AEL FC - ΠΑΕ ΑΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακολούθησε την ομάδα!

AEL FC Novibet

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ
1985/1988/2007

Προπόνηση και επανέλεγχος φυσικών ιδιοτήτων των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet στο «The Medical Project»

Σήμερα (05/09) πραγματοποιήθηκε στο «The Medical Project» ο επανέλεγχος των φυσικών ιδιοτήτων των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Στο πλαίσιο του περιοδικού πλάνου αξιολογήσεων και με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ Novibet υποβλήθηκαν σε μετρήσεις δύναμης. Στόχος της διαδικασίας ήταν ο προγραμματισμός εξατομικευμένων προγραμμάτων για τη βελτίωση της απόδοσης και την πρόληψη τραυματισμών.

Οι αξιολογήσεις πραγματοποιήθηκαν το πρωί από τους προπονητές φυσικής κατάστασης της ομάδας μας, Λάζαρο Βαρδάκη (PhD) και Βασίλη Μητάκο (MSc).

Η ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet ευχαριστεί θερμά το «The Medical Project» για την άψογη συνεργασία και τη φιλοξενία, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει για την πόλη της Λάρισας η παρουσία ενός τόσο καινοτόμου και σύγχρονου Κέντρου Ιατρικής και Αθλητικής Επιστήμης.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Τελευταία Νέα

Αγωνιστικά

Game report, ΑΕΛ Novibet – Αστέρας AKTOR

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η ΑΕΛ Novibet με τον Αστέρα Τρίπολης στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Η ΑΕΛ

Νέα / Ανακοινώσεις

Σ. Παντελίδης: «Κομβικής σημασίας παιχνίδι – Με σεβασμό στον αντίπαλο και πίστη στον στόχο μας»

Για ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας έκανε λόγο ο προπονητής της ΑΕΛ, Σάββας Παντελίδης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον

Νέα / Ανακοινώσεις

Προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του Σάββα Παντελίδη την Πέμπτη 12/03

Την Πέμπτη 12/03 και ώρα 12:00, ο προπονητής της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, θα παραχωρήσει προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στο AEL FC ARENA. Η συνέντευξη αφορά τη σφαιρική ενημέρωση των εκπροσώπων