AEL FC - ΠΑΕ ΑΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολούθησε την ομάδα!

AEL FC

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ
1985/1988/2007

Μηδενική ανοχή σε κάθε μορφή βίας!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο, όλους όσους τόλμησαν να βιαιοπραγήσουν λεκτικά είτε σωματικά, εναντίον συμπολιτών μας ανεξαρτήτως γεωγραφικού προσδιορισμού και δη γυναικών, σε μια εποχή που η βία κατά των γυναικών και ειδικότερα οι γυναικοκτονίες στη χώρα μας, προκαλούν αγανάκτηση και προσβάλουν κάθε έννοια ήθους, πολιτισμού και νομιμότητας.

Όποιος βιαιοπραγεί κατά γυναικών λαμβάνει και επίσημα την υποψηφιότητα του επικείμενου γυναικοκτόνου, στη συνέχεια ενός εγκληματικού κύκλου με αθώα θύματα. Καλούμε τις αρχές και ειδικότερα την αστυνομία, να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για την σύλληψη την προσαγωγή και την παραδειγματική τιμωρία, όλων των εμπλεκομένων ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Λυπούμεθα ειλικρινά που το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα εντός της έδρας μας και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και τη συμπάθειά μας προς τις κυρίες που κόσμησαν με την παρουσία τους το γήπεδο στον αγώνα ΑΕΛ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και έχουν υποστεί βία από άνανδρους που πρέπει να τιμωρηθούν.

Είμαστε στη διάθεση των διωκτικών αρχών εφόσον κληθούμε, για να προσκομίσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία ως προς τη διαλεύκανση αυτής της σοβαρής υπόθεσης – καταγγελίας.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Τελευταία Νέα

Αγωνιστικά

Match Report: ΑΕΛ – ΑΕΚ Β’ 3-0

Επιτέλους νίκη στα playoffs για την ΑΕΛ, με ικανοποιητική εμφάνιση και σκορ 3-0 επί της ΑΕΚ Β’, αποφεύγοντας μοιραία λάθη κι έχοντας σωστή πίεση