AEL FC - ΠΑΕ ΑΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολούθησε την ομάδα!

AEL FC

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ
1985/1988/2007

Match Report: ΑΕΛ – Νίκη Βόλου 2-3

Η ΑΕΛ ηττήθηκε 2-3 εντός έδρας από τη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playoffs της SL2.

Οι βυσσινί ξεκίνησαν με κυριαρχία και προηγήθηκαν δύο φορές (Στίνα 23′, Φατάι 49′). Σε ακόμα ένα παιχνίδι εκτέθηκε η αμυντική λειτουργία της ΑΕΛ με παθητικό τριών τερμάτων (Κρητικός 30′, Ανδρέου 54′, Λίταινας 69′) γνωρίζοντας την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα που προκάλεσε απογοήτευση κι έντονο προβληματισμό στους φιλάθλους.

Παρότι οι ποδοσφαιριστές έρχονται από σερί υποχρεώσεων με πίεση και το βίωμα της αδικίας σε πολλά παιχνίδια εντός κι εκτός των γραμμών του γηπέδου έδειξαν δύο πρόσωπα, σκορπώντας στον κόσμο που στηρίζει αδιάκοπα ανάμικτα συναισθήματα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Κι ενώ ο στόχος παραμένει η αξιοπρέπεια και το γόητρο μέχρι τέλους η απόδοση και η πίστη δεν έχει διάρκεια ως τη λήξη φέρνοντας οδυνηρά αποτελέσματα.

Είναι η ίδια ομάδα που με θέαμα και αήττητο σερί, κόντρα στα προγνωστικά, έφτασε στα playoffs ανταγωνιστικά και μέσα σε λίγες εβδομάδες με απώλειες βαθμών χαλάει την εικόνα όλης της σεζόν.

Ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης ανέλαβε την ευθύνη που αναλογεί και πρότεινε ανασύνταξη και άμεσες λύσεις σε συνεργασία με τη διοίκηση με προσήλωση στην οργάνωση της νέας χρονιάς αλλά και στην πρέπουσα διαχείριση των τελευταίων αγωνιστικών.

 
ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βενετικίδης, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (70′ Κοσονού), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας (70′ Παπαδόπουλος), Αντράντα (46′ Θωμαΐδης), Κ. Παπαγεωργίου, Στίνα (77′ Μαυριάς), Πεντρόσο, Φατάι.

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Λίταινας, Πέττας (77′ Γιαννίτσης), Πολίτης, Κρητικός (96′ Ναα), Μπάλλας (46′ Μακατσάρια).

 

*φωτογραφίες Κώστα Τσομάκου

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Τελευταία Νέα

Αγωνιστικά

Match Report: ΑΕΛ – ΑΕΚ Β’ 3-0

Επιτέλους νίκη στα playoffs για την ΑΕΛ, με ικανοποιητική εμφάνιση και σκορ 3-0 επί της ΑΕΚ Β’, αποφεύγοντας μοιραία λάθη κι έχοντας σωστή πίεση