ Μέτγκενμπεργκ), Αμαραντίδης (61′ λ.τ Ζαπουνίδης), Μουμίν (50′ λ.τ Ίννος), Αγκουάντο (46′ Κωστίκας), Αλμπάνης, Σάχολλι, Αμπούντου (46′ Πέλκας), Μπλανκ Καζάου.


*φωτογραφίες Κώστα Τσομάκου

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Τελευταία Νέα

Αγωνιστικά

Μatch Report: ΑΕΛ – Μακεδονικός 1-1

Η ΑΕΛ παίζοντας τελευταία φορά στη σεζόν εντός έδρας, κλείνοντας και τα playoffs αφού έχει ρεπό στην τελευταία 10η αγωνιστική, ήρθε ισόπαλη 1-1 με

Νέα / Ανακοινώσεις

Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΛ – Μακεδονικός

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι διατίθενται εισιτήρια ημέρας του εντός έδρας αγώνα με τoν Μακεδονικό για την 9η αγωνιστική των Playoffs της SL2 (Τετάρτη 15/5/24,

Αγωνιστικά

SL2 K19: Ιωνικός – ΑΕΛ 1-0

Η ΑΕΛ Κ19 μετά την πρώτη θέση στον όμιλό της βρέθηκε σήμερα στο Final4 της SL2 K19 με αντίπαλο το αντίστοιχο τμήμα του Ιωνικού