AEL FC - ΠΑΕ ΑΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολούθησε την ομάδα!

AEL FC Novibet

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ
1985/1988/2007

Προπόνηση και επανέλεγχος φυσικών ιδιοτήτων των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet στο «The Medical Project»

Σήμερα (05/09) πραγματοποιήθηκε στο «The Medical Project» ο επανέλεγχος των φυσικών ιδιοτήτων των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Στο πλαίσιο του περιοδικού πλάνου αξιολογήσεων και με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ Novibet υποβλήθηκαν σε μετρήσεις δύναμης. Στόχος της διαδικασίας ήταν ο προγραμματισμός εξατομικευμένων προγραμμάτων για τη βελτίωση της απόδοσης και την πρόληψη τραυματισμών.

Οι αξιολογήσεις πραγματοποιήθηκαν το πρωί από τους προπονητές φυσικής κατάστασης της ομάδας μας, Λάζαρο Βαρδάκη (PhD) και Βασίλη Μητάκο (MSc).

Η ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet ευχαριστεί θερμά το «The Medical Project» για την άψογη συνεργασία και τη φιλοξενία, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει για την πόλη της Λάρισας η παρουσία ενός τόσο καινοτόμου και σύγχρονου Κέντρου Ιατρικής και Αθλητικής Επιστήμης.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Τελευταία Νέα

Αγωνιστικά

Game Report, ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Novibet

Την ήττα με 4-1 στο Γήπεδο της Τούμπας για την 3η Αγωνιστική της 2ης φάσης του Betsson Κυπέλλου Ελλάδας γνώρισε η ΑΕΛ Novibet. Στο

Νέα / Ανακοινώσεις

39 χρόνια χωρίς τον Χαράλαμπο Μπλιώνα

Στις 26 Οκτωβρίου 1986, ο 29χρονος καθηγητής Χαράλαμπος Μπλιώνας έχασε τη ζωή του στο Στάδιο Αλκαζάρ, ύστερα από χτύπημα φωτοβολίδας. Ένα τραγικό περιστατικό που

Νέα / Ανακοινώσεις

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και ολόκληρο τον οργανισμό για την πρώτη μας νίκη στη Super League,