Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου ενός έτους με τον 27χρονο αμυντικό Παναγιώτη Δεληγιαννίδη.
Με σημαντικές εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Super League και με παραστάσεις από το εξωτερικό, το νέο απόκτημα της ΑΕΛ γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 29 Αυγούστου 1996. Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία «Μπέμπηδες» και ως πρωταθλητής στην ΕΠΣ Μακεδονίας, μέλος της Μικτής και της Εθνικής Νέων, πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ το 2012.
Με τον ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πρωταθλητής σε επίπεδο Κ17 και Κ20 και το 2015 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Το 2016 αγωνίστηκε ως δανεικός για ένα εξάμηνο στη Zemplin Michalovce της Σλοβακίας.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε για δύο χρόνια (2018-2020) στον ΟΦΗ με τον οποίο είχε 17 συμμετοχές και 3 γκολ στη Super League. Την περίοδο 2020-21 αγωνίστηκε στη Liga 1 της Ρουμανίας με τη Sepsi OSK (15 συμμετοχές) για να επιστρέψει την επόμενη σεζόν για λογαριασμό της Ξάνθης (21 αγώνες-1 γκολ).
Από το καλοκαίρι του 2022 αποτέλεσε βασικό στέλεχος του Πανσερραϊκού μετρώντας συνολικά 56 συμμετοχές και 4 γκολ με τη σερραϊκή ομάδα στη Super League. Έχει χριστεί 45 φορές συνολικά διεθνής με όλα τα μικρά κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδας.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλωσορίζει τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη στη βυσσινί οικογένεια, ευχόμενη ομαδικές και ατομικές διακρίσεις.