AEL FC - ΠΑΕ ΑΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολούθησε την ομάδα!

AEL FC

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ
1985/1988/2007

SL K17: ΠΑΟΚ – ΑΕΛ 4-3

Διεξήχθη η τελευταία αγωνιστική της SL K17 με το αντίστοιχο τμήμα υποδομής της ΑΕΛ να αντιμετωπίζει ως 2η στη βαθμολογία τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στην έδρα του έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Final4 SUPER LEAGUE K17.

Οι βυσσινί βρέθηκαν πίσω στο σκορ 2-0 στο πρώτο ημίχρονο (5′, 40′) χάνοντας ταυτόχρονα σημαντικές ευκαιρίες να μειώσουν με σουτ του Αβραμούλη, τετ α τετ του Γκρόζου και γκολ του Γραββάνη που ακυρώθηκε ως offside.

Στο 2ο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και αποτελεσματικά κάνοντας το 4-0 σε δέκα λεπτά (50′, 58′). Στο 70′ η ΑΕΛ μείωσε με πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Ρίζος σε 4-1. Το 4-2 ήρθε στο 74′ μετά από σέντρα του Δημηνίκου και κεφαλιά του Γραββάνη. Λίγο αργότερα στο 80′ έγινε και το 4-3 με κάθετη πάσα του Ρίζου στον Δημηνίκο που σκόραρε με ωραίο πλασέ. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Η ομάδα μας παρά την ήττα έδειξε και πάλι καλά στοιχεία και δυνατότητες που επιτρέπουν αισιοδοξία για τη συνέχεια και γιατί όχι διάκριση στην τελική τετράδα που θα αγωνιστεί σε ουδέτερη έδρα στα τέλη Μαΐου. Γνωρίζουμε ήδη την συμμετοχή του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού και αναμένεται η 4η ομάδα που θα είναι μια εκ των Ολυμπιακού, Αστέρα, Ατρόμητου ή Παναιτωλικού.

ΑΕΛ Κ17 (Βασιλείου-Νεμπεγλέρας): Σπανός, Αρσένης (67′ Μπαργιώτας), Γκρόζος, Δεμίρης, Αβραμούλης, Βαρσάμης (67′ Καλαθάς), Δημηνίκος (84′ Γουγουλιάς), Κουτζαηλίας (84′ Αγοραστός), Γραββάνης, Ρίζος, Μπιώτης (67′ Μπασδέκης)

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Τελευταία Νέα

Αγωνιστικά

Match Report: ΑΕΛ – ΑΕΚ Β’ 3-0

Επιτέλους νίκη στα playoffs για την ΑΕΛ, με ικανοποιητική εμφάνιση και σκορ 3-0 επί της ΑΕΚ Β’, αποφεύγοντας μοιραία λάθη κι έχοντας σωστή πίεση