AEL FC - ΠΑΕ ΑΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολούθησε την ομάδα!

AEL FC

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ
1985/1988/2007

Yποστηρικτής της ΠΑΕ ΑΕΛ η “Καρακατσάνης Α.Ε.”

Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλωσορίζει στους Υποστηρικτές της την εταιρία Καρακατσάνης Α.Ε. η οποία συνδράμει στις προσπάθειες που καταβάλει η ομάδα μας, στην επετειακή σεζόν 2023-24 που διανύουμε, για να αγκαλιάσει τους στόχους της.

Η Καρακατσάνης Α.Ε. με κινητήριο δύναμη την προσαρμογή στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς κατόρθωσε να εξελιχθεί με ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης και έτσι να αναγνωρίζεται σήμερα ως μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στον κλάδο εισαγωγής και εμπορίας τροφίμων στη περιοχή της Θεσσαλίας, των Σποράδων και της Β. Εύβοιας.

Σκοπός της είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που πάντοτε θα ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών και των συνεργατών της. Για το σκοπό αυτή η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένα στελέχη, σε όλες τις βαθμίδες, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες προσδοκώντας στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη μέσω της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Ένα από τα βασικά στρατηγικά πλεονεκτήματα της Καρακατσάνης Α.Ε. που αποτέλεσε ζωτικό παράγοντα στη μέχρι τώρα πορεία της στο χώρο είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ στατική. Για το λόγο αυτό επενδύει στη δημιουργία υποκαταστημάτων (Βόλο, Σκιάθο, Σκόπελο, Λάρισα) προκειμένου η σχέση με τους πελάτες να γίνεται αμεσότερη και πιο αποδοτική.

Η ευέλικτη δομή της και η διαρκής παρακολούθηση των εξελίξεων της ευρύτερης αγοράς, παρέχει τη δυνατότητα συνεχούς προσαρμογής στις σύγχρονες τάσεις αλλά και τις επιμέρους απαιτήσεις των πελατών της.

Υποκατάστημα Λάρισας:
5° χλμ Λάρισας – Βόλου, τηλ. 2410 571 927, larisakarakatsanis@gmail.com
www.karakatsanisfood.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Τελευταία Νέα

Αγωνιστικά

Μatch Report: ΑΕΛ – Μακεδονικός 1-1

Η ΑΕΛ παίζοντας τελευταία φορά στη σεζόν εντός έδρας, κλείνοντας και τα playoffs αφού έχει ρεπό στην τελευταία 10η αγωνιστική, ήρθε ισόπαλη 1-1 με

Νέα / Ανακοινώσεις

Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΛ – Μακεδονικός

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι διατίθενται εισιτήρια ημέρας του εντός έδρας αγώνα με τoν Μακεδονικό για την 9η αγωνιστική των Playoffs της SL2 (Τετάρτη 15/5/24,

Αγωνιστικά

SL2 K19: Ιωνικός – ΑΕΛ 1-0

Η ΑΕΛ Κ19 μετά την πρώτη θέση στον όμιλό της βρέθηκε σήμερα στο Final4 της SL2 K19 με αντίπαλο το αντίστοιχο τμήμα του Ιωνικού