AEL FC - ΠΑΕ ΑΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολούθησε την ομάδα!

AEL FC

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ
1985/1988/2007

Στους Υποστηρικτές της ΠΑΕ ΑΕΛ η τοπική αλυσίδα ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET

H ΠΑΕ ΑΕΛ καλωσορίζει στους «Υποστηρικτές» της την τοπική αλυσίδα ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET. Μέλος επιχειρήσεων μιας οικογένειας με προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Οι αδελφοί Τσουμάνη δραστηριοποιούνται στο χώρο των Σ/Μ από το 2015 ιδρύοντας το πρώτο κατάστημα στον Πλαταμώνα. Το 2ο δημιουργήθηκε στην 23ης Οκτωβρίου 66-68 και αμέσως μετά το 3ο στην οδό Βόλου 108 & Αιγέα. Τα ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ κατάφεραν, από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας τους, να εισάγουν ένα νέο τρόπο αγορών. Ποικιλία και σταθερή ποιότητα σε συνδυασμό με χαμηλές τιμές.

Όπως λένε και οι ίδιοι: «Γνωρίζουμε καλά τον καταναλωτή της Λάρισας. Λαρισαίοι και οι ίδιοι, νιώθουμε την ευθύνη απέναντι στον πελάτη ο οποίος δεν είναι ξένος και άγνωστος. Είναι ο φίλος, ο γείτονας  ή, έστω, ο γνωστός. Και ο φίλος απαιτεί σεβασμό. Με αυτή τη φιλοσοφία δημιουργήθηκαν τα  ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ και από την πρώτη μέρα της λειτουργίας τους έχουν δώσει νόημα στο μήνυμα “κερδίζεις… όταν από μας ψωνίζεις”. Το ότι οι αδελφοί Τσουμάνη μεγαλώσαμε, ζούμε και επιχειρούμε για πολλά χρόνια στην πόλη της Λάρισας μας κάνει να έχουμε καθημερινή προσωπική επαφή με τους καταναλωτές και να αντιλαμβανόμαστε από την πρώτη στιγμή τις ανάγκες του Λαρισαίου. Η επιχείρηση στηρίζεται αλλά και στηρίζει την τοπική οικονομία: Τα τοπικά προϊόντα έχουν κυρίαρχη θέση στα ράφια της αλυσίδας και η φιλοσοφία στήριξης των παραγωγών της περιοχής είναι έντονη σε κάθε τομέα που δραστηριοποιούμαστε».

Στα ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ έχουμε την ποιότητα των προϊόντων στο ψηλότερο σκαλί. Για να μπορούμε να σας κοιτάζουμε στα μάτια και να είμαστε σίγουροι (και μαζί με μας και εσείς)  ότι στα ράφια μας βρίσκονται προϊόντα που τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Σε μας θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που επιλέγουμε για εσάς. Μέσα από μία γκάμα άνω των 18.000 προϊόντων καλύπτουμε τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών. 

Στηρίζουμε τον τόπο μας. Τα τοπικά προϊόντα έχουν πάντα ισχυρή και πρωτεύουσα θέση στα ράφια μας. Επιμένουμε τοπικά: Τα κρέατα, ειδικά τα αμνοερίφια από ελεγμένους παραγωγούς της περιοχής μας. Το κρέας που θα βρείτε στα ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ δεν είναι “βαφτισμένο” ελληνικό: Έχει καταγωγή – εκτροφή και σφαγή στην περιοχή μας, είναι 100% ΝΤΟΠΙΟ! Στα προϊόντα μαναβικής με συνεργασίες απευθείας με ντόπιους παραγωγούς σε όσα προϊόντα παράγει η περιοχή μας. Ανάμεσα στα πολλά γαλακτοκομικά προϊόντα κάνουμε τη διαφορά με επιλογή γνήσιων τοπικών γεύσεων από ελεγμένες και πιστοποιημένες τυροκομικές μονάδες που κρατούν τις παραδοσιακές συνταγές.

Τα μαγειρεμένα φαγητά είναι μια επιπλέον λύση από τις πολλές που σας προσφέρουν τα ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ. Μαγειρεύονται κάθε πρωί, στις δικές μας εγκαταστάσεις, και η επιλογή των υλικών γίνεται από τα αντίστοιχα τμήματα του SUPER MARKET. Τα κρέατα από το κρεοπωλείο, τα λαχανικά από το μανάβικο και τα υπόλοιπα είδη από τα ράφια της επιχείρησης. Έτσι είστε σίγουροι ότι απολαμβάνετε σπιτικές γεύσεις από φρεσκομαγειρεμένα φαγητά με αγνά και φρέσκα υλικά».

www.tsoumanismarkets.gr 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Τελευταία Νέα

Αγωνιστικά

Μatch Report: ΑΕΛ – Μακεδονικός 1-1

Η ΑΕΛ παίζοντας τελευταία φορά στη σεζόν εντός έδρας, κλείνοντας και τα playoffs αφού έχει ρεπό στην τελευταία 10η αγωνιστική, ήρθε ισόπαλη 1-1 με

Νέα / Ανακοινώσεις

Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΛ – Μακεδονικός

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι διατίθενται εισιτήρια ημέρας του εντός έδρας αγώνα με τoν Μακεδονικό για την 9η αγωνιστική των Playoffs της SL2 (Τετάρτη 15/5/24,

Αγωνιστικά

SL2 K19: Ιωνικός – ΑΕΛ 1-0

Η ΑΕΛ Κ19 μετά την πρώτη θέση στον όμιλό της βρέθηκε σήμερα στο Final4 της SL2 K19 με αντίπαλο το αντίστοιχο τμήμα του Ιωνικού