AEL FC - ΠΑΕ ΑΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολούθησε την ομάδα!

AEL FC

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ
1985/1988/2007

Super League K17: ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 0-2

Ένα όμορφο και ανταγωνιστικό παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο ανάμεσα σε ΑΕΛ Κ17 και ΠΑΟΚ Κ17 για το πρωτάθλημα τμημάτων υποδομής της Super League (ΣΤ΄όμιλος) που συμμετέχουν και οι βυσσινί. Επικράτησαν οι πιο αποτελεσματικοί Θεσσαλονικείς με 0-2.

Η ομάδα μας αντιμετώπισε έναν καλό και οργανωμένο αντίπαλο με ταλέντο και είχε για μεγάλα διαστήματα καλή αμυντική συμπεριφορά και κυκλοφορία της μπάλας. Ο αγώνας φιλοξενήθηκε ακόμα μια φορά στο γήπεδο του Μακρυχωρίου.

Στο 1ο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε πολύ καλή παρουσία με προϋποθέσεις χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα κοντά στην εστία. Όμως με την εκπνοή του πρώτου μέρους στο 45′ δέχθηκε το 0-1 μετά από στημένη φάση, σέντρα σουτ που δεν κατάφερε να αποκρούσει σταθερά ο τερματοφύλακας με αποτέλεσμα να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι με κοντινό πλασέ.

Το 2ο μέρος είχε ρυθμό από την αρχή και η ΑΕΛ μπήκε αποφασισμένη αυξάνοντας την πίεση. Ο Σπανός με μια εκτίναξη στο γάμα του τέρματος έσωσε αρχικά ένα πολύ καλό σουτ του ΠΑΟΚ. Με άτυχο τρόπο στο 55′ έγινε το 0-2 αφού προηγήθηκε παράλληλη σέντρα περνώντας από πολλά πόδια, χωρίς να καταφέρουν οι βυσσινί να διώξουν, για να καταλήξει σε εύκολο σκοράρισμα με κοντινό πλασέ. Η ομάδα μας αισθανόμενη αδικημένη από την εξέλιξη, αφού πατούσε καλά στο γήπεδο, έκανε πιο έντονες προσπάθειες να γυρίσει το παιχνίδι φτάνοντας σε ένα δοκάρι στο 70ο λεπτό μετά από μακρινό σουτ του Μπιώτη. Επίσης απείλησε στο 85′ από πλεονεκτική θέση με τον Γραβάνη να αστοχεί πλασάροντας μετά από σέντρα του Γκρόζου. Μέχρι τη λήξη δεν άλλαξε κάτι στο τελικό σκορ.

H επόμενη 10η αγωνιστική θα γίνει το Σάββατο 27/1 στην έδρα του ΝΠΣ Βόλου. Από την ομάδα μας απουσίαζε λόγω συμμετοχής του στην εθνική ομάδα προπαίδων Κ16 ο Αβραμούλης.

ΑΕΛ Κ17 (Βασιλείου – Νεμπεγλέρας) : Σπανός (Τ), Αρσένης (80′ Μπαργιώτας), Δεμίρης, Γκρόζος, Κουπατσάρας, Βαρσάμης, Κουτζαηλίας, Ρίζος (60′ Όντος), Γραβάνης, Μπιώτης (70′ Μπασδέκης), Δημηνίκος (70′ Τσακνάκης)




Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Τελευταία Νέα

Αγωνιστικά

Μatch Report: ΑΕΛ – Μακεδονικός 1-1

Η ΑΕΛ παίζοντας τελευταία φορά στη σεζόν εντός έδρας, κλείνοντας και τα playoffs αφού έχει ρεπό στην τελευταία 10η αγωνιστική, ήρθε ισόπαλη 1-1 με

Νέα / Ανακοινώσεις

Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΛ – Μακεδονικός

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι διατίθενται εισιτήρια ημέρας του εντός έδρας αγώνα με τoν Μακεδονικό για την 9η αγωνιστική των Playoffs της SL2 (Τετάρτη 15/5/24,

Αγωνιστικά

SL2 K19: Ιωνικός – ΑΕΛ 1-0

Η ΑΕΛ Κ19 μετά την πρώτη θέση στον όμιλό της βρέθηκε σήμερα στο Final4 της SL2 K19 με αντίπαλο το αντίστοιχο τμήμα του Ιωνικού