AEL FC - ΠΑΕ ΑΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολούθησε την ομάδα!

AEL FC Novibet

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ
1985/1988/2007

Ο Κυριάκος Γιαξής στην ΑΕΛ

H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Κυριάκου Γιαξή, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας ως τον Ιούνιο του 2026. Είναι 23 ετών, γεννημένος τον Απρίλιο του 2001 και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και στόπερ.

Ο ταλαντούχος μεσοαμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πήγασο Σερρών, ενώ έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό K19, Πανσερραϊκό, ΠΑΟΚ K19 και τα δύο τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ Β΄ όπου διετέλεσε και αρχηγός, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε μία συμμετοχή στην SL με τον ΠΑΟΚ, ενώ μέτρησε 29 συμμετοχές στην SL2 και πέτυχε και 1 γκολ.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει μια παραγωγική χρονιά και να βοηθήσει την ΑΕΛ στον στόχο της ανόδου στη Super League.

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Τελευταία Νέα

Νέα / Ανακοινώσεις

Επίσκεψη στο 42ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας

Νωρίς το πρωί σήμερα Τρίτη 14/10/25 αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και στελεχών της ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet βρέθηκε στο 42ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας ανταποκρινόμενη σε πρόσκληση της

Νέα / Ανακοινώσεις

Υπογραφές ΑΕΛ: 1964

Αγαπητές φίλες και φίλοι της ΑΕΛ Novibet, μέσα στις πρώτες 24ώρες της διαδικτυακής ψηφοφορίας για την επιστροφή του AEL FC Arena στους πραγματικούς του