Στην ισοπαλία με 2-2 έμεινε η ΑΕΛ Novibet Κ17 το μεσημέρι της Κυριακής (28/09) στο γήπεδο του Αμπελώνα από τον Ατρόμητο Αθηνών στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής της Super League Κ17.
Η ΑΕΛ Novibet είχε δοκάρι με τον Τζάρτα στο πρώτο μέρος για να προηγηθούν με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-2 στο πρώτο μέρος με τους «βυσσινί» να βγάζουν αντίδραση. Αρχικά στο 52′ έχασαν πέναλτι με τον Τζάρτα, ενώ έφτασαν στην ισοφάριση με τους Τσιανογιάννη (80′) και Τσιρογιάννη (88′). Μάλιστα πριν φτάσουν στην ισοφάριση είχαν και δεύτερο δοκάρι, αυτήν την φορά με τον Τσιανογιάννη.
Οι Συνθέσεις
ΑΕΛ Κ17 (Γιώργος Λουλές): Γκατζάς, Τρουβάς, Καραστέργιος, Ζαφείρης (46’ Τουρσουνίδης), Τενεκές (75’ Παπαδημητρίου), Βασιλείου (46’ Θάνος), Ζαφειριάδης, Τσιανογιάννης, Κυριακίδης, Τζάρτας (70’ Τσιρογιάννης), Τσανούκας (46’ Παπαδόπουλος).
Ατρόμητος Κ17 (Νίκος Λαζαρίδης): Λαζαρίδης Οδ., Ευγένιος, Κρίγκος, Βασιλειάδης, Καρανδρίκας, Σμυρναίος, Γεωργίου, Κωνσταντίνου, Παλιούρας, Μαγκλογιάννης, Κοκκούλος.
Διαιτητική Τριπλέτα
Μπεκιάρης, Τακόπουλος, Κοντίνος (ΕΠΣ Καρδίτσας).