AEL FC - ΠΑΕ ΑΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολούθησε την ομάδα!

AEL FC

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ
1985/1988/2007

Match Report: ΑΕΛ – ΑΣΑ 1-0

Η ΑΕΛ στη 19η αγωνιστική της SL2 ήταν κυρίαρχη καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και επικράτησε εύκολα 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας παρότι το σκορ την αδικεί. Και αυτό γιατί ειδικά στο πρώτο μέρος πίεσε ψηλά, είχε πολλές ωραίες ενέργειες και απείλησε με σημαντικές φάσεις αλλά ή αστοχούσαν οι επιθετικοί ή έβρισκαν εμπόδιο τον τερματοφύλακα της Καρδίτσας Τσέλιο που έκανε καίριες επεμβάσεις.

Η ομάδα μας έκανε το 1-0 στο 6ο λεπτό με κεφαλιά του Αντράντα στη γωνία της εστίας μετά από όμορφο συνδυασμό από τα δεξιά και συστημένη σέντρα του Καλουτσικίδη. Η ΑΕΛ με τις ευκαιρίες του 1ου ημιχρόνου δεν κατάφερε να διευρύνει τη νίκη της και να έχει πιο ήρεμη διαχείριση μέχρι τη λήξη χωρίς ανησυχίες. Μεταξύ άλλων ξεχώρισε η απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε κοντινό δυνατό σουτ του Πλέγα στο 27′ και τα σουτ των Μαυριά και Κώστα Παπαγεωργίου. Πολύ καλή εμφάνιση και για τους Παπαδόπουλο και Γιανναράκη που κέρδισαν τις εντυπώσεις σε αγώνα που κλήθηκαν ως βασικοί να καλύψουν με επάρκεια τις θέσεις τους. Η Αναγέννηση έκανε τη μοναδική καλή της και επικίνδυνη προσπάθεια στο 30ο λεπτό με τον Σταμόπουλο να σουτάρει δυνατά και η μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σουλούκου.

Στο 2ο ημίχρονο έπεσε αισθητά ο ρυθμός αλλά και οι προσπάθειες για μεταβολή του σκορ χωρίς αξιοσημείωτες φάσεις. Η ΑΕΛ έδειξε να διαχειρίζεται δυνάμεις και κυριαρχία στο ματς χωρίς να απειλείται και οι φιλοξενούμενοι, έχοντας μικρά διαστήματα κατοχής μπάλας, πίστεψαν ότι μπορούν να διεκδικήσουν βαθμό χωρίς όμως να καταφέρουν να γίνουν απειλητικοί στην εστία του Σουλούκου. Η ΑΕΛ έπιασε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας τον Λεβαδειακό που έχει 2 παιχνίδια λιγότερα και αγωνίζεται και πάλι εντός έδρας στην 20η αγωνιστική με αντίπαλο την Κοζάνη.

Οι φάσεις του αγώνα:
6′ ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ με κεφαλιά του Αντράντα μετά από σέντρα του Καλουτσικίδη
14′ Σέντρα του Αντράντα κεφαλιά του Πεντρόσο μπλοκάρει ο Τσέλιος
20′ Σουτ του Κοσονού άουτ
27′ Κοντινό δυνατό σουτ του Πλέγα σώζει δύσκολα ο Τσέλιος
30′ Ο Σταμόπουλος κάνει δυνατό σουτ πάνω από τα δοκάρια του Σουλούκου
31′ Σουτ του Κώστα Παπαγεωργίου απομακρύνει ο Τσέλιος
32′ Σουτ του Μαυριά σώζει εντυπωσιακά ο Τσέλιος
33′ Σουτ του Μαυριά έπειτα από κόρνερ και πάλι μπλοκάρει ο Τσέλιος
34′ Σουτ του Μαυριά εκτός περιοχής άουτ
35′ Σουτ του Κώστα Παπαγεωργίου εκτός περιοχής αστοχεί
42′ Σουτ του Πλέγα άουτ
50′ Σέντρα του Καλουτσικίδη και προβολή του Γιανναράκη από κοντά διώχνει εντυπωσιακά ο Τσέλιος
74′ Κόρνερ για την ΑΕΛ και κεφαλιά του Ηλιάδη περνά ψηλά άουτ

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (84′ Θωμαΐδης), Κοσσονού (46′ Στίνα), Κ. Παπαγεωργίου (71′ Νίνο), Μαυριάς (89′ Θ. Παπαγεωργίου), Πεντρόσο.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Τυριακίδης): Τσέλιος, Τομάσεβιτς (79′ Τομάσεβιτς, Ανδρικόπουλος (45′ λ.τρ Μπούζας), Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κέρθι, Κοκκίνης (80′ Ζάγγος), Ξύδας (56′ Κορέλας), Σαλαμούρας (80′ Παπαδάκος), Κονίγλιο.


*φωτογραφίες Κώστα Τσομάκου

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Τελευταία Νέα

Αγωνιστικά

Μatch Report: ΑΕΛ – Μακεδονικός 1-1

Η ΑΕΛ παίζοντας τελευταία φορά στη σεζόν εντός έδρας, κλείνοντας και τα playoffs αφού έχει ρεπό στην τελευταία 10η αγωνιστική, ήρθε ισόπαλη 1-1 με

Νέα / Ανακοινώσεις

Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΛ – Μακεδονικός

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι διατίθενται εισιτήρια ημέρας του εντός έδρας αγώνα με τoν Μακεδονικό για την 9η αγωνιστική των Playoffs της SL2 (Τετάρτη 15/5/24,

Αγωνιστικά

SL2 K19: Ιωνικός – ΑΕΛ 1-0

Η ΑΕΛ Κ19 μετά την πρώτη θέση στον όμιλό της βρέθηκε σήμερα στο Final4 της SL2 K19 με αντίπαλο το αντίστοιχο τμήμα του Ιωνικού